antares Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Potrebno je priznati, da je delovna skupina res temeljito oblekla stebričke ograje ob cesti. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: antares Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Saj smo hoteli... Samo avto ni šel do "piknik placa". Si bo treba omislit en "prenosni radio na baterije" naslednjič... Al' pa kak bolj terenski avto. :headbang: Al pa..kakšna kitara pa gasa :whistle: ;) Kdaj bo osa kj slikce limal?? dns se mi rahlo smeje :D rabm samo še taprav povod... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Kje pa si bil vceraj?!?! :D Smo cakalai, da nas prides na piknik mal pozdravt! jah ... včeraj sem šel malo pozdravit MAKSIjevce na delavnico varne vožnje pol pa motoGP gledat :D pa drugič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) Potrebno je priznati, da je delovna skupina res temeljito oblekla stebričke ograje ob cesti. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: antares Hvala :) Smo cakali ce bosta z giroxom prisla kaj pomagat.. Vec rok kot je, prej in bolj temeljito je narejeno :) Upam samo, da bo to peno zimprej zamenjala prava dvojna ograja, ker sele takrat bo pravi efekt kar se tice varnosti.. Popravljeno September 17, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Sej bom prisla se kaj okoli, pa se kaj "cukra" prinesla. Glej da res!!! :worship: Pa ne pozab' me prej poklicat... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Hvala :) Smo cakali ce bosta z giroxom prisla kaj pomagat.. Vec rok kot je, prej in bolj temeljito je narejeno :) Upam samo, da bo to peno zimprej zamenjala prava dvojna ograja, ker sele takrat bo pravi efekt kar se tice varnosti.. Nisva bila gotova glede medregijskega sodelovanja. Sicer sem zadevo videl šele danes, ko sem šel mimo. Dvojno ograjo je Direkcija že dala v plan nabav, tako, da bo pred naslednjo glavno moto sezono gor; če ne bo šlo kaj mimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 jest en do tri pršu,pol sn pa eno full luštno vidu,pa se mi je ustavl.... se je ustavilo al postavilo? ;) :whistle: ja men se še dvigne :whistle: Pritisk namreč... :whistle: ... pa še kuhat zna. Za ožen't!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Na koncu bi se še posebej zahvalil Brum brumu za odlično družbo v vseh pogledih - fant je res fejst, z njim bom šel še kdaj na izlet :whistle:. :worship: Dark sarcasm rocks! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Nisva bila gotova glede medregijskega sodelovanja. Sicer sem zadevo videl šele danes, ko sem šel mimo. Dvojno ograjo je Direkcija že dala v plan nabav, tako, da bo pred naslednjo glavno moto sezono gor; če ne bo šlo kaj mimo. Upajmo, da je res to kar se ograj tice.. Dugace pa pri takih akcijah so vedno dobrodosli vsi, tako da naslednjic kar pridita :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Kaj ste pa s Policijo naredili, da se je na forumu več nič ne vidi? Pravzaprav mislim, da so bile punce.Če se prav spomnim pogovora kakšnih 100 strani nazaj v vtej temi, so jih povabili ven na pijačo, pa so izvedle neke strokovne ukrepe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Kaj ste pa s Policijo naredili, da se je na forumu več nič ne vidi? Šel pod krinko... :whistle: Policija vas gleda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Šel pod krinko... :whistle: Policija vas gleda... Sej sm vedu...že od začetka...@gorskaroza je njihova...zato pa je tok dobr štrudl prnesla...da bi nas zavedla...skor ji je uspel...sam jst sm jo pogruntal... PS:kdaj bo spet štrudl?? :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Sej sm vedu...že od začetka...@gorskaroza je njihova...zato pa je tok dobr štrudl prnesla...da bi nas zavedla...skor ji je uspel...sam jst sm jo pogruntal... PS:kdaj bo spet štrudl?? :D :OK: hehe delam undercover :krneki: , zakaj pa mislis da sem bila vceraj tako tiho,pa vec ali manj samo na skrivaj opazovala vse, tako ljudi kot dogajanje. Tisti strudl pa ves da mora bit posledicno dober, da vas vse, tako kot si sam ugotovil, zavedem na najbolj enostaven nacin ;) Strudl? a ne bi naslednjic imeli kaj drugega? recimo kaksne rogljicke filane z cokolado in orehi? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 hehe delam undercover :krneki: , zakaj pa mislis da sem bila vceraj tako tiho,pa vec ali manj samo na skrivaj opazovala vse, tako ljudi kot dogajanje. Tisti strudl pa ves da mora bit posledicno dober, da vas vse, tako kot si sam ugotovil, zavedem na najbolj enostaven nacin ;) Strudl? a ne bi naslednjic imeli kaj drugega? recimo kaksne rogljicke filane z cokolado in orehi? :whistle: roglički rox :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 hehe delam undercover :krneki: , zakaj pa mislis da sem bila vceraj tako tiho,pa vec ali manj samo na skrivaj opazovala vse, tako ljudi kot dogajanje. Tisti strudl pa ves da mora bit posledicno dober, da vas vse, tako kot si sam ugotovil, zavedem na najbolj enostaven nacin ;) Strudl? a ne bi naslednjic imeli kaj drugega? recimo kaksne rogljicke filane z cokolado in orehi? :whistle: :D snoopy vse pojedu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 hehe ;) za malo spremembe je treba poskrbeti ;) in ob priliki res priletim gor.. hm... mogoce ze za moj rojstni dan :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Tudi na AC je (ponavadi) omejitev 130 km/h, ampak če je na prehitevalnem pasu tovornjak, ki vozi (npr.) 90 km/h, potem bo vsak s kančkom zdrave pameti zaviral in počakal, da se tovornjak umakne. Govoril sem torej tudi o uporabi zdrave pameti.Seveda pa lahko dotični voznik vztraja pri svoji pravici voziti 130 km/h in to poskusi potem razložiti vozniku taistega tovornjaka, ko ga bo ta strgal dol, ko bo pral tovornjak. Seveda Joži. Vse smo pospravili in @Snoopy je žakelj s smetmi odnesel do "smetnjakov". Vse smo pogasili, da ne bi slučajno prišlo do požara (@Ninjarider je strokovno opravil zadevo). @OSA_RIDER je slikovno dokumentiral, da smo plac zapustili v "očiščenem stanju" in ne vem, zakaj slikovnega materiala še ni prilepil sem gor. no no lepo pohvalno :worship: Joži,kera Joži :headbang: ta mi je tud dvignla pritisk Potrebno je priznati, da je delovna skupina res temeljito oblekla stebričke ograje ob cesti. :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: antares hvala za pohvale vremenska informacija za okoliš Kačjih rid,je oblačno na vsake tolk pa tud prleti nekaj kaplic iz neba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) :Dsnoopy vse pojedu :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Še umiješ se pa boš little pupi snoopy :P Popravljeno September 17, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 :D snoopy vse pojedu :OK: Hrano v usta, ne prst v usta, @snoopy, noooo... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Al pa..kakšna kitara pa gasa :whistle: ;).... To bi blo zanimivo ja :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 hehe delam undercover :krneki: , zakaj pa mislis da sem bila vceraj tako tiho,pa vec ali manj samo na skrivaj opazovala vse, tako ljudi kot dogajanje. Tisti strudl pa ves da mora bit posledicno dober, da vas vse, tako kot si sam ugotovil, zavedem na najbolj enostaven nacin ;) Strudl? a ne bi naslednjic imeli kaj drugega? recimo kaksne rogljicke filane z cokolado in orehi? :whistle: A bi se prosim ustavila s to hrano,sm pred 10 min jedel,zdej sm pa spet lačn ratu :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) živijo. ko je ravno tema o ridah pa me zanima če ste učer vidli unga modela z oražnim 4-kolesnikom k je šou po 2h skoz ovinke :worship: (ura med 16 in 17) Popravljeno September 17, 2007. Popravil nixons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Šel pod krinko... :whistle: Policija vas gleda... Ma nea ga seri, kaj nea poveš???? Policija nas gleja??? :closedeyes: živijo. ko je ravno tema o ridah pa me zanima če ste učer vidli unga modela z oražnim 4-kolesnikom k je šou po 2h skoz ovinke :worship: (ura med 16 in 17) Mater ko je leto..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 onega je kdo vido, ko je fsipal? sem mu hoto it roko stisnit in podelit medaljo za pogum ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 živijo. ko je ravno tema o ridah pa me zanima če ste učer vidli unga modela z oražnim 4-kolesnikom k je šou po 2h skoz ovinke :worship: (ura med 16 in 17) jap sm vidla ja, sm se ga kr mau ustrašla, pa mislm da je meu še babo celo uzadi, k pol sta se dva ovinka nad the ovinkom ustavla na parkirišu in sta se pomoje neki kregala, nism pa sigurna :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave