Schmid87 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 dons pa čevapi :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: Ampak kako bom pa kolenckal brez 3., to je prestava, ki je najbolj uporabna na ridah pri meni :cry: Sehecamdanessamocevapipress! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Jst mogoce pridem gor...ampak to bo prijava na mestu dogajanja...sicer se borim z oprijemom ampak doma je pa toook dolgcas.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Se vidmo pa čeprav sm zbolu k konj :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 K`va :? , :slap: a že spet. Si ga matral jel :naughty: . O, g. Klajba lepo da si se vrnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Se vidmo pa čeprav sm zbolu k konj :BUA: Kar doma bodi, te bacile kar zase zadrži... :nono: se hecam... :winkiss: Popravljeno September 16, 2007. Popravil Polona N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Se vidmo :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Kar doma bodi, te bacile kar zase zadrži... :nono: se hecam... :winkiss: Zanalš bom vate kihov :P setudjestsamhecam :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zanalš bom vate kihov :P setudjestsamhecam :winkiss: to boš pa bolj težko. ne vem še, če pridem dons. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 to boš pa bolj težko.ne vem še, če pridem dons. A je ducati zmatran od včeraj? :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 no pa gremo počas pogledat če je piki že prpalu roštil :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 A je ducati zmatran od včeraj? :whistle: :naughty: ma ducati se še ogrel ni včeri... Lena sm.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Hehe, ce ga pa nis hotela na Mobikrog na sprehod peljat :) Drugic ga lahko jaz :evilgrin: :evilgrin: :P Drugace pa ce se prav spomnim, ducati ni bil tako len vceraj O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Hehe, ce ga pa nis hotela na Mobikrog na sprehod peljat :) Drugic ga lahko jaz :evilgrin: :evilgrin: :P Drugace pa ce se prav spomnim, ducati ni bil tako len vceraj O:-) Dokler se ne znam presest, nimam kej na progi iskat... Duči včeri ni bil prow nič len, zato je bil pa tok kmal žejn... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! Popravljeno September 16, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
canine Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! UUUUUUUUUU. Live report. :worship: :worship: Pol pa ni druge kot da se oglasmo gor. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 no pa gremo počas pogledat če je piki že prpalu roštil :naughty: KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! Tega pa ni bilo med 12-13-to :hmm: Uživite :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 KAČJE RIDE TEAM PRESENTS (LIVE FROM KAČJE RIDE): PIKNIK JE! piknik je bil majka,mormo ponovit,sam drugic mormo met tud :music3: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Piknik je biu super. :whistle: :whistle: Gorskaroža še 1x prima štrudl :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Ja tale gorska se je kr namatrala za strudl, ampak se je splacalo ;) Ste res fajn druzba ;) Vesela sem da sem vas spoznala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Ja tale gorska se je kr namatrala za strudl, ampak se je splacalo ;) Ste res fajn druzba ;) Vesela sem da sem vas spoznala. lepo od tebe,da si štrudl prnesla,res je bil dober.dobra družba smo pa itak,ns moraš kej večkrat pridit pogledat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Sej zdej k vas nekaj poznam, pa mrbit res... ker sem malo bolj sramezljive sorte, sem se raje malo skrivala do zdaj :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Piknik je biu super. :whistle: :whistle: Gorskaroža še 1x prima štrudl :worship: :worship: :):) Pa sem vs tud jaz pršu pogledat....seveda pridem še kdaj, za dlje.... Gorskaroža ja štrudl je bil res fenomenalen, pa tud če sem bil sit kot .... lepo vas je blo videt.... condor: naslednič grem z vami, kot sva se menla...:yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Sej zdej k vas nekaj poznam, pa mrbit res... ker sem malo bolj sramezljive sorte, sem se raje malo skrivala do zdaj :blush: ti si vsaj kej povedala.......moj predstavnik za medije je pa čist zataju :kva2: so mu sam otročarije šle po glav :whistle: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 condor: naslednič grem z vami, kot sva se menla...:yea1: :yea1: :yea1: Ti sporočim kdaj bomo šli spet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave