PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Proti večeru se je začelo temniti in čas je bil, da se odpravimo vsak po svoje... V končni fazi je potrebno jutri še kaj zapisati tudi v tisto temo "Kdo je sinoči kaj dingl-dongl"... Hlad je pritiskal in izgovorov za stiskanje je postajalo več kot dovolj... Pospravili smo za seboj in počasi zaključili prijetno druženje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 a zato sn še kr sam........ne znam prašat za recept,no jest ne znam kuhat...tko de mi recept neč ne nuca :whistle: ja ti pa si praši jo če te se nauči :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 a zato sn še kr sam........ne znam prašat za recept,no jest ne znam kuhat...tko de mi recept neč ne nuca :whistle: boljšega nicka si nisi mogu zbrat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja ti pa si praši jo če te se nauči :naughty: keru že???aja za mešat :whistle: piki,prosn če kupiš širokokotni objektiv........spet me nisi mogu na nbeno sliko stlačt :unsure: boljšega nicka si nisi mogu zbrat :whistle: emmmm verjetn maš prav........ :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 keru že???aja za mešat :whistle: ma za karkol pomoč zmer prov pride :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 piki,prosn če kupiš širokokotni objektiv........spet me nisi mogu na nbeno sliko stlačt :unsure: Na tvojo vel'ko žalost objektiv je širokokotni... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 za mešat bivol :grim :grim :grim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 boljšega nicka si nisi mogu zbrat :whistle: ja sej teb tud bl pasalo mićomurići Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Na tvojo vel'ko žalost objektiv je širokokotni... :whistle: ok....ti bom zrihtu hubla(al kar je že)pa ga bova okol obrnila :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Ride v vsako slovensko vas ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: Ampak kako bom pa kolenckal brez 3., to je prestava, ki je najbolj uporabna na ridah pri meni :cry: Sehecamdanessamocevapipress! :) probaj s prvo vidim da je to ful popularn na ridah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ej kje je pa dons policija :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 za mešat bivol :grim :grim :grim... v grmovju :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Ride v vsako slovensko vas ! :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
silvostalone Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ma ducati se še ogrel ni včeri... Lena sm.... no super boš ta teden privarčevala za servis :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) probaj s prvo vidim da je to ful popularn na ridah jebi ga....mi smo umirjeni vozniki,ne pa dirkači :closedeyes: pa kšno vejco dej kam :doze: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 jebi ga....mi smo umirjeni vozniki,ne pa dirkači :closedeyes: pa kšno vejco dej kam :doze: ja tako je :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 jebi ga....mi smo umirjeni vozniki,ne pa dirkači :closedeyes: pa kšno vejco dej kam :doze: ja ma tvoj motor se ni lih umirjeno vozil danes mu je sla ena ventile spucat danes :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Zahvaljujem se Irencko in Suzy za ves trud in čestitke ob uspešno izpeljanem projektu! :worship: Hvala vsem prisotnim za obisk... brez vas nam ne bi uspelo. Upam, da se kmalu spet vidimo. Veseli me, da so "kačje ride" zaživele v tisti pozitivni luči, kjer je na prvem mestu "bratstvo in sloga" med motoristi... Veseli me, da smo (končno) lahko tudi dober zgled, kako malo je treba, da se pokažemo v dobri luči. Naše delo bomo nadaljevali tudi v prihodnje! POMEMBNO OBVESTILO: Novo zborno mesto za "stalne ridše" je spodnje parkirišče pot "the ovinkom"!!! Prostor je z vidika prometne varnosti bolj ustrezen, saj omogoča varno vključevanje in izključevanje v oz. iz ceste zaradi veliko večje preglednosti. Obenem omogoča parkiranje večjega števila motornih koles, opremljen je s koši za smeti in ima v končni fazi tudi "trav'co za mečkat"... PROSIMO ZA DOSLEDNO UPOŠTEVANJE TE SPREMEMBE! PODPIS: ŠTAB "KAČJE RIDE TEAM"-a Popravljeno September 16, 2007. Popravil PikiJapok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ej kje je pa dons policija :whistle: na motosvetu čakala čevape :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 kva je,a bo še ker kej povedu,al gremo spat??? a morem vse sam :hmm: ,sam babo mi drug nategne :slap: no dejmo........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja ma tvoj motor se ni lih umirjeno vozil danes mu je sla ena ventile spucat danes :worship: sej neki se je spucal :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja ma tvoj motor se ni lih umirjeno vozil danes mu je sla ena ventile spucat danes :worship: :unsure: a res kera pa, jz nč vidla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 sej neki se je spucal :whistle: a bi tut ti kej spucu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žeks Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 :unsure: a res kera pa, jz nč vidla :whistle: dobr si naštudirala :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave