maXXXimum Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 sam en gril bi pa res lahko odprli tam, tu bi se cvrlo pleskavic d bi blo veselje :lol: ← Go gizmo :yea2: :D
gizmOkak Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 al pa prnesem sam pleskavice, itak vsak k pride tje ima povsem razbeljen ror :hmm: :lol: tko sam mal nahitro obrneš in maš FIORENTINO še na pol krvavo od znotr :P njami :kva2:
SiR Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ...po moje bi bil TC bl primeren za režiserja pa bi vlogo prepustil komu drugemu :grim (najbolj da avdicijo nardi,...jz že predvidevam kateri bojo v glavnih vlogah :xx: ) ...on že ve kako se stvari streže,je že marsikej vidu tm...dolgoletne izkušnje.. :OK: ← prvenca mu še ni uspelo lansirat ... verjetn je narobe odigral vlogo ;)
Sanda7 Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 folk danes če boste šli kej na ride pejte počas ker se je ravnokar zvrnu en avstric z yamaho tdm in je na spodnjem ovinku razlita neka tekočina ki je podobna olju ter na vrhu je tudi nekaj razlitega zato pamet v roke in previdno. bomo drug tedn meli grozdje party
Nagaya Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 (popravljeno) .) klinc...predolg tekst :) Popravljeno September 5, 2005. Popravil Nagaya
ton Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 .) klinc...predolg tekst :) ← V ridah deluje tud metla. Pesek spljoh ne mot nč
AiroH Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 baje da je umes gozda skirta čarobna metla za asfalt :D hehe
cvetoo Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 baje da je umes gozda skirta čarobna metla za asfalt :D hehe ← Sicer metle za svojo vožnjo niti ne rabim. Čeprav se je lepše peljati, če ni peska v ta glavnemu ovinku. Ne glede na vašo metlo sem mnenja, da je tistih avtomobilistov, ki vozijo po bankini in tako ves čas na novo nasipajo peska na ta ovinek, več, kot pa tistih stalnih obiskovalcev rid, ki metlo dejansko tudi uporabijo. Lp Cvetoo.
simonsi Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Zadnje čase mi ride ne dišijo preveč, zato ker so vse flekaste, in fleki so videti jako spolzki :hmm:
P182 Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Zadnje čase mi ride ne dišijo preveč, zato ker so vse flekaste, in fleki so videti jako spolzki :hmm: ← fleki sam zgledajo spolzki ,če hitr letiš čez sploh ne veš da so tm :yea2:
simonsi Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 ,če hitr letiš čez sploh ne veš da so tm :yea2: ← :lol1: :OK:
GhostRR Objavljeno September 5, 2005 Opozori Objavljeno September 5, 2005 Ne glede na vašo metlo sem mnenja, da je tistih avtomobilistov, ki vozijo po bankini in tako ves čas na novo nasipajo peska na ta ovinek, več, kot pa tistih stalnih obiskovalcev rid, ki metlo dejansko tudi uporabijo. ← Avtomobilisti so čisto nedolžni... nasipači so dolgi tovornjaki, ki z zadnjimi osmi enostavno sekajo ovinek tudi preko bankine... po možnosti še s kakšnimi tremi fiksnimi osmi zadaj, kar pomeni, da vsaj dve osi hudo drgneta po asfaltu-pesku! Avtomobilist so pomoje celo koristni, ker ovinke pucajo :lol:
Stric Burek Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Najjači je Peter182, kr hre tko hitr da s kolenom kar frčijo kamnčki okol, čist res! :OK: BTW: Kje je zdej metla?
Šarc Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Najjači je Peter182, kr hre tko hitr da s kolenom kar frčijo kamnčki okol, čist res! :OK: BTW: Kje je zdej metla? ← Predlagam eno varianto: namesto drsnikov na kolenih naštimajte gor mala omelčka za po stanovanju, tisti, k mate pa več konjev rezerve pa lahko spredaj kot plug še ta velike cestarske. Tako bodo ride vedno sijale. Ne bodo samo čiste, ampak dezinficirano čiste! :OK:
Perla Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) Iz teme je nastala ena godlja ... :hmm: ... z blodnjami lahko nadaljujete tukajle (na žalost, ker niti ne more bit drugače, je to v "Kr neki"). V tej temi nadaljujte z debato o ridah. :grim Popravljeno September 7, 2005. Popravil Perla
ak Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 folk je začel vozit za gledalce, za dokazovanje, ne zase... v petek na poti proti Postojni je blo na 'glavnem' zavoju peska neomejeno in en kup firbcev - zgleda so čakali, da bo kdo odletu...
SiR Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 V tej temi nadaljujte z debato o ridah. :grim ← Jst sm mislu ,da bi na gornmu ovinku kapelco postavi, tam, kjer sem telebnu ... Samo v njej ne bi blo Jezusa, ampak replika mene :D
P182 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 Jst sm mislu ,da bi na gornmu ovinku kapelco postavi, tam, kjer sem telebnu ... Samo v njej ne bi blo Jezusa, ampak replika mene :D ← jst bi mel pol že dve kapelci :D
zalar5 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 te Ride so pa res popularne! http://media.putfile.com/Ride20
eMBe Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 (popravljeno) Jst sm mislu ,da bi na gornmu ovinku kapelco postavi, tam, kjer sem telebnu ... Samo v njej ne bi blo Jezusa, ampak replika mene :D ← poj se jest nkol več ne pelem tam mim :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno September 7, 2005. Popravil advokat
SV650 Objavljeno September 7, 2005 Opozori Objavljeno September 7, 2005 jst bi mel pol že dve kapelci :D ← JA lahko bi jih mel :worship: sam bol da ne :nono: k pol se nebi mel s kom okol furat :yea1: :smoke:
primož Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Jst sm mislu ,da bi na gornmu ovinku kapelco postavi, tam, kjer sem telebnu ... Samo v njej ne bi blo Jezusa, ampak replika mene :D ← To je bilo pa bolj na začetku sezone, sem bil učer s prjatlom, ki si ga prehitu pol pa... si povedu.
gizmOkak Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 pomoje bi blo več kapelc kukr plastičnih količkov po tej cesti O:-)
Natas Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Enega s zelenim kawasakijem so imeli celo pri kraju in če sem dobro videl so mu pisali "kazen" :hmm: Ce je bilo to v nedeljo okoli cetrte ali pete ure, takoj pod `glavnim` ovinkom, ob svojem `zelenem kawasakiju` pa je stal dolgolasec :yea2: z maskirnim nahrbtnikom, potem sem bil to jaz. In ne, niso mi pisali kazni, le kontrolo so opravljali. Malo visje, pa sem videl poleg patrulje tudi `kamermana`, ki je snemal vragolije. Naslednjic, ko bom dobro odpeljal kak ovinek, ga nemara pobaram po posnetku... :naughty: :krneki:
Priporočene objave