zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) drgač je bl full dobr,sam jest sn mogu prej it(kao de je tu kej pomembn :whistle: )drugič ostanem gor mal dle.....de še kero samsko spoznam :naughty: :naughty: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Evo... še nekaj vtisov s piknika... Lat me present to You... Ladies and gentelman... the one and only... hart and soul of today event... leader @Irencko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Evo... še nekaj vtisov s piknika... Lat me present to You... Ladies and gentelman... the one and only... hart and soul of today event... leader @Irencko: ejag tle pa kr mau čudn gleda.....zih je kašno čudo vidla.....al pa mene :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Samo Irencka je bila pa res carica, cel cas je skrbela da se je obracalo na raznju. Piki pa njegova lubica isto ;) Jedci so pa itak bili vsi pridni :) vsi vse pojedli ;) bivol: ja kej povedala, no nisem bla ravno tiho, ampak blazno gobezdalo pa tud ne :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Fenomenalno!!! Da o štrudlu ne govorim :yea2: :bounce: Hvala organizatorju/jem in vsem pujskom katere sm pojedu(čevapi so zakon!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Začelo se je bolj skromno... Okoli pol tretje je bilo zgolj nekaj lačnih navdušencev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 bivol: ja kej povedala, no nisem bla ravno tiho, ampak blazno gobezdalo pa tud ne :D drugič morš pridt do mene pa me prašat zakva sn samski k sn tujk fajn.... :P :P k z menoj itk ni neč O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Seveda, kot se spodobi, si šefi privoščijo "akademskih četrt ure"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Črna živina pa smo seveda pred njenim prihodom poskrbeli, da bo šefica zadovoljna... Pa povejte, ali nismo vzorno pripravili terena... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Počasi se je nabralo nekaj obiskovalcev... Medtem ko si "krokarji" privoščijo zaslužen počitek po težkem garanju polnjenja želodčkov, si šefica zadovoljno ogleduje na novo zmanikirane nohte... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 drugič morš pridt do mene pa me prašat zakva sn samski k sn tujk fajn.... :P :P k z menoj itk ni neč O:-) Hja, ... bi ti lahko tud do mene stopu pa me isto vprasal ;) zakaj sem samska, ce sem tko fejst ;) hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kleemen Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Nisem vedu da mate danes piknik :headbang: sem bil danes gor..z avtom, kr smo se lih vračali z Logatca z relija. Sm vidu samo veliko motorjev gor (okrog 17.00), pa Mahneta in njegovega dukatija :evilgrin: kaj dela tisti stroj :kva2: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) @OSA_RIDER pa kar ni mogel odmakniti pogleda s skrivnostne novinke, ki je prinesla štrud'l. :whistle: Po oje si je mislil podobno kot @Maus: "Ta pa je za ožen't!" :rolleyes: @Brum brum žal zavzame preveč prostora in se ga enostavno ne da celega spravit na sliko... :evilgrin: Popravljeno September 16, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Hja, ... bi ti lahko tud do mene stopu pa me isto vprasal ;) zakaj sem samska, ce sem tko fejst ;) hehe se jest bi,sam kj k mi je nerodn......pa še predstavnik mi ga je mal sviru,pa sn ga mogu lovit...drugič bom pa,če boš pa vidla d mi je nerodn,pa prstop :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 To moras tko kot Condor! On me je ze - brez sramu- vprasal za recept za strudl ;) Eni znajo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 po obroku paše počitek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Počasi so se razvile bolj ali manj razvnete debate... some like it hot... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) osa zagrizen fotograf razkazuje svoje umetnine Popravljeno September 16, 2007. Popravil straza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Nekateri kar niso mogli zbrati poguma, da bi pristopili bleže... :whistle: DeX, saj imaš prav... nekaterih lepih reči se ne deli z drugimi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
straza Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 taki so zgledal pa čevapčiči :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Končno je @Suzy uspelo v objektiv ujeti celega @Brum Brum-a. :worship: Dva težaka na kupu. Če bi ne bila na sliki @GorskaRoža bi bila ta slika obupna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Jp, fajn je blo ;) Vsega po malem B) Ps: super štrudl :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) To moras tko kot Condor! On me je ze - brez sramu- vprasal za recept za strudl ;) Eni znajo ;) a zato sn še kr sam........ne znam prašat za recept,no jest ne znam kuhat...tko de mi recept neč ne nuca :whistle: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Šefica kontrolira kakovost dela črne živine... Dejan se v spoštljivem loku izmuzne njenemu pogledu... :evilgrin: Pameten fant... Verjetno bo še nekaj iz njega... Po moje bo kmalu njen namestnik. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave