RAN Objavljeno September 17, 2001 Deli Objavljeno September 17, 2001 quote: to je tocno relacija graz-vipolze,planirana za 13.oktobra.pricakujem temperature nekje okoli 8°C (ce bo toplo). ----- who dares wins Pejd se solit. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: quote: to je tocno relacija graz-vipolze,planirana za 13.oktobra.pricakujem temperature nekje okoli 8°C (ce bo toplo). ----- who dares wins Pejd se solit. lp RAN ...tole disi ze precej po samomorislkih talibanskih akcijah...kaj dosti drugega ne more biti...po hladilniku se tudi ne vozis z motorjem...jejejejej..... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 Anubis, kaj ti potem takrat, ko ni sonca sediš doma za zapečkom? Malo pa moraš okusiti tudi druge plati motociklizma (megla, dež, mraz, noč, ...) lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: Pejd se solit. ej,mal zgodi bi blo za sol po cestah.... ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: Malo pa moraš okusiti tudi druge plati motociklizma (megla, dež, mraz, noč, ...) ...sneg,toca,burja,vihar ali poljubno mesanico nastetega.... ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: quote: Malo pa moraš okusiti tudi druge plati motociklizma (megla, dež, mraz, noč, ...) ...sneg,toca,burja,vihar ali poljubno mesanico nastetega.... ----- who dares wins ... pranje šip pred teboj vozečega avtomobila, odmetavanje odpadkov iz pred teboj vozečega avtomobila, odpadanje razsutega tovora iz pred teboj vozečega tovornjaka ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: ... pranje šip pred teboj vozečega avtomobila, odmetavanje odpadkov iz pred teboj vozečega avtomobila, odpadanje razsutega tovora iz pred teboj vozečega tovornjaka ... ...ovinkarjenje razlicnih udelezencev v cestnem prometu po tvojem voznem pasu,postopanje zivalstva in dvonozne golazni po cesti....pijanci,zaspanci in drugi idioti....ain´t life great? ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 Ja, vsakokrat doživiš nekaj novega, ampak na žalost ne enkratnega in neponovljivega, pač pa stvari zmeraj doživljaš v različnih izvedbah. Ja, življenje je res veliko in enkratno! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 Bom še mislil, da sem zgrešil, pa sem na forumu masohistov ne pa motoristov. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: Bom še mislil, da sem zgrešil, pa sem na forumu masohistov ne pa motoristov. ran....a si se zgubil? malo zablodil? kaj pa mislis,kje si ti? ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: quote: Bom še mislil, da sem zgrešil, pa sem na forumu masohistov ne pa motoristov. ran....a si se zgubil? malo zablodil? kaj pa mislis,kje si ti? ----- who dares wins Pozen mi pride, kadar pa pride, pa useka. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 18, 2001 Deli Objavljeno September 18, 2001 quote: Pozen mi pride, kadar pa pride, pa useka. lp RAN "bolje ikad nego nikad"....en boljsih pregovorov "juzne brace" ( za braca) ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 jst sm jst :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 jst sm jst :naughty: haha....kdos pa ti..... :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 jst sm jst :naughty: Kako da ne, jst sem jst. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 Kadar žene ni doma -sem jst tud jst !!! :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se