Sanda7 Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 jao same reve,jaz se javim da sedem v naročje tistemu ki se prvi spusti navzdol .)
Stric Burek Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 jest zdej gor uletim za kako 15h bom gor
gizmOkak Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 Jst sm lahko snemauc ! :OK: js bom spodej loviu :D
kađiva Objavljeno November 13, 2005 Opozori Objavljeno November 13, 2005 a pol meni pripade čast da se mi Sanda usede v .....naročje :D :P .... men je prov :D :D sam Sanda dej poskrb da Seba ne bo v bližini :lol1: :lol1: :lol1: ...
Sanda7 Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 cagiva to pa sploh ne bo problem Seba ne mara rid spljoh,tko da boš lahko v rdečih gatkah bil :yea1: :lol1:
Mte :) Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 LOL! ker topic! folk kwa k bi za drugo sezono ksno klopco gor zrihtal... eno tako cist simpl... k una ograjca je mau socjalna... :hmm:
Killroy Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 He he...klopca..šur,zakaj pa ne? Vsak zaveden "ridaš" navrže 50 flik da se ene par klopc gor postav, mogoče še kšna marelca(sej veš, za najhujšo pripeko). Sam pol bo marelce treba nekam spravljat da jih barabini ne pokradejo. Zategadelj bi bilo treba postaviti še eno prenosno vrtno lopo. Ker pa zaradi osnovnih fizioloških potreb nočemo da bi kdo trpel, bi bilo treba postaviti še burekđinico ter kemična stranišča...in biser Primorske bi bil rešen :OK: :P Socialne ograje? Kdor z majhnim ni zadovoljen, mu velik ne zraste :grim :P
Stric Burek Objavljeno November 14, 2005 Opozori Objavljeno November 14, 2005 He he...klopca..šur,zakaj pa ne? Vsak zaveden "ridaš" navrže 50 flik da se ene par klopc gor postav, mogoče še kšna marelca(sej veš, za najhujšo pripeko). Sam pol bo marelce treba nekam spravljat da jih barabini ne pokradejo. Zategadelj bi bilo treba postaviti še eno prenosno vrtno lopo. Ker pa zaradi osnovnih fizioloških potreb nočemo da bi kdo trpel, bi bilo treba postaviti še burekđinico ter kemična stranišča...in biser Primorske bi bil rešen :OK: :P Socialne ograje? Kdor z majhnim ni zadovoljen, mu velik ne zraste :grim :P Burek za Bureka
Sanda7 Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 ma ograja je prov zakon,k bi ti vedu kolk riti je že gor presedelo :naughty: uglavno za drugo leto mamo planirano tud roštiljado gregs bo baje obračov
Gregs Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 uglavno za drugo leto mamo planirano tud roštiljado gregs bo baje obračov Povedano po domače: Gregs bo pečekurc... :naughty:
Stric Burek Objavljeno November 15, 2005 Opozori Objavljeno November 15, 2005 Weehee, jest pol tudi uletim :OK:
Sanda7 Objavljeno November 16, 2005 Opozori Objavljeno November 16, 2005 sam da ne bomo prehitevali z roštiljado je prej navrsti še winter parti bojda bo jutre snežilo tu okol :BUA:
Sanda7 Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 sam tko da vas mal spomnim ride so zasnežene,tako da zimsko veselje trka na vrata :OK:
DRmare Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Sankanje na Ridah skozi arena ovinek... zimska opcija! Z desno zategneš štrik z levo roko po tleh.... :grim !
maXXXimum Objavljeno November 26, 2005 Opozori Objavljeno November 26, 2005 Sankanje na Ridah skozi arena ovinek... zimska opcija! Z desno zategneš štrik z levo roko po tleh.... :grim ! To je za pusije... carji ga na gor žgejo :P
Sanda7 Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 ja koko pa ti misliš s sankami gor žgat :hmm: razn če jih jaz privežem za mojga ax pa te gor vlečem in v ovinku štrik prerežem :lol1:
maXXXimum Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 ja koko pa ti misliš s sankami gor žgat :hmm: razn če jih jaz privežem za mojga ax pa te gor vlečem in v ovinku štrik prerežem :lol1: Ni slaba ideja.. lahko organiziramo naslednjič ko spet fajn zasneži :OK: Mi smo to že počel pod rakitno.. 80km/h na sankah (po ravnem - privezan za avto) je svojevrstno doživetje :kva2:
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 jaz sem takoj za gregs bi nas pa lahko na toyoto :hmm: 4x4 privezal pol pa gas :D
Gregs Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 jaz sem takoj za gregs bi nas pa lahko na toyoto :hmm: 4x4 privezal pol pa gas Sanda, namesto :hmm: vstavi RAV4... :naughty: Ja ni panike, z veseljem vas peljem... samo povejte kdaj... ;) Sneg RULZ!!! :yea2:
Sanda7 Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 sneg full pada sam za to da se čim prej vidmo in gremo sankat pa snežake z vlko lulo delat .)
maXXXimum Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Packa. :devil: Sanda pač :OK:
Gregs Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 Packa. Tako jo imamo radi... in ne bi radi, da se spremeni... .)
Mte :) Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 (popravljeno) k ste me tko lepo s klopco skurcal... da ne boste preseneceni k se bo spomlad res kej gor znajdl... pa bo gor z rdeco pisal... THIS SHIT BELONG TO MTE! :devil: p.s. zarad barabinou bo pa se z eno ketno za ograjo prklenena :P p.s.2: na rostilj bi pa se jest prsu... odstopim za en dan klopco B) Popravljeno November 30, 2005. Popravil Mte :)
Priporočene objave