Skoči na vsebino

Josip Broz - TITO


kekec III

Priporočene objave

Nemogoče, da je to on, ker pri njih še niso vzeli osnov slovnice :grrr , niti od blizu niso videli knjige z naslovom Bonton :grrr in, da ne govorim o demokraciji za katero sploh ne vejo kaj pomeni :eek: . Besedo demokracija sicer uporabljajo na velika usta, vendar jo krojijo po svoje :wallbash: .

Veš dragi biserček (črni) ni ti treba verjeti v Titovo delo in niti v njegove zasluge, vendar tudi nimaš pravice soditi o njem :jezen , še posebej, če nisi poučen, tako "ozkogleden" kot "furmanski" konj s plašnicami ob straneh :lol1: in se ravnaš kot veter zapiha. V svojih zapisih si izpostavil same slabe stvari, npr.slike spornih voditeljev in pozabil, da je bilo na Titovem pogrebu 60x toliko te smetane :yes: .In še to, Tito ni bil nikakršen diktator, sploh pa ga ne moreš primerjati s Staljinom, kaj šele s Hitlerjem, pa kje ti je :hmm:  resno vprašam, pamet :slap: . Hitler, ki si je hotel podrediti pol sveta, pa kaj je s tabo :hmm:, si čisto izgubil še tisto zadnjo sivo celico, ki ti je vsaj narekovala neko mejo razuma :surrender: ? In še nekaj, kolaboranti in nemški hlapci so zame isto kot HItlerjeva sodrga :grim . Pravzaprav še 1ooo......x slabši, ker so izdali lasten narod in pozabili na svoje korenine, se prodali :SS .

 

Še kako drži ona šala, ko pozdravi Hitlerjev vojak, hlapec z iztegnjneno roko, dvignjeno visoko v zrak in s tem pove, da ima pamet, tam zgoraj nekje v oblakih :kva2: . Partizan pa vemo, kako je pozdravljal, s pestjo na glavi in s tem povedal, da je močan in, da ima pamet točno tam kjer mora biti :yes: . Zato pa zdaj tu ne "dojčamo" ampak prav lepo govorimo po slovensko :fyou: .

 

P.S.: Tisti zadnji video Billy pa je samo še pika na i tvoji              , saj sploh ne vem katero besedo uporabit. Daj, te prosim, poglej v nemški slovar ali pa vprašaj koga od tistih, ki so se vrnili iz Argentine ali Avstralije :ras:

 

http://youtu.be/sgpa7wEAz7I

Glej jih idiote ku se vžigajo;A zdej če nisem za Titeja sem pa za domobrance pa Janšata al ka!!!???Sej ni čudn da smo v takem kurcu ko smo zarad takih retardirancev in njihovga razmišlanja.Pejte gor na Sabotin pa zlagite tist kameje gor če vam to tolk pomen,pa mamu vam jebem blesavu,zahojeno.Glavno da mate dobre državne službe,ki ste si jih(al pa vaši tastari) po partijski liniji zrihtal,pa mate cajt srat tle po internetu,raja pa brezposelna crkava okoli....  Aja to so seveda domobranci,nej crknejo,pa farani,pa ostala gamad.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bily ne se jezit ,men je tudi lepše zdaj kot pa takrat. Žaljivi so pa najbolj tisti ,ki so služili v Titovi vojski in so bili njegovi postreščki in njegova dolga roka za mučit drugačnomisleče,te so tudi takrat dobro živeli in še živijo!

No in te isti Titovi so naredili največ škode Sloveniji in še jo delajo(Kučan,Stanovnik ...itd..),saj se bojijo za svoj pritok visokih penzij,ki si jih niso zaslužili in ostalih bonusov kateri so tako dobro zaviti v meglo ,da običajen človek celo pomisli da jim pripadajo!

Smo pa v današnjih časih dobili moderne Titote ,ki delajo še večjo škodo (Janša,Jankovič,Virant in ostala gamad) 

Tito je dal drobtine vsem,danes prasice požrešne tud drobtine požrejo in raji nič razen davkov ne dajo,tudi dela ne,ko zmanjka požrešnemu gobcu v parlamentu pogruntajo nov davk!

Je bil pa Tito velik človek,ki se ga bo spominjal cel svet in tudi naredil je veliko dobrega a za vsakim velikim človekom so tudi umazane skrivnosti pa naj bo to Mandela ali Kenedy.........toda te umazane skrivnosti so včasih popeljale stvari v pravo smer!!!!

Danes pa umazanija preceduje in sedi v parlamentu in to javno krade in ob tem se še neskončno zabavajo,Slovenija se počasi razslojuje in ostali bomo le reveži in tisti ,ki kradejo,gobcajo,lažejo in so brez moralnih načel skratka cel državni vrh.

 

Živel TITO :OK: 

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kmet2, daj ti meni razloži, kaj so zate te visoke penzije, prosil bi zneske in vsaj okvirno kdo jih ima in zakaj jih ne zaslužijo.

Pri tem prosim, da zajameš tudi vse tiste, ki jih še danes prejemajo pa niso bili ravno v vrhu politične nomenklature, torej običajni delavci in uslužbenci in mi tudi za njih definiraj ali se ti zdijo penzije previsoke in nezaslužene.

 

Ko to razčistiva, bova debatirala dalje in primerjala pravičnost penzij, ki jih bomo tudi Titovi omladinci dobili danes ali čez nekaj let s takrat dodeljenimi penzijami in seveda s penzijami, ki jih bodo dobili mlajši od mene, naši otroci ipd.

 

Bo šlo? Ko ta temelj razjasniva, greva lahko argumentirano naprej.

Če so že Debilly in njegovi privrženci zasvinjali temo ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...Glavno da mate dobre državne službe,ki ste si jih(al pa vaši tastari) po partijski liniji zrihtal,pa mate cajt srat tle po internetu,raja pa brezposelna crkava okoli....  Aja to so seveda domobranci,nej crknejo,pa farani,pa ostala gamad.....

Eej, fajn bi blo, ko ne bi sodil po sebi!

Kaj imaš magično lučko, ki ti pove kje in kdaj kdo piše in brska po internetu? Ti pove kdaj in kje je kdo v službi? Ali je v penziji ali na bolniški? Mogoče celo doma na dopustu ali ima že konec šihta?

In brezposelni so zate kar samo domobranci in farani in ostala "gamad"?

 

Lej, samo sam svojo sliko kažeš, nič drugega! In da se vžigamo, nas izzivaš in nasedamo ipd. Ja bravo, car si, ampak malo se poglej in ozri se za hrbet in si oglej tiste, ki ti ploskajo, da boš videl kakšne vrste car. Če ti ta revščina na duhu odgovarja, kar naprej tako!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bily ne se jezit ,men je tudi lepše zdaj kot pa takrat. Žaljivi so pa najbolj tisti ,ki so služili v Titovi vojski in so bili njegovi postreščki in njegova dolga roka za mučit drugačnomisleče,te so tudi takrat dobro živeli in še živijo!

...

To kar počne Billy ni jeza, to je ene sorte delirij. Odklop.

O tvojem izvajanju o tistih, ki so bili v Titovi vojski boš pa verjetno še od drugih porcijo dobil, bom jaz raje tiho in grem po čips in pivo.

 

In sem "takrat" čisto dobro živel*, seveda v primerjavi z življenjem v drugih zahodno Evropskih državah in se zaenkrat še ne pritožujem. A kljub temu ne jaz in ne drugi niso in nismo mučili drugače mislečih! So pa sistemi bili represivni v obdobjih med in po IIWW tudi in predvsem v zahodnem svetu, kjer so se bali za obstoj bančno kapitalističnih sistemov, saj so ljudje, ki so bili v vojni solidarni in združeni na fronti in za njo dosti bolj laburistično usmerjeno kot prej in kot so danes.

 

Fantje, nekoliko poznavanja zgodovine in zdravega razuma vam ne bi škodilo!

 

 

* Čisto dobro živel pomeni, da nismo stradali in nas ni pretirano zeblo. Žemljica ali makovka (ena) je bila mogoče enkrat na teden, sicer pa suh kruh od včeraj, dokler ga nismo pojedli. Meso poredko, čeveljčki samo eni, hlače ene za doma ene za v vrtec in šolo. Avta, mopeda ali kolesa ni bilo, avtobus pa predrag, če je bilo možno iti peš. Obiski na deželi (z vlakom) so bili praznik, za kosilo juha in meso, krompir ter solata.

Ja bilo nam je lepo, a riti nismo imeli polne kot drekači danes!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I30 če misliš da se bom pregovarjal s tabo se motiš,povedal sem svoje mnenje in nobenega dotično žalil tako kot to obvladate v tej temi.

Da bi pa zdaj razpravljal 250 strani o polpretekli zgodovini,ne hvala.

In ja osebno poznam ljudi ki imajo za današnji čas zelo dobro penzijo,celo 3x višjo kot imajo plačo tisti ki pri nas cel dan delajo.....a so si jo zaslužili pa naj ima vsak svoje mnenje! Moje mnenje je da če sediš 20 let v partijskem vrhu ali pa 20 let v našem parlamentu in glumiš gljivo ,zraven še mal ukradeš k si ravno pri koritu ,pa še kjakšen neumen zakon sprejmeš ali pa ko zmanjka še kakšen davk,zame so te ljudje pijavke naroda.

Res redki so tisti ki so v politiki tudi kaj konstruktivnega naredili za ljudi,po večini se dela za svoje riti in riti privržencev!!!

 

No ti si le nabavi čips in pivo jaz pa bom počakal tiste obljubljene porcije,ki mi jih bodo potalali zgoraj omenjeni delavci ,ki so v partijskih klopeh dvigovali roke do krvavih žuljev pod pazduho!!!

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...In ja osebno poznam ljudi ki imajo za današnji čas zelo dobro penzijo,celo 3x višjo kot imajo plačo tisti ki pri nas cel dan delajo.....a so si jo zaslužili pa naj ima vsak svoje mnenje! Moje mnenje je da če sediš 20 let v partijskem vrhu ali pa 20 let v našem parlamentu in glumiš gljivo ,zraven še mal ukradeš k si ravno pri koritu ,pa še kjakšen neumen zakon sprejmeš ali pa ko zmanjka še kakšen davk,zame so te ljudje pijavke naroda.

Res redki so tisti ki so v politiki tudi kaj konstruktivnega naredili za ljudi,po večini se dela za svoje riti in riti privržencev!!!

Bo verjetno držalo. Da ne bo lapanja na pamet, tako kot okoli pokojnin počne brumček in poskušaš ti, lepim malo statistike:

"Najvišja izplačana pokojnina je v januarju 2013 znašala 2.316,08 evrov, povprečna neto pokojnina pa je bila 562,54 evrov. Povprečna starostna pokojnina je znašala 613,73 evrov, povprečna invalidska pokojnina 478,09 evrov in povprečna družinska oz. vdovska pokojnina 387,90 evrov."

0,5% upokojencev pa dobiva penzijo nad 1.800€

 

Madonca, kolk tale pol procenta zažirajo našo državo s penzijo, ki je navzgor zakonsko omejena. Ko bodo omejene plače ...     ... aaa ne, to pa neeeee, kdo pa bo delala škodo gospodarstvu za drobiž!!! Pa če ni poleg še kakšen milijonček odpravnine, se sploh ne gremo!

Ja res so bili zajebani cajti pod Titejem, ko se je take v rit sunilo pa malo kamenje klesat poslalo.

 

Katere imaš v politiki, to pa odločamo sami. Kakršne zaslužimo, take imamo. Samo s pljuvanjem čez pretekli sistem, ki je bil socialno dosti bolj pravičen kot sedanji tega ne spremeniš!

 

... No ti si le nabavi čips in pivo jaz pa bom počakal tiste obljubljene porcije,ki mi jih bodo potalali zgoraj omenjeni delavci ,ki so v partijskih klopeh dvigovali roke do krvavih žuljev pod pazduho!!!

A na tiste, ki so v partijskih klopeh dvigovali roke ožuljene od lopate in krampov, kar ponavadi ni pod pazduho, si pa pozabil?

Še premlad, da bi to poznal in videl? Tudi premlad, da bi komentiral! Vaške flance žal niso vedno verodostojen vir!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I30 nisi me povsem razumel,ne pljuvam čez Titota,zame je bil zgodovinska osebnost z vsemi napakami vred!

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha ha ha IQ30 je spet v svoji udobni službi pa se uliva ko ma cajt!Res mi je fajn brat njegove nebuloze in frustracije, pa jokat za nečem kar je cel svet odfuku,ta pa še kr melje pa bluzi o nečem ka je blo pa kako bi blo.Sej takrat si verjetn še fuku kdaj pa kdaj,zdej pa ne morš več pa ti ne ostane več druga ko z mehkim opletat te gor,ustane ti sam še ob pogledu na titejevo sliko ko jo maš obešeno na zidi!!

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No zdej grem pa jaz po čips in pir ker vidim da je razprava spet na višjem nivoju ki je previsok za mene :lol:

A ne dvomim ,da se bo i30 znal spoprijet z izivom :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

I30 nisi me povsem razumel,ne pljuvam čez Titota,zame je bil zgodovinska osebnost z vsemi napakami vred!

tako je, ko jih jebe sedanje, prejšnje ali bilokatere oblastnike, a vendar: NAROD, KI BRIŠE ZGODOVINO (takšno ali drugačno) BO PROPADEL. BO IZGINIL.

V tem smislu ne smemo pozabiti naše zgodovine in moramo biti ponosni nanjo, tako na Tita kot na Yugoslavijo. Hkrati pa moramo znati ovrednotiti in priznati napake takratnega režima.

 

Butli so tisti, ki trdijo, da se je nam takrat cedil med i mleko,

in butli so tisti, ki mislijo, da so s spremebo režima rešili vse prejšnje probleme.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Citiram:

 

Ne vem, zakaj te, ki nam krojijo usodo tako kot nam jo in so bili vzgojeni v Titovem času, imenovati Titove pionirčke in kriviti takratni sistem, da so takšni, kot so? Sam sem bil vzgojen v tistem sistemu, ki je sedaj za vse kriv. Pa ni. Kriv ni sistem, temveč ljudje. Ljudje, ki so dobili oblast in s tem osvojili prepričanje, da je lahko vse njihovo, na način, ki si ga sami izberejo. Torej je oblast sladka. To so vedeli nekateri že leta 1975 in so vedeli 1980,1990 in vedo danes. In vedno so krojili usodo v škodo državljanov. Najlažje je preusmerjati pozornost od tekočih dogodkov na nekaj imaginarnega, včasih so to bili zunanji sovražniki, po osamosvojitvi pa prejšnji sistem in prekrojena zgodovina. Mi, njihovi volivci pa to sprejemamo. Nekaj pišemo, se v ožjih krogih pogovarjamo, kritiziramo, za več nismo sposobni. Ponovno jim omogočamo, da nas kradejo, goljufajo in lažejo. Socializem ni vzgajal takšne ljudi. Da pa so takratni politiki delali napake, kot jih delajo tudi današnji, je gotovo.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

 

 

Butli so tisti, ki trdijo, da se je nam takrat cedil med i mleko,

 

 

:smoke: Tegale, se mi zdi nihče NE trdi.

 

Primerjava gre v smislu, da za večino "takrat" NI bilo tako slabo, kot je danes.

 

Vsaj približno se je vedelo KAJ bo jutri in pojutrišnjem. Razen popolnih "jebivetrov" in "delomrznežev po defoltu", je imel vsak možnost dobiti delo in delati.

 

Joža in njegovi "sužnji", kot jim pravijo nekateri so za razliko od naših današnjih "modrecev" vsaj imeli neko idejo in vizijo - KAJ in KAM naj bi šli.

 

Žal lahko "ladjo" krmari le EN krmar, ki mu komandira "kapitan". Če komandirajo vsi in krmarijo vsi - vidimo kam pridemo, oziroma kje smo.

 

In dragi "mopedisti" - glede krmajenja bi prav vam moralo biti jasno kako je s tem.  Če voziš soslo, je eno, če pa se sopotnik v levem ovinku nagne desno ( do česar ima po ustavi vso pravico ) je vsem verjetno jasno, da bosta končala OBA v malinah.

 

Naprej pa ne bom. :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... pa jokat za nečem kar je cel svet odfuku, ...

Mislim, da se bo svet začel ponovno obračati v to smer. Že osnovna usmeritev države, da na prvo mesto postavi državljane, nekje kasneje šele kapital, je ta smer ... Ponekod je še tranzicija v smeri bančno kapitalistične partitokracije ponekod že obračajo. Globalno gledano se zadeve odbijajo iz ene v drugo skrajnost in vprašanje je ali se bo to nihanje umirilo nekje na sredi ali nas bo vse vrglo iz tirnic.

 

Ha ha ha IQ30 je spet v svoji udobni službi pa se uliva ko ma cajt!Res mi je fajn brat njegove nebuloze in frustracije, pa jokat za nečem kar je cel svet odfuku,ta pa še kr melje pa bluzi o nečem ka je blo pa kako bi blo.Sej takrat si verjetn še fuku kdaj pa kdaj,zdej pa ne morš več pa ti ne ostane več druga ko z mehkim opletat te gor,ustane ti sam še ob pogledu na titejevo sliko ko jo maš obešeno na zidi!!

Nekoliko (milo rečeno) in ponovno si se spustil na vulgarno oseben žaljivi nivo, na katerega nima smisla odgovoriti drugače kot s tipko "Opozori". Upam, da bo upravičila svoj namen. :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Papež:

Na kratko, veliko jih je, ki bi svobodo prodali, za malo manj svobode v prejšnjem režimu. Veliko jih je bilo zadovoljnih z malo plačo, socialnim varstvom in 10 letnim odplačilom zastave 101, in piknikom za prvi maj. In veliko jih bi rado te čase nazaj.

Kot sem povedal, če narod ni dovolj zdrel za kapitalizem, naj ostane v komunizmu, kjer bo en človek razmišljal namesto vseh. Je pa čisto možno, da bodo vsi imeli enake frizure na koncu :D

 

"Sužnji" Jože, so imeli možnost voditi Slovenijo tudi v kapitalizmu, pa očitno niso imeli dovolj idej, kako pravilno voditi in kako krajo zajeziti.

Z gotovostjo pa lahko trdim naslednje: dokler ne bomo olastninili vsega (dokler ne bo znan gospodar), bo pri nas tako kot je. Borba za pozicije, kraja in izčrpavanje.

Popravljeno . Popravil DAMI34
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ejga Dami34 ka ti maš isto frizuro zdej kot za cajta Titota :?:P

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ejga Dami34 ka ti maš isto frizuro zdej kot za cajta Titota :?:P

isto brate, isto!!

Smrt fašizmu, svobodo narodu!!!! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pol so te v JNA čist zjebal z lasmi, vidš ka ti je Yugoslavia nardila z imiđom :P

 

.....i tebi brate!!! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... Na kratko, veliko jih je, ki bi svobodo prodali, za malo manj svobode v prejšnjem režimu. Veliko jih je bilo zadovoljnih z malo plačo, socialnim varstvom in 10 letnim odplačilom zastave 101, in piknikom za prvi maj. In veliko jih bi rado te čase nazaj.

Mala plača in 10 letni puf za stojadinko? To o mali plači je zelo relativno. Nekaj časa sem si z njo kupil relativno veliko deviz, nekaj časa manj. Edino kar me je motilo, se bile oderuške dajatve za uvoženo robo. Vse te zadeve pa je potrebno gledati vzporedno z ostalimi v svetu. Najsi bo ZDA po povratku vojščakov iz fronte po svetovni vojni, ali Nemčijo po njenem ponovnem grajenju na osnovi uvoženega kapitala, kar je itak bil namen vojne. Mislim, da sem en tak dolgoleten pregled plač prednekaj  meseci že brumčijo prilepil...

 

... Kot sem povedal, če narod ni dovolj zdrel za kapitalizem, naj ostane v komunizmu, kjer bo en človek razmišljal namesto vseh. Je pa čisto možno, da bodo vsi imeli enake frizure na koncu :D

...

Ni samo eden razmišljal za druge. Značilnost našega socializma je bilo samoupravljanje. Vsakdo je lahko v določeni meri povedal karkoli. In kolikor pomnim iz moje zgodovine, sem še v vseh primerih, sicer redkih uspel prodreti s svojimi idejami. Kako so bili posamezniki zavrti z nekim imaginarnim strahom je pa drug par čevljev. A taki so še danes in so pridni volilci ali pa le pridni opravljivci v ozadju.

... "Sužnji" Jože, so imeli možnost voditi Slovenijo tudi v kapitalizmu, pa očitno niso imeli dovolj idej, kako pravilno voditi in kako krajo zajeziti.

Z gotovostjo pa lahko trdim naslednje: dokler ne bomo olastninili vsega (dokler ne bo znan gospodar), bo pri nas tako kot je. Borba za pozicije, kraja in izčrpavanje.

Popolnoma res.S tem, da je bistvo kapitalizma, kakršnega se gremo zadnje čase in to že več desetletij, ne samo zadnji dve, ravno kraja in kopičenje na enem kupu, kar povzroča pomanjkanje na drugem.

Kapitalizem pri nas pa se je začel prej, kot datirajo letnice, ki jih nekateri omenjate. Hrvaška pomlad, slovenski Stane Kavčič in njegov partijski liberalizem recimo so bili poti v kapitalizem. Celo Tito se je nekaj časa usmerjal po idejah Mike Tripala, a so ga drugi prepričali, da je s temi gibanji opravil.

Ta borba za olastninjenje se vedno začne, ko stvari izgubijo lastnika. Tudi včasih so stvari, tovarne, vse imele lastnika. Nas vse. Da se sedaj drugi in posamezniki grebejo za to je vzrok le v tem, da smo mi to izpustili iz rok.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mala plača in 10 letni puf za stojadinko? 

Veš jaz ne grem tok globoko kot ti.

Takrat sem živel in čisto točno poznam kako je režim funkcioniral. Točno vem, kako so sinovi oficirjev JNA trdili, da je naša hiša blok in javno dobro. Naša hiša, katero je fotr gradil čez dan, ponoči pa je fural kamion. BDw točno tisti ki so trdili, da je vse naše, so gratis dobivali stanovanja.....

In da, mala plača, še sedaj me je sram, kako smo preko meje švercali par kavbojk in 2 kg kawe, to je žalostno. In da je en butast Italian čez mejo imel 2x večjo plačo tudi vem.

 

Pa vendar sm ponosen, da sem takrat živel, celo ponosen sem, da sem bil v JNA. Marsikaj sem tam iskusil in videl. 

 

Moraš pa vedeti, da komunizem ne dovoli razmišljati z lastno glavo, da tudi tam obstaja borba za oblast, kot v kapitalizmu.

Ponovno poudarjam, ni problem v izmih ampak v pokvarjenosti ljudi.

Najbolj pa me boli, da je komunizem naredil iz nas ovce....ljudi ki čakamo, ljudi, ki jočemo v stilu: nedaju nam da radimo....žal so ti časi mimo. Bomo morali razumeti, da so časi fabrik in vsesplošnih služb mimo, ker se je kalkulacija podrla, kot hišica iz kart. 

Prihaja čas, ko se bomo morali prodajati sami, ko si bomo službe in samozaposlovanje uredili sami. To je prva stvar, ko sm jo videl v tujini. Ni jih strah početi karkoli....bom prodajal šivanke reče idiot in jih začne. Zelo enostavno in marsikateremu tudi uspe. Pri nas pa.....srfa po FB in joče, da ni službe primerne njegovi izobrazbi.

 

p.s. samoupravljalo se je točno do tiste mere, do katere je šef dovolil. In njemu je dovolil njegov šef. Nič drugače kot poteka hierarhija v sedanjem času. Le malo več strank imamo :P

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha ha ha IQ30 je spet v svoji udobni službi pa se uliva ko ma cajt!Res mi je fajn brat njegove nebuloze in frustracije, pa jokat za nečem kar je cel svet odfuku,ta pa še kr melje pa bluzi o nečem ka je blo pa kako bi blo.Sej takrat si verjetn še fuku kdaj pa kdaj,zdej pa ne morš več pa ti ne ostane več druga ko z mehkim opletat te gor,ustane ti sam še ob pogledu na titejevo sliko ko jo maš obešeno na zidi!!

no jst sem bil pa že tako nizko da tudi tole ne bo tolk nizko ...

 

tamal neki ti bom povedu - tolk k mava midva z I30 mehke ti še zmer neb pasal v danko fasat ... sploh k mava zmer sprehajalno palčko s sabo ... glih tolk v vednost da surova trdota in moč nista vsemogočni ..

včasih pridejo do izraza tudi izkušnje iz narodne armije pa verjemi da jih je več kot od tabornikov...

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glej jih idiote ku se vžigajo;A zdej če nisem za Titeja sem pa za domobrance pa Janšata al ka!!!???Sej ni čudn da smo v takem kurcu ko smo zarad takih retardirancev in njihovga razmišlanja.Pejte gor na Sabotin pa zlagite tist kameje gor če vam to tolk pomen,pa mamu vam jebem blesavu,zahojeno.Glavno da mate dobre državne službe,ki ste si jih(al pa vaši tastari) po partijski liniji zrihtal,pa mate cajt srat tle po internetu,raja pa brezposelna crkava okoli....  Aja to so seveda domobranci,nej crknejo,pa farani,pa ostala gamad.....

Poslušaj ti veleumni in napadalni gospod :jezen , takole se ne boš obnašal, ker se tudi jaz do tebe nisem :nono: . NIsem te imenovala in določila niti za Janševega ritoliznika, niti za domo(us)branca :wacko2: . In, ko se boš prvič pogledal v ogledalo sam določi ali gledaš idiota,retradiranca in še kaj :whistle: . Če ga slučajno ne boš videl zaradi zamegljenega pogleda pa daj, ko boš iztrebljal svoje ostanke, preden spustiš vodo, jih naderi in poimenuj z vsemi nazivi s katerimi si opremil tiste, ki se ne strinjajo s tabo :yes: . 

To pa, da slovnice ne znaš uporabljat, pa veš itak sam in ti to ne bi smelo predstavljati žalitev :rolleyes: . Izražanje ti tudi ni ravno v čast še posebej tale del, ki je v jeziku naših bratov iz bivše Titove Jugoslavije :grrr  "pa mamu vam jebem blesavu,zahojeno".  In zdaj, če realno pogledaš, tega nisi zmožen :kva2: . Kamne na Sabotinu so prenašali pač tisti, ki so imeli veeeelikoooo časa, od onih, ki so za Tita do onih JJ style.  

Veš nismo vsi potomci komunistov in tudi nismo vsi v državnih službah :grim . Lahko bi zdaj jaz tebe vprašala, a misliš, da so bili vsi ti ljudje, ki so verjeli v Tita, komunisti? Pa daj no... :slap: In na internetu sem takrat, ko mi čas dopušča in, ko je delo pošteno opravljeno :yes: . Ti ne moreš vedeti kakšno je moje delo in zato o tem nimaš pravice soditi niti mi odrejati, kaj bom in kdaj zapisala v svoje poste :P . To pa, da so brezposelni, pa nisem kriva jaz, ampak država, ki ne gradi več tovarn kot se je to delalo za časa Tita. On je vsaj poskrbel, da si je raja zaslužila svoj vsakdanji kruh in si ji ni bilo treba poniževati in prosjačiti :hooray: 

Oh, saj se mi ne da več s tabo ubadati in tvojimi zapisi :yawn: . Živi v svojem prepričanju in, če praviš, da poznaš demokracijo, dopusti izrazit svoje misli tudi drugim. Ne blati in ne zmerjaj saj tisto kar ti trdiš, ne more biti vedno pravilno in  verodostojno... :photo: 

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glej jih idiote ku se vžigajo;A zdej če nisem za Titeja sem pa za domobrance pa Janšata al ka!!!???Sej ni čudn da smo v takem kurcu ko smo zarad takih retardirancev in njihovga razmišlanja.Pejte gor na Sabotin pa zlagite tist kameje gor če vam to tolk pomen,pa mamu vam jebem blesavu,zahojeno.Glavno da mate dobre državne službe,ki ste si jih(al pa vaši tastari) po partijski liniji zrihtal,pa mate cajt srat tle po internetu,raja pa brezposelna crkava okoli....  Aja to so seveda domobranci,nej crknejo,pa farani,pa ostala gamad.....

Poslušaj ti veleumni in napadalni gospod :jezen , takole se ne boš obnašal, ker se tudi jaz do tebe nisem :nono: . NIsem te imenovala in določila niti za Janševega ritoliznika, niti za domo(us)branca :wacko2: . In, ko se boš prvič pogledal v ogledalo sam določi ali gledaš idiota,retradiranca in še kaj :whistle: . Če ga slučajno ne boš videl zaradi zamegljenega pogleda pa daj, ko boš iztrebljal svoje ostanke, preden spustiš vodo, jih naderi in poimenuj z vsemi nazivi s katerimi si opremil tiste, ki se ne strinjajo s tabo :yes: . 

To pa, da slovnice ne znaš uporabljat, pa veš itak sam in ti to ne bi smelo predstavljati žalitev :rolleyes: . Izražanje ti tudi ni ravno v čast še posebej tale del, ki je v jeziku naših bratov iz bivše Titove Jugoslavije :grrr  "pa mamu vam jebem blesavu,zahojeno".  In zdaj, če realno pogledaš, tega nisi zmožen :kva2: . Kamne na Sabotinu so prenašali pač tisti, ki so imeli veeeelikoooo časa, od onih, ki so za Tita do onih JJ style.  

Veš nismo vsi potomci komunistov in tudi nismo vsi v državnih službah :grim . Lahko bi zdaj jaz tebe vprašala, a misliš, da so bili vsi ti ljudje, ki so verjeli v Tita, komunisti? Pa daj no... :slap: In na internetu sem takrat, ko mi čas dopušča in, ko je delo pošteno opravljeno :yes: . Ti ne moreš vedeti kakšno je moje delo in zato o tem nimaš pravice soditi niti mi odrejati, kaj bom in kdaj zapisala v svoje poste :P . To pa, da so brezposelni, pa nisem kriva jaz, ampak država, ki ne gradi več tovarn kot se je to delalo za časa Tita. On je vsaj poskrbel, da si je raja zaslužila svoj vsakdanji kruh in si ji ni bilo treba poniževati in prosjačiti :hooray: 

Oh, saj se mi ne da več s tabo ubadati in tvojimi zapisi :yawn: . Živi v svojem prepričanju in, če praviš, da poznaš demokracijo, dopusti izrazit svoje misli tudi drugim. Ne blati in ne zmerjaj saj tisto kar ti trdiš, ne more biti vedno pravilno in  verodostojno... :photo: 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja fajn smo se mel .... luštni smo bli :P

 

post-21285-0-41496000-1400016046_thumb.jpg

 

Tito je mel vse rad :D

 

post-21285-0-64281800-1400016043_thumb.jpg

 

pa štafeto smo nosil ja.....

 

post-21285-0-63232500-1400016045_thumb.jpg

 

jah kje so ti časi

 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...sem slišal po radiju:

 

... če se slučajno zgodi III. svetovna vojna.... smo v SLO lahko čisto mirni. Pri nas se to ne more zgoditi, ker se še II. ni končala.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!