Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 maxxximum tud zate velja,kr u žabariji ga pust da ne bo folšije zganjal sej veš kako mu je blo žal da ni bil takrat na tvojmu mestu :lol1:
maXXXimum Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 maxxximum tud zate velja,kr u žabariji ga pust da ne bo folšije zganjal sej veš kako mu je blo žal da ni bil takrat na tvojmu mestu :lol1: ← :lol1: Kdaj pa se misli dogajat debatni krožek na ridah? Lahko tut na pm :whistle:
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 mormo še načrt skovat,verjetno u sredo,sam ne TCju povedat pssssssssssssttttttt .)
TinaRR Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 Kdaj se dobimo na ridah, da prinesem mošteka?? Sanda7? Najboljše bi bilo to sredo, če bo vreme :)
Gregs Objavljeno Oktober 10, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2005 sem v Ljubljani rabim prevoz (avto) do rid...torej (gregs ) če maš plac oz. če greš ti s prasičko mi lahko celico(prasičko #2) posodiš za do rid in nazaj ← Eheheh... madonca se glas o prevozu širi... :whistle: Hmmm... ne vem, ne vem... če boš priden... :D.. pa še do Grobnika boš moral iti zraven... :D gregs da ga slučajno nebi s sabo prvleku,bo končno enkrat nts gor brez njega,to bojo šele debat,mogoče tud kej več,pa zate bo več ostalo ← Ko sem prebral tole, sem si rekel: Sanda ma prow... TC, ostajaš v LJ... :P :P :P ... razen če nama gregs posodi celico...jaz vozim ti navigiraš.... Temu se reče račun brez krčmarja... :P maxxximum tud zate velja,kr u žabariji ga pust da ne bo folšije zganjal sej veš kako mu je blo žal da ni bil takrat na tvojmu mestu ← Tudi meni je žal... malček... :whistle: mormo še načrt skovat,verjetno u sredo,sam ne TCju povedat pssssssssssssttttttt .) ← Sreda is fine with me... :OK: :OK: :OK: Pridem direktno z Grobnika, samo ne mi spiz*it prezgodaj domov... :fight2: ...magari vam pole plačam čajček u kjšni osmici... :whistle:
nts Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 gregs da ga slučajno nebi s sabo prvleku,bo končno enkrat nts gor brez njega,to bojo šele debat,mogoče tud kej več,pa zate bo več ostalo :yea1: ← Če se boste v sredo dobili na ridah imam jaz čas samo od 16 - 18 ure..... :cry:
SiR Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Kdaj se dobimo na ridah, da prinesem mošteka?? Sanda7? Najboljše bi bilo to sredo, če bo vreme :) ← Ne pozabi Palominih artiklov ... Turbo mošt press
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Če se boste v sredo dobili na ridah imam jaz čas samo od 16 - 18 ure..... ← ...po zadnjih podatkih se da tudi takrat... :glare: Grobnik so skenslali kamionisti.... :fight2: Torej: kdaj pole? :naughty:
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Lahko gremo pa še vedno na Ride popoldne... :whistle: ← :kva2: :kva2: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 no taku jutre SREDA 12.11.05 OB 17h zbor oziroma kostanjada in moštinjada na ridahvabljeni. ob mraku pa še vroči pogovori za temne noči :)
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 ob mraku pa še vroči pogovori za temne noči :) ← :) prideva....z gregsom...upam.... :) :kva2: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 lej ga lej ga kok se štuli :devil: jaz vama bom verjetn še eno sopotnco uštulila zravn,sam da bosta hitr čez gozd peljala heheeh .) gregs ti sporočim jutri če bo šla zravn,je za stvar sam jutr za zihr sporoči ej nts kaj je bil dobr un poljubu u luxorju :OK:
jokos Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 :yea1: mogoče pridem malce mimo....
Sanda7 Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 pa da se ne boš sam mimo peljal,k bomo kr za ušesa vlekli drugič .)
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 prideva....z gregsom...upam.... ← :grim Odhod iz LJ: 16:15 preko Rakitne... :yea2: lej ga lej ga kok se štuli :devil: jaz vama bom verjetn še eno sopotnco uštulila zravn,sam da bosta hitr čez gozd peljala heheeh gregs ti sporočim jutri če bo šla zravn,je za stvar sam jutr za zihr sporoči ej nts kaj je bil dobr un poljub u luxorju ← AD 1: ni panike.. bomo peljali hitro... :whistle: Kot sem rekel: ne sme je biti strah... ker bo dinamika skozi ovinke... :naughty: (bruhicavrečkepress) AD 2: ej NTS, lahko tudi na meni pokažeš, kakšen je bil... :whistle: :naughty: O:-) (poljubpress)
TinaRR Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Jaz prinesem eno plastenko mošta in nekaj grozdja :)
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Jaz prinesem eno plastenko mošta in nekaj grozdja ← ...pa glej, da mošt še ni zavrel... :devil: ...kdo bo potem pil alkohol?! :naughty:
Gregs Objavljeno Oktober 11, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2005 Delam ← ... bo pa več "grozdja" za nas ostal... :whistle: :naughty: O:-)
nts Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 ej nts kaj je bil dobr un poljubu u luxorju :OK: ← :naughty: bil je super AD 2: ej NTS, lahko tudi na meni pokažeš, kakšen je bil... :whistle: :naughty: O:-) (poljubpress) ← Veš da lahko .)
Godfather Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 (popravljeno) Kaj Vigrad tudi kej prpelje gor glede na to da se bo mošt pil?????????? :hmm: :whistle: :whistle: :whistle: :xx: :xx: :xx: Popravljeno Oktober 12, 2005. Popravil Godfather
SF Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 A lohka tud jest pridem na kostanjado?
jokos Objavljeno Oktober 12, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2005 pa da se ne boš sam mimo peljal,k bomo kr za ušesa vlekli drugič .) ← ....no pa se bom malu ustavil.....
Priporočene objave