PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 Proti večeru se je začelo temniti in čas je bil, da se odpravimo vsak po svoje... V končni fazi je potrebno jutri še kaj zapisati tudi v tisto temo "Kdo je sinoči kaj dingl-dongl"... Hlad je pritiskal in izgovorov za stiskanje je postajalo več kot dovolj... Pospravili smo za seboj in počasi zaključili prijetno druženje.
miha Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 a zato sn še kr sam........ne znam prašat za recept,no jest ne znam kuhat...tko de mi recept neč ne nuca :whistle: ja ti pa si praši jo če te se nauči :naughty:
Port Folio Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 a zato sn še kr sam........ne znam prašat za recept,no jest ne znam kuhat...tko de mi recept neč ne nuca :whistle: boljšega nicka si nisi mogu zbrat :whistle:
zverko Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 ja ti pa si praši jo če te se nauči :naughty: keru že???aja za mešat :whistle: piki,prosn če kupiš širokokotni objektiv........spet me nisi mogu na nbeno sliko stlačt :unsure: boljšega nicka si nisi mogu zbrat :whistle: emmmm verjetn maš prav........ :yea1:
miha Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 keru že???aja za mešat :whistle: ma za karkol pomoč zmer prov pride :naughty:
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 piki,prosn če kupiš širokokotni objektiv........spet me nisi mogu na nbeno sliko stlačt :unsure: Na tvojo vel'ko žalost objektiv je širokokotni... :whistle:
minca Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 za mešat bivol :grim :grim :grim...
silvostalone Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 boljšega nicka si nisi mogu zbrat :whistle: ja sej teb tud bl pasalo mićomurići
zverko Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 Na tvojo vel'ko žalost objektiv je širokokotni... :whistle: ok....ti bom zrihtu hubla(al kar je že)pa ga bova okol obrnila :photo:
silvostalone Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: Ampak kako bom pa kolenckal brez 3., to je prestava, ki je najbolj uporabna na ridah pri meni :cry: Sehecamdanessamocevapipress! :) probaj s prvo vidim da je to ful popularn na ridah
miha Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 ej kje je pa dons policija :whistle:
zverko Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 za mešat bivol :grim :grim :grim... v grmovju :naughty: :naughty:
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 Ride v vsako slovensko vas ! :grupni:
silvostalone Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 ma ducati se še ogrel ni včeri... Lena sm.... no super boš ta teden privarčevala za servis :kva2:
zverko Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) probaj s prvo vidim da je to ful popularn na ridah jebi ga....mi smo umirjeni vozniki,ne pa dirkači :closedeyes: pa kšno vejco dej kam :doze: Popravljeno September 16, 2007. Popravil bivol
miha Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 jebi ga....mi smo umirjeni vozniki,ne pa dirkači :closedeyes: pa kšno vejco dej kam :doze: ja tako je :closedeyes:
žeks Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 jebi ga....mi smo umirjeni vozniki,ne pa dirkači :closedeyes: pa kšno vejco dej kam :doze: ja ma tvoj motor se ni lih umirjeno vozil danes mu je sla ena ventile spucat danes :worship:
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Zahvaljujem se Irencko in Suzy za ves trud in čestitke ob uspešno izpeljanem projektu! :worship: Hvala vsem prisotnim za obisk... brez vas nam ne bi uspelo. Upam, da se kmalu spet vidimo. Veseli me, da so "kačje ride" zaživele v tisti pozitivni luči, kjer je na prvem mestu "bratstvo in sloga" med motoristi... Veseli me, da smo (končno) lahko tudi dober zgled, kako malo je treba, da se pokažemo v dobri luči. Naše delo bomo nadaljevali tudi v prihodnje! POMEMBNO OBVESTILO: Novo zborno mesto za "stalne ridše" je spodnje parkirišče pot "the ovinkom"!!! Prostor je z vidika prometne varnosti bolj ustrezen, saj omogoča varno vključevanje in izključevanje v oz. iz ceste zaradi veliko večje preglednosti. Obenem omogoča parkiranje večjega števila motornih koles, opremljen je s koši za smeti in ima v končni fazi tudi "trav'co za mečkat"... PROSIMO ZA DOSLEDNO UPOŠTEVANJE TE SPREMEMBE! PODPIS: ŠTAB "KAČJE RIDE TEAM"-a Popravljeno September 16, 2007. Popravil PikiJapok
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 ej kje je pa dons policija :whistle: na motosvetu čakala čevape :whistle:
zverko Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 kva je,a bo še ker kej povedu,al gremo spat??? a morem vse sam :hmm: ,sam babo mi drug nategne :slap: no dejmo........
zverko Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 ja ma tvoj motor se ni lih umirjeno vozil danes mu je sla ena ventile spucat danes :worship: sej neki se je spucal :whistle:
Tanjuška Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 ja ma tvoj motor se ni lih umirjeno vozil danes mu je sla ena ventile spucat danes :worship: :unsure: a res kera pa, jz nč vidla :whistle:
miha Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 sej neki se je spucal :whistle: a bi tut ti kej spucu :naughty:
žeks Objavljeno September 16, 2007 Objavljeno September 16, 2007 :unsure: a res kera pa, jz nč vidla :whistle: dobr si naštudirala :naughty:
Priporočene objave