Fabo Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Kva nej povem... Fajn je blo dons! ...sam kr se pa prostora tice...kva pa vem..mi je bl un gor vsec(je pa res d je tud navada..) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 a bi tut ti kej spucu :naughty: Jst mam drgač motor za popucat...a se kera jav??? da mi ne bo dolgčas?? :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zahvaljujem se Irencko in Suzy za ves trud in čestitke ob uspešno izpeljanem projektu! :worship: Hvala vsem prisotnim za obisk... brez vas nam ne bi uspelo. Upam, da se kmalu spet vidimo. Veseli me, da so "kačje ride" zaživele v tisti pozitivni luči, kjer je na prvem mestu "bratstvo in sloga" med motoristi... Veseli me, da smo (končno) lahko tudi dober zgled, kako malo je treba, da se pokažemo v dobri luči. Naše delo bomo nadaljevali tudi v prihodnje! POMEMBNO OBVESTILO: Novo zborno mesto za "stalne ridše" je spodnje parkirišče pot "the ovinkom"!!! Prostor je z vidika prometne varnosti bolj ustrezen, saj omogoča varno vključevanje in izključevanje v oz. iz ceste zaradi veliko večje preglednosti. Obenem omogoča parkiranje večjega števila motornih koles, opremljen je s koši za smeti in ima v končni fazi tudi "trav'co za mečkat"... PROSIMO ZA DOSLEDNO UPOŠTEVANJE TE SPREMEMBE! PODPIS: ŠTAB "KAČJE RIDE TEAM"-a ja, zdej boš pa dirkačem publiko zjebal...............po ravnem zna še mama nažigat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 a bi tut ti kej spucu :naughty: sn že :naughty: :naughty: :naughty: mušice dol z motorja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Kva nej povem... Fajn je blo dons! ...sam kr se pa prostora tice...kva pa vem..mi je bl un gor vsec(je pa res d je tud navada..) :rolleyes: Ja no...bomo probal tut unga tm dol...sj ...enkrat ko smo se na rakitno odpravl smo se dol dobl...pa je glih tko fajn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja sej teb tud bl pasalo murići pssssssssssstttttt ne govori na okoli :naughty: POMEMBNO OBVESTILO: Novo zborno mesto za "stalne ridše" je spodnje parkirišče pot "the ovinkom"!!! PODPIS: ŠTAB "KAČJE RIDE TEAM"-a Predsednik, mislim, da je to zelo pametna zadevca :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Jst mam drgač motor za popucat...a se kera jav??? da mi ne bo dolgčas?? :naughty: :winkiss: ampak tudi to še ni vse jst mam v kompletu še sobo za pospravt :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ampak tudi to še ni vse jst mam v kompletu še sobo za pospravt :naughty: to se pa ne sme omenjat...vsaj ne do takrat ko preideš k stvari ;) haha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 BEJŠNOBEJŠ!!!! a preselili se boste? pa lih zdej, k ste teko fajn potapecirali količke?!?!!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KlintIstvud Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 BEJŠNOBEJŠ!!!! a preselili se boste? pa lih zdej, k ste teko fajn potapecirali količke?!?!!? ja itak, količki so zdej toplo oblečeni in grejo na zimsko spanje-se jih ne sme motiti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zahvaljujem se Irencko in Suzy za ves trud in čestitke ob uspešno izpeljanem projektu! :worship: Hvala vsem prisotnim za obisk... brez vas nam ne bi uspelo. Upam, da se kmalu spet vidimo. Veseli me, da so "kačje ride" zaživele v tisti pozitivni luči, kjer je na prvem mestu "bratstvo in sloga" med motoristi... Veseli me, da smo (končno) lahko tudi dober zgled, kako malo je treba, da se pokažemo v dobri luči. Naše delo bomo nadaljevali tudi v prihodnje! POMEMBNO OBVESTILO: Novo zborno mesto za "stalne ridše" je spodnje parkirišče pot "the ovinkom"!!! Prostor je z vidika prometne varnosti bolj ustrezen, saj omogoča varno vključevanje in izključevanje v oz. iz ceste zaradi veliko večje preglednosti. Obenem omogoča parkiranje večjega števila motornih koles, opremljen je s koši za smeti in ima v končni fazi tudi "trav'co za mečkat"... PROSIMO ZA DOSLEDNO UPOŠTEVANJE TE SPREMEMBE! PODPIS: ŠTAB "KAČJE RIDE TEAM"-a AGREGAT GOR PA PET FLEKSARC PA OGRAJO ODŽAGAT PA CIGANOM DAT PA SE BO SPET TAM USTAVLAL K SE JE ŽE OD NASTANKA RID. SEJ PREDN BOJO NAŠI SPET NOVO POSTAVL BO SPET DESET LET OKOL. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 AGREGAT GOR PA PET FLEKSARC PA OGRAJO ODŽAGAT PA CIGANOM DAT PA SE BO SPET TAM USTAVLAL K SE JE ŽE OD NASTANKA RID. SEJ PREDN BOJO NAŠI SPET NOVO POSTAVL BO SPET DESET LET OKOL. :whistle: ja mas prov drgac je pa bosch-ova fleksarca na akumulator profi program :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 BEJŠNOBEJŠ!!!! a preselili se boste? pa lih zdej, k ste teko fajn potapecirali količke?!?!!? Sj jih nismo zase...(upam) Ograja pa nj kr ostane....se vsaj po šodru ne vozim.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja, zdej boš pa dirkačem publiko zjebal...............po ravnem zna še mama nažigat Moja ne... še na frčiju ne da gasa do konca... :whistle: Predsednik, mislim, da je to zelo pametna zadevca :worship: Uf! Pravzaprav je predlog podala predsednics. Da se ne bi slučajno kitil s tujim perjem. :blush: BEJŠNOBEJŠ!!!! a preselili se boste? pa lih zdej, k ste teko fajn potapecirali količke?!?!!? Jap... Verjel ali ne... Nekako upamo, da jih nismo tapecirali zase. Upamo pa tudi, da jih ne bo nihče preizkusil. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) Zdle mi je pa že žal...da nism mal štrudla za sabo vzel...mmmmmmmm.... @biker77: kako kj bele strmine?? mar bi tle ostal.... ;) Popravljeno September 16, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Jap... Verjel ali ne... Nekako upamo, da jih nismo tapecirali zase. Upamo pa tudi, da jih ne bo nihče preizkusil. :unsure: dons je biv en blizu tega testa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zdle mi je pa že žal...da nism mal štrudla za sabo vzel...mmmmmmmm.... ma ga je itak zmanjkalo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 AGREGAT GOR PA PET FLEKSARC PA OGRAJO ODŽAGAT PA CIGANOM DAT PA SE BO SPET TAM USTAVLAL K SE JE ŽE OD NASTANKA RID. SEJ PREDN BOJO NAŠI SPET NOVO POSTAVL BO SPET DESET LET OKOL. :whistle: Ograja je pa ena najpametnejših stvari, kar so jih do sedaj naredili na ridah... Vsaj peska ni več na ovinku. Pa še tisto ustavljanje prej znotraj ovinka je bilo res smrtno nevarno za vse... :headbang: Hvala bogu, da se je nekdo končno spravil dat ograjo. :worship: Seveda pa človeška omejenost ne pozna meja... Ni pomislil na dvojno ograjo, ki bi zaščitila tudi motoriste na cesti. Jebiga, nobody is perfect... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ja kaj nj rečem.. aha sj res FOČK :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 ma ga je itak zmanjkalo... :D to ni smešn... drugič dve lami štrudla narest!!!!.... ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zdle mi je pa že žal...da nism mal štrudla za sabo vzel...mmmmmmmm.... @biker77: kako kj bele strmine?? mar bi tle ostal.... ;) ah jebat ga..treba delat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomkruz Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Jap... Verjel ali ne... Nekako upamo, da jih nismo tapecirali zase. Upamo pa tudi, da jih ne bo nihče preizkusil. :unsure: Verjamem de tisti k so tapecirali nebodo rabli plamafleksa okrog kolov. Sam ta pametne, najbl profesionalne in original(o)ne nastopajoče boste pa teško obvarovali pred skalami.... in lastni idiotizmom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zdle mi je pa že žal...da nism mal štrudla za sabo vzel...mmmmmmmm.... Ravnokar žvečim zadnji košček... mmmmmm... Hvala @GorkaRoža!!! :worship: Snoopy, boš en griz??? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 Zdle mi je pa že žal...da nism mal štrudla za sabo vzel...mmmmmmmm.... hehe a ti doma ne dajo za jest :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 16, 2007 Deli Objavljeno September 16, 2007 (popravljeno) ah jebat ga..treba delat.. ti peljem konje na sprehod?? :naughty: Ravnokar žvečim zadnji košček... mmmmmm... Hvala @GorkaRoža!!! :worship: Snoopy, boš en griz??? :P mmmm....bi bi...pacek..pa še izzivaš :glare: hehe a ti doma ne dajo za jest :whistle: hja....zdle tolčem napolitanke...mi je cukr padu...ob misli na štrudl... zdj sm ugotovu kakšne vrste štrudl je sploh bil... ridaški!!!!! :devil: @shark357 : ti pa pridno naberaš rumene kartone...kod se skrivaš??? Popravljeno September 16, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave