Ćardak Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 takrat je bilo vse njihovo... Od koga? :kva2:
Lobo Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 narobe si to napisu..... takrat je bilo vse njihovo... To ti misliš. Jaz pa vem, da je bilo vse naše. Pa tudi njihovo. Pol-pol. Mama je menda bila naše gore list. :grim Oziroma gosenica. :hmm: Oziroma drevo. :fredy: :hmm: Si ti ziher, da babica in ne mama? :hmm: Če je bila mama, je morala biti tudi babica.
Cegi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 naš, njihov.....ni važn sedaj mamo Drnovška :lol:
SiR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 vi ga kr mejte on ni moj predsednik, tako kot jaz nisem njegov prevajalec (ali njegov novinar) lahk me pa mzmer na pir povabi, če hoče, pa kako rečeva
Cegi Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 to pa ne boš doživu... prej bova midva šla na enega...
šokac Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Pol-pol. Mama je menda bila naše gore list. :grim Oziroma gosenica. :hmm: Oziroma drevo. :fredy: :hmm: Si ti ziher, da babica in ne mama? :hmm: Dobro jutro, Pirrulz. :slap: Ti je že v nadaljevanju odgovoril, Lobo...
pirrulz Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Dobro jutro, Pirrulz. :slap: Morgen. B)
lasagna Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 .....lahk me pa mzmer na pir povabi, če hoče, pa kako rečeva.... Prošla baka sa pivama, zdaj sam še kakšen Lapsang Souchong pa Peyote.
gogi5 Objavljeno Marec 10, 2006 Opozori Objavljeno Marec 10, 2006 Fantje oziroma tovariši in tovarišice da ni blo TITA bi marsikje pri nekaterih doma imeli zemljo v hiši ter slamo na strehi in v glavi.tako so pa zidali bajte in mesečno odplačevali po en gostilniški špricer kredita.saj so takrat tudi kradli sam jih je blo majn pa še fauš jim nismo bli. ja blo je fajn
Broj Jedan Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Fantje oziroma tovariši in tovarišice da ni blo TITA bi marsikje pri nekaterih doma imeli zemljo v hiši ter slamo na strehi in v glavi.tako so pa zidali bajte in mesečno odplačevali po en gostilniški špricer kredita.saj so takrat tudi kradli sam jih je blo majn pa še fauš jim nismo bli. ja blo je fajn ... točno, ys celo trdim, da bi se danes, če Tita ne bi bilo, v polovici naše države govorilo Italjanščino, v drugi polovici pa Windisch (v šoli pa nemško) ... najbolj so seveda do Tita kritični današnji mladi klerohisteriki, ki pojma o pojmu nimajo kako se je živelo v SFRJ, v samoupravnem socializmu, katerega v svoji nebulozni histerični nevednosti enačijo s komunizmom ... :kva2: :lol1:
janih Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 saj, če mal pomislim, se nova oblast ne obnaša prav drugače kot prejšna, mislim da je janša na dobri poti ,da postane tito II. upam da se motim janih
Ćardak Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 mislim da je janša na dobri poti ,da postane tito II. :grrr :grrr :grrr Motiš se :devil:
Tedybear Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 Mogoče pa monarh. Janes von Jansha I. Grosupeljski. :eek: :grim
janih Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 :grrr :grrr :grrr Motiš se :devil: ali misliš, da se mu lahko kdo od njegovih upre, ali ga izloči iz igre, tudi to se lahko zgodi
Broj Jedan Objavljeno Marec 12, 2006 Opozori Objavljeno Marec 12, 2006 saj, če mal pomislim, se nova oblast ne obnaša prav drugače kot prejšna, mislim da je janša na dobri poti ,da postane tito II. upam da se motim janih ježešmarija ... tole pa je pretiravanje :lol1:
šokac Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Za vse tiste, ki zaradi svoje mladosti še niste slišali, Titovega glasu... govor2.mp3 govor6.mp3 govor9.mp3
Manu Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Matr je bil fejst desc...pa kako zgleda.... za svoja leta... :OK:
pirrulz Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Matr je bil fejst desc...pa kako zgleda.... za svoja leta... :OK: Kdo? Sperans al Titej? :fredy:
šokac Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Kdo? Sperans al Titej? :fredy: Pirrulz, kdo ti je Sperans? Jaz vidim E. Kardelja.
Rude Boy Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 te bo poslal nazaj v osnovno šolo na popravca iz zgodovine ! :P
pirrulz Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Pirrulz, kdo ti je Sperans? Jaz vidim E. Kardelja. Jap. Jaz tudi. Vidim Edija Kardelja - Speransa. B)
vapotek Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Pirrulz, kdo ti je Sperans? Jaz vidim E. Kardelja. Jaz pa Krištofa .) ! Kak te tega ne veš :slap: ? Drugače je pa Sperans Edejev psevdonim, Krištof pa banditen name :ninja: !
šokac Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Jaz pa Krištofa .) ! Kak te tega ne veš :slap: ? Drugače je pa Sperans Edejev psevdonim, Krištof pa banditen name :ninja: ! Pirrulz, Vapotek, čestitam. Zaslužita si oceno 4. Za pet bi bilo, če bi napisala popolno ime! Krištof - Bevc - Sperans
pirrulz Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 Pirrulz, Vapotek, čestitam. Zaslužita si oceno 4. Za pet bi bilo, če bi napisala popolno ime! Krištof - Bevc - Sperans 4 je čisto okej. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se