Thundercat Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 -kak ODOJEK? goveji.... :D :P nič odojka...zrezki bojo...razen če se javiš in ti prepelješ na svoji "kravi" odojka.... :D :P
Jure Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Za dostavo odojka se javim jaz, ni problema :) Sam peku pa ne bom :D
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 a ga boš za husota zapregu .) se mi je zdelo da bo sax zavohov že sam besedo odojk :grim
Jure Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 a ga boš za husota zapregu .) Tudi, če bo treba :D In to še žiuga, da bo kar teku zravn :)
Stric Burek Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 jest sm tudi zravn :D Lahko roštilj prpelem :OK:
gebre Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Tudi, če bo treba :D In to še žiuga, da bo kar teku zravn :) Kwa bo laufow, bo še shujšow, potlej ga bo pa premalo :( .
cvetoo Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 pol pa lahko doma spečeš hlebec,dva kruha in še toplega pripelješ :OK: :D Se bova zmenila, ampak če bom jaz pekel bodo zagotovo žemljice .) Lp Cvetoo.
Sanda7 Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 vroče žemljice.TOOOOOOOOOOmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiii deli :OK:
Stric Burek Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 direkt iz nemškega prevoda so žemljice razpočenke :OK:
CeneR Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 men že prov diši po roštiljadi :D in sline se cedijo komaj čakam :) ražniči so zakon sploh pr Jovotu kaj pa kaj takšnega?
Stric Burek Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 nima veze, sam da se peče :D Sam lohk res enkrat nardimo, se zmenmo, jest mam eno fejst rošto, drugi prneste plin in meso, kruh, karkoli :D
suzuki Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Hola! hm, jst bi lahko pripeljal brata, pa ga nimam... bom pa ljute kobasice prnesu, če vam je prav :? freya in SharpNinja 2
Thundercat Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :grim :OK: fešta kot se šika.... :D
Gregs Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 kaj pa kaj takšnega? :nono: Gregs ne bo pekel rib in ostalih morskih zadev, ker jih ne mara... :P
Thundercat Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :nono: Gregs ne bo pekel rib in ostalih morskih zadev, ker jih ne mara... :P prav. kje si še videl praznika primorske sekcije na ridah brez morskih jedi? Vsaj kako ribo v konzervi naj kdo prinese :) :P Dobro, bo pa več za nas :D :OK: :D :lol:
maXXXimum Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :nono: Gregs ne bo pekel rib in ostalih morskih zadev, ker jih ne mara... :P Gregs :OK: Vidim da mam somišljenike.. kšne perutničke se že boljše slišjo :P
GrCaR Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 jst prispevam za čevape pa kotlete... ribe & morski staff pa men tut ne sede kej preveč
kađiva Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 a se men sam zdi,a bo kmal tista ograjca prekratka ratala za vso to množico....bo treba KS Planina kontaktirat nj urediji okolico s klopcami in mizami :lol1: :lol1: :lol1: ...
eMBe Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 :grim :OK: fešta kot se šika.... :D ja tukaj gor pa po tipkovnici :grim ko bo ŽELJA in ČAS to udejanit :eek: sanja svinja o kukuruz :lol1:
era Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 a se men sam zdi,a bo kmal tista ograjca prekratka ratala za vso to množico....bo treba KS Planina kontaktirat nj urediji okolico s klopcami in mizami :lol1: :lol1: :lol1: ... :D ... sej.. klopice in mize so že gor.. sam noben ni tm, ker ni razgleda, tko kot na ograjci ;)
Killroy Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Eh ste eni tapravi gurmani...pohani oz. pečeni kalamari so pa ja dobri :) Čeprov se pa odojka ala "kmečka veselica" ne bom branu... :yea1:
Sanda7 Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 jaz sicer tud nisem za morsko hrano razn kalamarov,tko da se mi zdi da bo lepše dišalo po roštiljadi tapravga mesa aha si bom jaz mal zapisala kaj je gdo oblubu da se ne boste pol v mačko vrgli :grim
Priporočene objave