Draksler Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 :angry2: PRASC :angry2: ← FOVŠERITNEŽ :kva2: :kva2:
misty Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 pašalo se je danes mal pregont po ridah, pa čeprov so bili gledalci ob strani. Mal sem gas odnehal, pizdil na njih se pa nisem. Bom drugič. :D nts, hvala ker si mi dala lizat :OK: , tc, hvala ker si stran gledu ta čas :P
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 nts, hvala ker si mi dala lizat :OK: , tc, hvala ker si stran gledu ta čas :P ← :fight2: :fight2: aja...sej si dal za pijačo.... :) sem pogledal stran.... :D
nts Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 nts, hvala ker si mi dala lizat :OK: ← Še drugič .)
Godfather Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 FOVŠERITNEŽ :kva2: :kva2: ← :photo:
Thundercat Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 "Ride za začetnike" by Ghost RR :worship: :P ← "Ride za telebane vol. 1" by Ghost RR :)
Sanda7 Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 mogoč pridem danes še zadnjič na ride pol pa skor en mesec prepuščam varstvo v TCjeve roke
batzajla Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 a se bo čez ene 2-3h kej dogajal:D
gizmOkak Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 a se bo čez ene 2-3h kej dogajal:D ← ja asvalt se bo topil od vročine :slap: :lol1:
Jure Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Danes šel 2x čez ride, gor malo pred 8 in dol 20 min kasneje. Nikjer nobenga :(
Thundercat Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ma vroče je :slap: sicer sem šel čez okoli 19. ure
Burnout Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Me ni blo že en cajt gor, pa nč ne pogrešam, razen družbe ki smo se tam zbirali :) Lp Burnout
elbarto Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Videl včeraj ob cca 2040 par modelov ko so posedali v senci za ovinkom, bil kdo od tu? Sicer pa ne vem no, mate tam dosti lepših cest se morate glih tam vozit ko ne veš kje ti bo traktor ven zapeljal ali na kateri zalivki ti bo kolo odneslo? LP, El B
GhostRR Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Videl včeraj ob cca 2040 par modelov ko so posedali v senci za ovinkom, bil kdo od tu? Sicer pa ne vem no, mate tam dosti lepših cest se morate glih tam vozit ko ne veš kje ti bo traktor ven zapeljal ali na kateri zalivki ti bo kolo odneslo? LP, El B ← Ti men samo pokaži lepšo cesto... pa me nau več na ridah!
bna Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 (popravljeno) Ti men samo pokaži lepšo cesto... pa me nau več na ridah! ← Marija reka :OK: Popravljeno Avgust 1, 2005. Popravil bna
Erik Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Marija reka :OK: ← :topic: eh marija pa res ni nič proti ridam, ker je polno kolesarjev, traktorjev, avtomobilistov, tovarnakarjev in od sobote še ležeči policaji. Cesta je zelo razrita in za vožnjo neprimerna zato nobenmu ne priporočam, da se vozi po tej cesti :huh: :glare: :o <_< O:-) B) :whistle:
Brihta Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Ne vem kaj eni mutite, sam spodnjih nekaj ovinkov je čist solidnih. Ni ne polivk, ne neprednostnih cest, nic lukenj.
maXXXimum Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Ne vem kaj eni mutite, sam spodnjih nekaj ovinkov je čist solidnih. Ni ne polivk, ne neprednostnih cest, nic lukenj. ← Točno tako.. zalivke so kar se mene tiče moteče samo na enem ovinku pod "glavnim"..
simonsi Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 :topic: eh marija pa res ni nič proti ridam, ker je polno kolesarjev, traktorjev, avtomobilistov, tovarnakarjev in od sobote še ležeči policaji. Cesta je zelo razrita in za vožnjo neprimerna zato nobenmu ne priporočam, da se vozi po tej cesti :huh: :glare: :o <_< O:-) B) :whistle: ← Ja itak da ni gor za hodit, zdej še asfalt neki razkopavajo :whistle:
gizmOkak Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ja itak da ni gor za hodit, zdej še asfalt neki razkopavajo :whistle: ← in zmeri se usuva pesek s hriba O:-)
Nagaya Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ne vem kaj eni mutite, sam spodnjih nekaj ovinkov je čist solidnih. Ni ne polivk, ne neprednostnih cest, nic lukenj. ← :) Zalivk.. .) polivka je za na solato :)
Erik Objavljeno Avgust 2, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2005 Ja itak da ni gor za hodit, zdej še asfalt neki razkopavajo :whistle: ← in zmeri se usuva pesek s hriba O:-) ← :topic: tako, vidim da ste pogruntal, da so najboljše ride ne pa Marija, ki ni bila in tudi ne bo :yes:
SpyCraft Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 marija rulez :) je pa pametno prvic it gor pa dol mal bolj na easy, ce ne druga vidis ce je kje kej novga alpa starga peska :D
Brihta Objavljeno Avgust 5, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2005 Nas je pervy sem poslal. Jst grem zdele na ride. A bo kdo gor cez kako uro?
Priporočene objave