billy Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Kurba billy....tebi je pa res morala sila na Marsu bit ..i tebi sine Guten Tag.... Za domovino.....s Titejem naprej.... Z marsa kot rdečega planeta si lahk kvečjem ti in ostala komunajzlerska banda!! dotem, GRUNF, thumper in 5 others 1 7
billy Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Ni blo lepšega dne ko takrat ko so crkovino od Jožeta pelali z vlakom v Beli grad;Kako lep dan za smrt(bi rekli Niet)!! Alla, SCORPIONS, halls in 3 others 1 5
GRUNF Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Z marsa kot rdečega planeta si lahk kvečjem ti in ostala komunajzlerska banda!! ......tipično izražanje nekoga, kateremu se je žerjavica zarinla globoko v anus.....ma kaj anus, do mandljev te je speklo.... :grim :grim :grim :grim :grim :grim klimbra, dotem, thumper in 2 others 3 2
GRUNF Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Ni blo lepšega dne ko takrat ko so crkovino od Jožeta pelali z vlakom v Beli grad;Kako lep dan za smrt(bi rekli Niet)!! Tako temo imaš ti v svoji butasti glavi billy the kid... :zzz: thumper, SCORPIONS, halls in 2 others 3 2
RHonda Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 Tako temo imaš ti v svoji butasti glavi billy the kid... :zzz: "Pazi se, drugače te bodo odpeljali na Urha!". Sam imam knjigo Sv.Urh doma in sem jo ze ene 3x podrobno prebral.. Prav res so grozili s takimi stavki. GRUNF, dotem in Detant 3
motofrik Objavljeno December 2, 2009 Opozori Objavljeno December 2, 2009 @billy: Ni blo lepšega dne ko takrat ko so crkovino od Jožeta pelali z vlakom v Beli grad;Kako lep dan za smrt(bi rekli Niet)!! --- ..a veš, da sem šel prav v tvoj profil gledat letnico rojstva. Tebi se je pa Tito z nečim grozno zameril, ali kako...
billy Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Poln k.... mam in tardečih in tabelih ,pa farjev,spelte se nekam pa se pojebite do konca,pa puste narod že enkret pr mir s temi spakami iz preteklosti!!! Alla, halls, GRUNF in 5 others 2 6
thumper Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Poln k.... mam in tardečih in tabelih ,pa farjev,spelte se nekam pa se pojebite do konca,pa puste narod že enkret pr mir s temi spakami iz preteklosti!!! a nebi ti malo lepše govoril o "spakah"iz preteklosti... se mi zdi da je tole neki panterček...ane...ki nekaj predstavlja iz preteklosti..slovenskega.. pa nekaj me zanima... kje si se ti upiral okupatorju l.1991 ? tudi jaz se počutum izigranega ... ampak od sedanjosti in ne preteklosti... za vse te današnje polite je bil stari daleč spredaj ... in z njegovim imenom si se lahko marsikje,ha,ha, ha... povsod po svetu rešil iz marsikatere zagate !!! pa reci danes v ugandi turk ... noben ne bo tud trznil... ti pa boš ponosen na kaj že ?? :unsure: zika, halls in Kramp 3
GRUNF Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Poln k.... mam in tardečih in tabelih ,pa farjev,spelte se nekam pa se pojebite do konca,pa puste narod že enkret pr mir s temi spakami iz preteklosti!!! Billy ta rdeče tabletke morš vzet.......ne plavih........ Zdaj pa idi ležat..... dotem, SCORPIONS, anja37 in 1 other 1 3
GRUNF Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 "Pazi se, drugače te bodo odpeljali na Urha!". Sam imam knjigo Sv.Urh doma in sem jo ze ene 3x podrobno prebral.. Prav res so grozili s takimi stavki. Upam, da si razumel, kdo je komu grozil z Urhom.... anja37, Kramp in SCORPIONS 1 2
regi Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ni blo lepšega dne ko takrat ko so crkovino od Jožeta pelali z vlakom v Beli grad;Kako lep dan za smrt(bi rekli Niet)!! Poln k.... mam in tardečih in tabelih ,pa farjev,spelte se nekam pa se pojebite do konca,pa puste narod že enkret pr mir s temi spakami iz preteklosti!!! Billy, ti pa si en MULC- PREVZETEN. Z malo več kulture in odnosa do zgodovine lastnega naroda, bi pa lahko pristopal na forumu. S tem bi pokazal malo več zrelosti in samospoštovanja. Ker, če ga do sebe nimaš, ga imaš še manj do drugih. Regi thumper, Alla, Kramp in 1 other 4
vapotek Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 se mi zdi da je tole neki panterček...ane...ki nekaj predstavlja iz preteklosti..slovenskega.. V bistvu ne vem čist točno, kaj bi naj predstavljal. Vem samo, da so raznorazni Hervardi in podobno govno, grozno ponosni nanj... anja37, Furioso, zika in 1 other 3 1
billy Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 KAD JE UMRO TITO PROGLASE DESETODNEVNU ŽALOST. ZOVE JEDAN TELEFONOM CENTRALNI KOMITET DA PITA, DA LI JE DOZVOLJEN SEX U DANIMA ŽALOSTI? POSLE SEDNICE CKJ ODGOVARAJU MU, DA JESTE DOZVOLJEN, ALI SAMO SA SVOJOM ŽENOM. NA PITANJE, ZASTO SAMO SA SVOJOM ŽENOM, ODGOVORILI SU MU , DA BUDE TUGA VEĆA!!!! dotem, Kramp, thumper in 4 others 1 6
motofrik Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ko smo včasih slišali pesem ''Jugoslavijo, Jugoslavijo...'' od Tereze, pa potem tista reklama lipov list in v ozadju Slovenija- moja dežela.... kar kurjo kožo sem dobil od ponosa. Sedaj, ko Slovenija dejansko je država, pa tega ni. Pa ne verjamem, da nam gre slabše. Billy, sem šel parkrat na vašo stran -Hervardi. Ljubezen do domovine je eno, mržnja do tujcev pa drugo. Noben ekstrem ni dober. Kramp, klimbra, thumper in 2 others 5
Kramp Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 ... Billy, sem šel parkrat na vašo stran -Hervardi. Ljubezen do domovine je eno, mržnja do tujcev pa drugo. Noben ekstrem ni dober. Ljubezen do domovine? Seveda, dokler pod domovino smatrajo samo sebe in identične osebke. So pa popolnoma nezmožni kakršnegakoli sožitja s komerkoli, ki se malo razlikuje od njihovih kalupov. Povrhu vsega so taki billyji ta najhujši pristaši belčkov. Kvizlingi po duši, ki so se tako kot njihovi predhodniki belouške pripravljeni prodati prvemu tujcu in mu polizati rit. Ma kakšna ljubezen do domovine neki. Belouške imajo to ljubezen kvečjemu na gobcu, pa še to le takrat, ko jih je dovolj skupaj. Čista čefurska šola, ki jo že dolga desetletja poznam. Takorekoč Slovenski "Bosanci". Bosanc smo včasih rekli vsem čefurjem. Uporabljeno le zaradi nazornosti. klimbra, GorazdH, dotem in 8 others 8 3
vapotek Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Ljubezen do domovine? Seveda, dokler pod domovino smatrajo samo sebe in identične osebke. Ja kaj pa je zate "ljubezen do domovine" druga kot to? klimbra, anja37 in Furioso 1 2
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Po mojem mnenju ga pred začetki demokratizacije v Sloveniji, ki sovpadajo v sredino osemdesetih, skoraj nihče ni sovražil. Skoraj. No, ICE ga je. Menim, da ga tudi ICE ni. Celo ponosen je bil nanj. Popravljeno December 3, 2009. Popravil šokac
GRUNF Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Menim, da ga tudi ICE ni. Celo ponosen je bil nanj. Kar misli si šokac... anja37 1
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Si na eno tako postojanko mislo, anede?? http://sl.wikipedia.org/wiki/Sveti_Urh_(hrib) Pozabil si dodati Mežnarijo na Sv Urhu.Tista zgradba je bila svinjarija. Popravljeno December 3, 2009. Popravil šokac
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 Kar misli si šokac... Meniš, da mu je bil bivši avstrijski predsednik in bivši prvi človek Združenih narodov, Kurt Weldheim v nacistični uniformi na Kozari pri Prijedoru bolj všeč od našega Tita? klimbra 1
vapotek Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Kurt Weldheim Waldheim je bil... Drugač morš pa priznat, da kakorkoli že gledamo, postaven je bil bolj... Popravljeno December 3, 2009. Popravil vapotek anja37 1
šokac Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 (popravljeno) Kak si vedo?? Ti točno povem ko vprašam dedka, ki je bil v OZNI in nato v UDBI. :naughty: Waldheim je bil... Drugač morš pa priznat, da kakorkoli že gledamo, postaven je bil bolj... Priznam. Kurt, je imel v tistem času bolj uravnoteženo prehrano od Tita. Popravljeno December 3, 2009. Popravil šokac klimbra 1
Tedybear Objavljeno December 3, 2009 Opozori Objavljeno December 3, 2009 V bistvu ne vem čist točno, kaj bi naj predstavljal. Vem samo, da so raznorazni Hervardi in podobno govno, grozno ponosni nanj... Pod zastavo panterja je bila pred tremi leti na osrednji Slovenski proslavi 25.6. skupinica zadrogiranih skinheadov z domobransko ikonografijo na majicah in pokrivalih. Ob mimohodu Drnovška so žvižgali, kazali "fakiče",..urlali....ob prihodu velikega manipulatorja in njegovih oprod pa doživljali pravi naval navdušenja in seveda ponižnosti. Pa ne mi rečt, Billy, da si bil zraven???. Kramp, ImenitnaPriložnost, klimbra in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se