Schmid87 Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 onega je kdo vido, ko je fsipal? sem mu hoto it roko stisnit in podelit medaljo za pogum ... spet le besede :evilgrin: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) @tajnuška hhe..mislm de je blo mau debate o tem ja :whistle: drgač pa sta se tut smejala k sva šla frenda z skuterčki mim,in sva mela še dva obilna možakarja zadi pa ni lih letelo..:P Popravljeno September 17, 2007. Popravil nixons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lakyluk Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 OPA OPA!!! no pa smo končno na moji strani :) jah zmagovalna 954 rr stran... LP vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 @tajnuškahhe..mislm de je blo mau debate o tem ja :whistle: drgač pa sta se tut smejala k sva šla frenda z skuterčki mim,in sva mela še dva obilna možakarja zadi pa ni lih letelo..:P aha pol dobr opazujem, pa tud če se 90km/h po ridah vozm po ravnini, da nau kdo mislu, da skoz ovinke :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 (popravljeno) @tanjučka a si ti morda tista z takim rdeče-oranžnim motorjem?? Popravljeno September 17, 2007. Popravil nixons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanjuška Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 a si ti morda tista z takim rdeče-oranžnim motorjem?? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Aja metalbike in gorskaroza me veseli, da smo se spoznal :OK: Enako obema B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Enako obema B) Tudi od mene to velja, lepo te je bilo spoznat. A tisti tvoj kolega, je tudi na motosvetu, se nismo prestavili :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 @tanjučka a si ti morda tista z takim rdeče-oranžnim motorjem?? oo.svaka čast :worship: :worship: me veseli de vem kdo si..čez vikend bom u ridah,in če boš tam, bom pomahal hehe:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 OSA kaj bo kej s slikami :rolleyes: pa tist video od jurčka bi biu tudi zaželjen (sam je imeu pa lih tapravo majco za njegovo osebnost WORKMAN hehe) drgač pa odličn piknik z dobrim štrudlom in čevapi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 HOCMO SLIKE!!!! :klicaj: :klicaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Jst bi raj da fajn sonce posije, da gremo mal motor na sprehod pelat :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 ej dex a una tvoja ("kolegica") je prov z bistrce?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Prou iz Bistrce! :) Sestra ma ZZRja 250, fotr pa enga chopperja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Prou iz Bistrce! :) Sestra ma ZZRja 250, fotr pa enga chopperja ma kulku je pa stara ona?? jst jo nč ne vidm po bistrci (no ja usaj spomnem se ne da bi jo kej vidu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Toliko kot jaz, 22 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Toliko kot jaz, 22 :) Mladina :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Mladina :whistle: :whistle: Taprav se je oglasu. K si biu ti se u plenicah sm se jst ze s triciklom vozu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 še par slikc... suzy pridno delila štrudl... drugi držali nadzor nad opremo... nekateri so pridno mazali moje čevape... :whistle: jst pa kot vedno... mečkala travco nekje v sredini... (vse pod kontrolo) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 Fajn fotke :) Hocmo se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 EVO SLIKICE KI SEM JIH OBLJUBIL! UTRINEK Z PIKNIKA! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 TUKAJ PIKI IN NJEGOVA TABOLJŠA POLOVICA! IRENČKO IN ZNANI POZER MAUS! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 NA RIDAH PA ....... GUŽVA! DRUŽENJE MOTORISTOV! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 ŠE ENA SLIKCA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 IRENČKO JE PRIDNO RAZVRŠČALA GOBICE, POL PA........ V KOŠARICO!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave