cvetoo Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 Če je pa Sanda & kolegice tako sexi, da potem ne gledajo na cesto. :D Jaoooo, sej sem že :xx: , da ne bom ravno jaz ta prvi zaplužil LP Cvetoo.
gizmOkak Objavljeno Januar 29, 2006 Opozori Objavljeno Januar 29, 2006 da ne načenjam................ :grim si že :grim gotovo je, zdej se me ne rešte z ograje do naslednje zime B)
eMBe Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 si že :grim gotovo je, zdej se me ne rešte z ograje do naslednje zime B) s tem da je še precej hladno :grim povej kdaj boš visel tam da ti dostavimo topel čaj :D
Godfather Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 da ne načenjam................ :grim zard tega se je razlepu že marsikateri na ridah.soryy :eek: Prosim sam ne s takimi izjavami no !!!!! ČE SE JE KDO RAZLEPU SE JE SAM IN MU NI NIHČE OD TISTIH KI SO SEDELI NA OGRAJI NAVIL GAS, ČE PA SE JE HOTEL POKAZATI KAJ ZNA IN MU TO NI USPELO SI PA JE SAM KRIV.
maXXXimum Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Prosim sam ne s takimi izjavami no !!!!! ČE SE JE KDO RAZLEPU SE JE SAM IN MU NI NIHČE OD TISTIH KI SO SEDELI NA OGRAJI NAVIL GAS, ČE PA SE JE HOTEL POKAZATI KAJ ZNA IN MU TO NI USPELO SI PA JE SAM KRIV. Sezona za kreganje glede rid se je očitno začela :trance_33_sleep: Godfather, drgač se čist strinjam s tabo :yes:
Burnout Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Bom tiho :doze: drgač pa tut jst komaj čakam posedanje na ograjci :P P.S.Se pa drugače strinjam z Godfatherjem Lp Burnout
gizmOkak Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 s tem da je še precej hladno :grim povej kdaj boš visel tam da ti dostavimo topel čaj :D jutri okrog 9h zjutro :OK: bom un k...... nja, un ta edini :P čaj bom prnesu pa že sabo, da te lažje počakam :lol:
kađiva Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 a kr direkt povem.....jz pa komi čakam in sedenje tm k tem sodijo seveda kolegi :) in še bl čakam,da se spet zapodim mal po ovinkih tm gor in dol...pol pa če mi kdo ploska al pa ne :devil: :D vse za moj užitek
SiR Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 (popravljeno) Tud jst to komi čakam use skp. Upam, da letos ne bom markiral terena ter pridobil novega štemplja v Planinski klub. Mimogrede - a bo na začetku sezone kakšno žegnjanje Kačjih rid + kaka žalna slovesnost za padle junake? Popravljeno Januar 30, 2006. Popravil SymRu
Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 se bom mal zadržala odgovorom na podane izjave aja kar se pa tiče odtvoritve rid bomo pa nardil kakšno fešto,pa roštiljado tud tko da smo si na jasnem :grim
Mte :) Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 se bom mal zadržala odgovorom na podane izjave aja kar se pa tiče odtvoritve rid bomo pa nardil kakšno fešto,pa roštiljado tud tko da smo si na jasnem :grim jest klopco prnesem :grim
Godfather Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 se bom mal zadržala odgovorom na podane izjave aja kar se pa tiče odtvoritve rid bomo pa nardil kakšno fešto,pa roštiljado tud tko da smo si na jasnem :grim Super jaz pa roštil na oglje prnesem in se za peka javim.
Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 kakor jaz vem se je za roštil majstra že gregs javu,ampak ni panike še vedno pravim bolš dva kot en al pa noben :D
cvetoo Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Super jaz pa roštil na oglje prnesem in se za peka javim. A lahko zamenjava prosim? Jaz sem za po ovinkih bolj slab, za peka bi pa že bil .) Lp Cvetoo.
Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 pol pa lahko doma spečeš hlebec,dva kruha in še toplega pripelješ :OK: no sej počas se bomo pa zorganizirali :D
gizmOkak Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 (popravljeno) Super jaz pa roštil na oglje prnesem in se za peka javim. A lahko zamenjava prosim? Jaz sem za po ovinkih bolj slab, za peka bi pa že bil .) vidva se kar zmenta kdo bo peku....... js bom pomagu tko d bom držal krožnik :whistle: aja, Sanda: lani sm oblubu melono, pa nism pozabu d nebo kdo mislu d sm se potuhnu (cajta ni blo) tko da letos lubenica in melona parti ko bo cajt!!! Popravljeno Januar 30, 2006. Popravil gizmOkak
tonč Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Kaj mesarja pa ni nobenga,da bi meso prnesu :lol1:
Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ma če bo treba tud odojka obrnemo oz naberemo ene 20 jurjev pa ga zrihtam sveže pečenga še toplega gor na ride :grim po mojim se enim že sline cedijo
tonč Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ma če bo treba tud odojka obrnemo oz naberemo ene 20 jurjev pa ga zrihtam sveže pečenga še toplega gor na ride :grim po mojim se enim že sline cedijo A bo dobr. :lol1:
Sanda7 Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 ODLIČEN glih prov velik :OK: sam še nož mu fali in kol v rit pa par ur vročine nad ognjem :D
krava Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 Jaz dam polovica sebe,...zadnji konec z rezervarom mleka in z razpršilcem za gnojevko ;) :lol:
Gregs Objavljeno Januar 30, 2006 Opozori Objavljeno Januar 30, 2006 kakor jaz vem se je za roštil majstra že gregs javu,ampak ni panike še vedno pravim bolš dva kot en al pa noben Jep, z veseljem obračam meso... :yea2: Samo povejte cajt, pa gnar, pa priletim... :OK: Jasno pa, da komaj čakam, da se tam kaj vidimo, pa kaj podebatiramo... saj drugače me tako ali tako dobite samo na Marofu ali Grobniku... :whistle: ma če bo treba tud odojka obrnemo oz naberemo ene 20 jurjev pa ga zrihtam sveže pečenga še toplega gor na ride Ma ne, Sanda.. ne odojka... svinjske zrezke, kotlete, čevapčiče, ražnjiče... :grim :grim :grim
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 men že prov diši po roštiljadi :D in sline se cedijo komaj čakam :) ražniči so zakon sploh pr Jovotu
sax Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 -kje ODOJEK? -kdaj ODOJEK? -kak ODOJEK? -njammmmmmmmmmm ODOJEK!!!!!
Priporočene objave