Skoči na vsebino

Servis manual za Gilero Runner

king4ever

Priporočene objave

Ma kdo mogoce service manual za Gilero Runner, polini kit 70 ccm, letnik 97 oz. a mi lahko kdo pove kako se menja valjcke, pa kaki valjcki bi bili najbolj primerni??Pa ne mi reci:pelji ga na servis, ker niti pod razno nimam tega namena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jas sn si valčke kar sam menjo, sploh ni težko :) samo priporočljiv je kompresor, meni ga je posodo en automehanik iz naše vasi :D

kolko morjo bit težki pa je čist laično vprašanje, glej:

kolega ma aeroxa z leotom zx pa notri 4,3g valčke in mu je šlo več ko meni, ki sn mel 5,3g na aeroxu z leotom zx

in jas sn dal noter 4,3g in mi gre še majn, zaj mi samo bolj stegne,...

skratka to je tudi odvisno v kakem stanje je jermen, pa to, se mi zdi, moj je že bol v .... :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najboljš je da kupiš nekaj različnih valjčkov pol pa sprobavaš keri so najboljši

to itaq mam namen naret :P

samo prvo bom še jermen menjal, te pa kupim neke vmesne med 4,3g in 5,3g pa ene super lahke :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja lahki ti dajo na pospeških, težji na končni... težko je izbrat ugodno kombinacijo pospeškov in končne <_< -hotu bi met hude pospeške prau tak končno :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja lahki ti dajo na pospeških, težji na končni... težko je izbrat ugodno kombinacijo pospeškov in končne <_< -hotu bi met hude pospeške prau tak končno :P

ja kdo pa te nebi mel raketnih pospeškof ??? :P

meni bi blo najbolj kul tak ko ma en moj kolega na aeroxu, ma neke duge primarne prenose pa super lahke valčke v kombinaciji z 70tko pa fergazerom pa gianelijom, da bi ti vijo ko to gre..... hijuoooo :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sej bi lohk vidu, k mi ptuj sploh ni tko dalč -k bom mel rs-ko pridem kaj naokol :D

ja kdo pa te nebi mel raketnih pospeškof ??? 

meni bi blo najbolj kul tak ko ma en moj kolega na aeroxu, ma neke duge primarne prenose pa super lahke valčke v kombinaciji z 70tko pa fergazerom pa gianelijom, da bi ti vijo ko to gre..... hijuoooo 

s tem ma verjetn raketne pospeške, sam kolk pa ma končno?

Popravljeno . Popravil den2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gre mu newem kolko, ker je dobo cilinder komaj domu, ker so mu ga brusli, ker mu je vtrgalo kurnvelo... :(

prej mu je šel tak neke 120-125 po števce

to je njegova predelava:

- navadna železna 70tka brušena na 80cmm

- giannelli nrx auspuh

- 17'5 fergazer

- najdalši prenosi z poševnimi zobci

- super lahki valčki

- športna jermenica

- neka os od zobnikov

- pa kurnvela neka bolj močna

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najboljš je da kupiš nekaj različnih valjčkov pol pa sprobavaš keri so najboljši

samo prvo bom še jermen menjal, te pa kupim neke vmesne med 4,3g in 5,3g pa ene super lahke :D

Jo, človek jermen te še čaka, če ga maš namen kupit :) Itak si nimam kaj z njim...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma kdo mogoce service manual za Gilero Runner, polini kit 70 ccm, letnik 97 oz. a mi lahko kdo pove kako se menja valjcke, pa kaki valjcki bi bili najbolj primerni??Pa ne mi reci:pelji ga na servis, ker niti pod razno nimam tega namena.

Kolk jaz vem so za Runnerco z 70-ko 4g valčki najbolj primerni.Ker take mam jaz tudi noter pa gre vredi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jo, človek jermen te še čaka, če ga maš namen kupit :) Itak si nimam kaj z njim...

ja saj sn že jas fotri gnjavo da bi te oni jermen od tebe kupo, ker je novi pa bla bla bla, samo moj foter samo neke bluzi :angry:

ti mi ga daš za 5k al kolko si že reko, ko si me klico??

na ptuju pa ga majo za 8k :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aerox ej jaz mam doma novi jermen vožen komaj 2000km pa se sploh ne vidi da bi kdaj bil v motorju noter pa ti ga pridam za 3k :)

Vprašaj slafkota če ne verjameš al pa si ga sam pridi pogledat :)

LP Vsem

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aerox ej jaz mam doma novi jermen vožen komaj 2000km pa se sploh ne vidi da bi kdaj bil v motorju noter pa ti ga pridam za 3k :)

Vprašaj slafkota če ne verjameš al pa si ga sam pridi pogledat :)

LP Vsem

butl ti matej

prejsni tedn sn bil pr tebi pa smo bli v kleti, pa se ti vec ne spomnis da sn ti zagnjavo da bi bom jermen opalo, ker si ga mel tam obesenega :P

moj jermen ko je zaj notre tudi ni vijet razcefran in bi ga lahko prodal kot novega :P nevem sploh kak se vidi ali je jermen novi al obrableni

ce bom ze kupo ke, bom kupo noviga :P

Popravljeno . Popravil aerox
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!