Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

drgač je bl full dobr,sam jest sn mogu prej it(kao de je tu kej pomembn :whistle: )drugič ostanem gor mal dle.....de še kero samsko spoznam :naughty: :naughty:

Popravljeno . Popravil bivol
Objavljeno

Evo... še nekaj vtisov s piknika... Lat me present to You... Ladies and gentelman... the one and only... hart and soul of today event... leader @Irencko:

post-9298-1189966696_thumb.jpg

Objavljeno
Evo... še nekaj vtisov s piknika... Lat me present to You... Ladies and gentelman... the one and only... hart and soul of today event... leader @Irencko:

ejag tle pa kr mau čudn gleda.....zih je kašno čudo vidla.....al pa mene :lol1: :lol1:

Objavljeno

Samo Irencka je bila pa res carica, cel cas je skrbela da se je obracalo na raznju. Piki pa njegova lubica isto ;)

Jedci so pa itak bili vsi pridni :) vsi vse pojedli ;)

bivol: ja kej povedala, no nisem bla ravno tiho, ampak blazno gobezdalo pa tud ne :D

Objavljeno

Fenomenalno!!!

Da o štrudlu ne govorim :yea2: :bounce:

Hvala organizatorju/jem in vsem pujskom katere sm pojedu(čevapi so zakon!!)

Objavljeno

Začelo se je bolj skromno... Okoli pol tretje je bilo zgolj nekaj lačnih navdušencev...

post-9298-1189967015_thumb.jpg

Objavljeno
bivol: ja kej povedala, no nisem bla ravno tiho, ampak blazno gobezdalo pa tud ne :D

drugič morš pridt do mene pa me prašat zakva sn samski k sn tujk fajn.... :P :P k z menoj itk ni neč O:-)

Objavljeno

Seveda, kot se spodobi, si šefi privoščijo "akademskih četrt ure"...

post-9298-1189967140_thumb.jpg

Objavljeno

Črna živina pa smo seveda pred njenim prihodom poskrbeli, da bo šefica zadovoljna... Pa povejte, ali nismo vzorno pripravili terena...

post-9298-1189967327_thumb.jpg

Objavljeno

Počasi se je nabralo nekaj obiskovalcev... Medtem ko si "krokarji" privoščijo zaslužen počitek po težkem garanju polnjenja želodčkov, si šefica zadovoljno ogleduje na novo zmanikirane nohte... :naughty:

post-9298-1189967564_thumb.jpg

Objavljeno
drugič morš pridt do mene pa me prašat zakva sn samski k sn tujk fajn.... :P :P k z menoj itk ni neč O:-)

Hja, ... bi ti lahko tud do mene stopu pa me isto vprasal ;) zakaj sem samska, ce sem tko fejst ;) hehe

Objavljeno

Nisem vedu da mate danes piknik :headbang: sem bil danes gor..z avtom, kr smo se lih vračali z Logatca z relija. Sm vidu samo veliko motorjev gor (okrog 17.00), pa Mahneta in njegovega dukatija :evilgrin: kaj dela tisti stroj :kva2: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

@OSA_RIDER pa kar ni mogel odmakniti pogleda s skrivnostne novinke, ki je prinesla štrud'l. :whistle: Po oje si je mislil podobno kot @Maus: "Ta pa je za ožen't!" :rolleyes:

@Brum brum žal zavzame preveč prostora in se ga enostavno ne da celega spravit na sliko... :evilgrin:

post-9298-1189967846_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil PikiJapok
Objavljeno
Hja, ... bi ti lahko tud do mene stopu pa me isto vprasal ;) zakaj sem samska, ce sem tko fejst ;) hehe

se jest bi,sam kj k mi je nerodn......pa še predstavnik mi ga je mal sviru,pa sn ga mogu lovit...drugič bom pa,če boš pa vidla d mi je nerodn,pa prstop :naughty:

Objavljeno

To moras tko kot Condor! On me je ze - brez sramu- vprasal za recept za strudl ;) Eni znajo ;)

Objavljeno

Počasi so se razvile bolj ali manj razvnete debate... some like it hot...

post-9298-1189968053_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

osa zagrizen fotograf razkazuje svoje umetnine

post-9212-1189968124_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil straza
Objavljeno

Nekateri kar niso mogli zbrati poguma, da bi pristopili bleže... :whistle:

DeX, saj imaš prav... nekaterih lepih reči se ne deli z drugimi.

post-9298-1189968278_thumb.jpg

Objavljeno

Končno je @Suzy uspelo v objektiv ujeti celega @Brum Brum-a. :worship:

Dva težaka na kupu. Če bi ne bila na sliki @GorskaRoža bi bila ta slika obupna...

post-9298-1189968493_thumb.jpg

Objavljeno

Jp, fajn je blo ;)

Vsega po malem B)

Ps: super štrudl :D

Objavljeno (popravljeno)
To moras tko kot Condor! On me je ze - brez sramu- vprasal za recept za strudl ;) Eni znajo ;)

a zato sn še kr sam........ne znam prašat za recept,no jest ne znam kuhat...tko de mi recept neč ne nuca :whistle:

Popravljeno . Popravil bivol
Objavljeno

Šefica kontrolira kakovost dela črne živine... Dejan se v spoštljivem loku izmuzne njenemu pogledu... :evilgrin:

Pameten fant... Verjetno bo še nekaj iz njega... Po moje bo kmalu njen namestnik. :whistle:

post-9298-1189968709_thumb.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!