Jure Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: Ampak kako bom pa kolenckal brez 3., to je prestava, ki je najbolj uporabna na ridah pri meni :cry: Sehecamdanessamocevapipress! :)
Fabo Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Jst mogoce pridem gor...ampak to bo prijava na mestu dogajanja...sicer se borim z oprijemom ampak doma je pa toook dolgcas.... :rolleyes:
Roky Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Se vidmo pa čeprav sm zbolu k konj :BUA:
T Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 K`va :? , :slap: a že spet. Si ga matral jel :naughty: . O, g. Klajba lepo da si se vrnu.
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Se vidmo pa čeprav sm zbolu k konj :BUA: Kar doma bodi, te bacile kar zase zadrži... :nono: se hecam... :winkiss: Popravljeno September 16, 2007. Popravil Polona N.
Roky Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Kar doma bodi, te bacile kar zase zadrži... :nono: se hecam... :winkiss: Zanalš bom vate kihov :P setudjestsamhecam :winkiss:
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Zanalš bom vate kihov :P setudjestsamhecam :winkiss: to boš pa bolj težko. ne vem še, če pridem dons.
condor Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 to boš pa bolj težko.ne vem še, če pridem dons. A je ducati zmatran od včeraj? :whistle: :naughty:
Fric Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 no pa gremo počas pogledat če je piki že prpalu roštil :naughty:
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 A je ducati zmatran od včeraj? :whistle: :naughty: ma ducati se še ogrel ni včeri... Lena sm....
Jure Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Hehe, ce ga pa nis hotela na Mobikrog na sprehod peljat :) Drugic ga lahko jaz :evilgrin: :evilgrin: :P Drugace pa ce se prav spomnim, ducati ni bil tako len vceraj O:-)
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Hehe, ce ga pa nis hotela na Mobikrog na sprehod peljat :) Drugic ga lahko jaz :evilgrin: :evilgrin: :P Drugace pa ce se prav spomnim, ducati ni bil tako len vceraj O:-) Dokler se ne znam presest, nimam kej na progi iskat... Duči včeri ni bil prow nič len, zato je bil pa tok kmal žejn... :D
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! Popravljeno September 16, 2007. Popravil PikiJapok
canine Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! UUUUUUUUUU. Live report. :worship: :worship: Pol pa ni druge kot da se oglasmo gor. :yes:
Port Folio Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 no pa gremo počas pogledat če je piki že prpalu roštil :naughty: KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! Tega pa ni bilo med 12-13-to :hmm: Uživite :yes:
Ninjaraider Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! piknik je bil majka,mormo ponovit,sam drugic mormo met tud :music3: .
condor Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Piknik je biu super. :whistle: :whistle: Gorskaroža še 1x prima štrudl :worship: :worship:
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Ja tale gorska se je kr namatrala za strudl, ampak se je splacalo ;) Ste res fajn druzba ;) Vesela sem da sem vas spoznala.
Ninjaraider Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Ja tale gorska se je kr namatrala za strudl, ampak se je splacalo ;) Ste res fajn druzba ;) Vesela sem da sem vas spoznala. lepo od tebe,da si štrudl prnesla,res je bil dober.dobra družba smo pa itak,ns moraš kej večkrat pridit pogledat. :D
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Sej zdej k vas nekaj poznam, pa mrbit res... ker sem malo bolj sramezljive sorte, sem se raje malo skrivala do zdaj :blush:
Ole Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 Piknik je biu super. :whistle: :whistle: Gorskaroža še 1x prima štrudl :worship: :worship: :):) Pa sem vs tud jaz pršu pogledat....seveda pridem še kdaj, za dlje.... Gorskaroža ja štrudl je bil res fenomenalen, pa tud če sem bil sit kot .... lepo vas je blo videt.... condor: naslednič grem z vami, kot sva se menla...:yea1: :yea1: :yea1:
zverko Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Sej zdej k vas nekaj poznam, pa mrbit res... ker sem malo bolj sramezljive sorte, sem se raje malo skrivala do zdaj :blush: ti si vsaj kej povedala.......moj predstavnik za medije je pa čist zataju :kva2: so mu sam otročarije šle po glav :whistle: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol
condor Objavljeno September 16, 2007 Opozori Objavljeno September 16, 2007 condor: naslednič grem z vami, kot sva se menla...:yea1: :yea1: :yea1: Ti sporočim kdaj bomo šli spet :naughty:
Priporočene objave