Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
Tisto dekle v sredini, v modrem Alpinestar kombinezonu. A vozi črno CBR 600 F?

LP Cvetoo.

Njen fant( :004 ) ma črno CBR 600 F.

Objavljeno

Jaaaa pojedla zadnje koscke Kite Kat in morm priznat da mi je tovrstni kanabalizem zelo vsecen :D . Spoznala kup novih frajerjev in enga celo uspela prjet za roko :P . Domov prsla v suhem stanju :yea1: .

Glede zamude pa ---- je blo treba do konca pogledat Winni-a the Pooh-a :yea2:

Thanx za druzbo.

Objavljeno (popravljeno)
Njen fant( :004 ) ma črno CBR 600 F.

Napaka, :D fant vozi rdeče črno cbr 600 f B)

Popravljeno . Popravil TinaRR
Objavljeno

Maxxxo, zamudil si, jasno, če si pa pussy... :P Malo smo počakali pred tvojim pragom tam na bencinski, da se je odlilo, potem pa piči miško na ride... :yea2: Sicer so bili kakšni ovinki malo mokri, ampak Burnija to ni motilo... jaz sem tokrat samo lepo papcal čokoljad, ker sem bil v corduri...

lepo je bilo poklepetati z vami in še lepše spoznati sina od NTS in TC... :kva2: :lol1: :naughty: :whistle: :yea2:

Objavljeno
...hehehe...POHOTE...

....emmmm... vedno znova vas moram spominjati, da berite podnaslov teme... :whistle:

(zbogseksapress)

Objavljeno
in še lepše spoznati sina od NTS in TC...  :kva2:  :lol1:  :naughty:  :whistle:  :yea2:

pa ne okol govort no.... :blush: :)

Objavljeno
Maxxxo, zamudil si, jasno, če si pa pussy...  :P 

Sicer so bili kakšni ovinki malo mokri, ampak Burnija to ni motilo... jaz sem tokrat samo lepo papcal čokoljad, ker sem bil v corduri...

Maxxxo is a pussy, Maxxxo is a pussy, Maxxxo is a pussy :yea1: :whistle: O:-) :rolleyes: :slap:

Jp ni prav veliko motilo :grrr :OK:

Blo fajn :OK: Komaj čakam naslednjič :) :D :D

Lp Burnout

Objavljeno

Sami šmekerji, vključno z dr. Gregsom.... :grrr B) B)

Dobr, da se TC & NTS odlično držita, glede na prisotnost MS-jevstva na Ridah... :yes:

Objavljeno
še lepše spoznati sina od NTS in TC...  :kva2:  :lol1:  :naughty:  :whistle:  :yea2:

:grrr bolje je biti cool teta

Objavljeno

a tole se vsak lep dan dobivate na ridah, tut med tednom........

Včasih, se med tednom popoldne peljem čez, pa vidim.

Objavljeno
Maxxxo, zamudil si, jasno, če si pa pussy...  :P 

Maxxxo is a pussy, Maxxxo is a pussy, Maxxxo is a pussy  :yea1:  :whistle:  O:-)  :rolleyes:  :slap:

Pazta se :fight2:

.)

Ne, ampak ride mi res niso simpaticne mokre ali v corduri, tko da :whistle:

Objavljeno
Zgleda da sm zamudu zur  :slap:

sva že 2 :slap:

Kdaj se naslikava kej gor :hmm:

Objavljeno (popravljeno)

Sanda7 kej jutre bo kej gor :? Grozdje in tako al vas ne bo??? Če bo buh (mama, zadne cajte je napaljena zarad izpitov) dau prijem jutre na obisk, me ni blo že 2 MESCA na ridah :eek: :slap: :slap:

no skorej 2 :P

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Objavljeno

gizmo jutre se pravi u četrtek :hmm: če bo le vse tko kot sem si zamislila bo jutre res grozdje party gor in sicer mal po 18h

sam dolgo sem rabila da sem se zbutala zakaj je v tej temi govora o sexu,tega je kriv stric ICE ker je mojo prvotno temo kačjih rid zaklenil in on odpru to temo s takšnim podnaslovom tko da sem najdla vzrok in krivca za to dogajanje .)

Objavljeno
gizmo jutre se pravi u četrtek :hmm: če bo le vse tko kot sem si zamislila bo jutre res grozdje party gor in sicer mal po 18h

OK, js ČE bom gor bom že mal prej... Tm okul 17:30 pole še mal drsat, če ne bo gužve ob 18:45 pa domou k čene bom slep v temi :ninja: k**c dan je ratu prekratek za tiste od daleč za kej resnga na ridah delat :glare:

Objavljeno
OK, js ČE bom gor bom že mal prej... Tm okul 17:30 pole še mal drsat, če ne bo gužve ob 18:45 pa domou k čene bom slep v temi :ninja: k**c dan je ratu prekratek za tiste od daleč za kej resnga na ridah delat :glare:

A ti si Gizmo z Vrhnike k ma CB 1300? :hmm:

Objavljeno
A ti si Gizmo z Vrhnike k ma CB 1300? :hmm:

no no no :grrr unga ne boš vidu lomit jajc na MS :)

Sej mene jutri tudi ne...... jebenti uha mam angino in 38+ vročine :slap:

Objavljeno

Drugič poglej v profil uporabnika, pišejo osebni podatki, pa boš vidu da je doma blizu NG :afro1:

Objavljeno

Danes ob 18:00 ma da se vsi naslikate gor... grozdje bo baje dobro... :devil: :D

Jaz priletim direkt iz Gerovega... :yea2:

Objavljeno

... pridem ...

mogoče clo zadnjič letos :(

Objavljeno

oki doki prbremzam mal po 18h z grozdjem v kufru in kit kat pod ritjo

vabljeni

Objavljeno

Sanda a ti mas vinograd doma, zraven pa še štacuno s candy...k jih tolk zalagaš z dobrotam .)

Objavljeno

neki podobnega sam sej veš drugje je boljše zato se odpravim na kras mal grozdja nakrast,kit kat pa je še od zadnjič iz rid ostal :OK:

Objavljeno

Bol berem to temo manj mi je jasn....a se sploh še kdo voz tam gor :hmm: al ga sam žrete..pajceki zavaljeni :grim

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!