Skoči na vsebino

Kacje ride II

Priporočene objave

Objavljeno
ma sem prov sfukana danes kaj pa nts in gregs

....sfukan, sfukan... a sploh obstaja kaj drugega?! :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :D :yea2: O:-)

Objavljeno

Sanda, Gregs.... kdaj ponovimo zadevo :yea1:

jaz sem sama doma do nedelje :naughty:

Objavljeno

najbolš da kr danes zvečer jaz mam do 6h zutrej čas :naughty:

pol pa lahko nadaljujemo v soboto popoldne k bo itak dež pa namest da se bomo z motorji vozili,se lahko rajš kako drugač .)

Objavljeno

Men se bo zmešal.. zdej sta že dve... sanje vsakega pravega moškega prasca... :004 :yea2: O:-)

:whistle:

Objavljeno

Jst mam tut cajt do 8 zjutrej... samo pšššššššt.... ne Fabi povedat... .) :whistle: O:-)

Objavljeno
.. sanje vsakega pravega moškega prasca...  :004  :yea2:  O:-)

:whistle:

u lucky bastard.... <_<

sanda se teb ponuja sam zato, ker ve da ne boš nč naredu...meni se pa ne upa, ker verjame, da bi bila akcija takoj v troje.... :naughty:

Objavljeno
u lucky bastard.... <_<

sanda se teb ponuja sam zato, ker ve da ne boš nč naredu...meni se pa ne upa, ker verjame, da bi bila akcija takoj v troje.... :naughty:

korenček ne šteje kot oseba ...

Objavljeno
Jst mam tut cajt do 8 zjutrej... samo pšššššššt.... ne Fabi povedat...  .)  :whistle:  O:-)

pole so že tri :kva2: matr, eni so res prasci :afro1:

Objavljeno
Men se bo zmešal.. zdej sta že dve... sanje vsakega pravega moškega prasca...  :004  :yea2:  O:-)

Eni sanjajo, eni pa to že počnejo. :naughty: B) B)

Objavljeno
Eni sanjajo, eni pa to že počnejo. :naughty:  B)  B)

Sanjajo o mrkvici :P

Objavljeno

tud korenček ali mrkvica zna popestrit zadevo :grim

Objavljeno
Eni sanjajo, eni pa to že počnejo.

Wobi, se ti je zatipkalo... pravilno bi tam moralo pisati: počnemo... a ne?! :naughty: :lol1: :D :yea2: O:-)

Objavljeno

Ko se že ravno pogovarjamo o Kačjih ridah...

Nekoč sem peljal človeka, ki je močno jecljal. Na cesti je zagledal gada in me hotel opozoriti na nevarnost. Prepričljivo je izjavil:

"Poglej, g...g...g...g...g...g...ga že ni!!!

Medtem sem ga povozil.

(To je samo štos).

Dober pa je, a ne?! :lol1:

Objavljeno
joj ride....jih že pogrešam :

Po moje samo zato, ker si se tako postrani vozil... :(

Objavljeno

čuj po kolko je ganđa na ridah? sem slišal da so gor dobro založeni :devil:

Objavljeno

to je pa stvar dilanja,na ceno pa vpliva tudi veličina,debelina in kakovost ter seveda tehnika,tko da je za vsakega posameznika cena drugačna za moške seveda

:D

če pa se za nabavo odločijo dekleta bo pa naš TC povedal kako obračunava tole travco

aja pa zaloge so omejene zato pohitite z nabavo,kajti kar bo ostalo se ga bomo počli v soboto ob 10h na znani lokaciji :yea2:

Objavljeno

Me zanima kok bo sanda se mela casa za ride in forum od danes naprej :lol1:

darilo.press :whistle:

Objavljeno

TO tud njo zanima :hmm:

takole pa smo se danes zjutraj ob 10h začeli zbirati

post-265-1127591597_thumb.jpg

Objavljeno

Kaj je bla pa danes ena nesreča na ridah tm med 16 in 17. Je bil tud rešilc, pa upam, da je vse vredu. :unsure:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!