Gugo Objavljeno Junij 25, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Torej ponudba se enkrat....tokrat z slikco ;) ....Mlada dama rosnih 20 let isce partnerja za skupne voznje.....kasneje lahko tudi kaj bolj resnega...(nemehanskega) Zazeljeni so ponudniki z cestnimi-sport motorji (SS voznja) Mlada dama se nahaja v SV delu Slovenije in se rada vozi na Grobnik. (ce sem se kaj pozabil, naj pa sama dopise!!! ) SLIKCA: (odstranjena.ice) Vse resne odgovore na spodnji PM LP Gugo (Gugo the virtual Pimp) P.S. Ne me nikoli prasat, kje sem dobil to sliko, ker se sam ne vem :(
bauca Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Ne me nikoli prasat, kje sem dobil to sliko, ker se sam ne vem :( Jaz vem :D
batzajla Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 ej zdej sm se spomnu,a ne bi blo dobr če bi mel vsak član v svojem profilu prostor za svojo slikco... pa ne me zajebavat če kje o tem že debatirate.
igralec Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Jest mam SS moped :lol: Skupne vožnje bi pa znale bit problem :D Sam važno da sem ekstremno lep :P
urbi Objavljeno Junij 25, 2003 Opozori Objavljeno Junij 25, 2003 Torej ponudba se enkrat....tokrat z slikco ;) ....Mlada dama rosnih 20 let isce partnerja za skupne voznje.....kasneje lahko tudi kaj bolj resnega...(nemehanskega) Zazeljeni so ponudniki z cestnimi-sport motorji (SS voznja) Mlada dama se nahaja v SV delu Slovenije in se rada vozi na Grobnik. (ce sem se kaj pozabil, naj pa sama dopise!!! ) Mater...! Menja kdo malorabljen ER5 moped za SS moped? :D (bivšega lastnika prosim še za lekcijo ali dve iz SS vožnje) :ph34r: :ph34r: :ph34r: . Urbi
bauca Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Jest mam SS moped :lol: Skupne vožnje bi pa znale bit problem :D Sam važno da sem ekstremno lep :P opica !! :D :lol:
Zok Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 ja jes mam SS (oz. ST s SS masino ;) B) ), sam vprasanje ce si bo upala zravn pelat, k do zdej se se nubena ni vsedla gor brez prepricevanja... ;) :D
Zok Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 ze vem!! tanka ga naj (bencin in olje), akumulator nej nov kupi, pa gume nej nove kupi (Dunlop Arrowmax 110/60-17 & 140/60-17), pa jo lahka pelem en giro!! B)
hector Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 ze vem!! tanka ga naj (bencin in olje), akumulator nej nov kupi, pa gume nej nove kupi (Dunlop Arrowmax 110/60-17 & 140/60-17), pa jo lahka pelem en giro!! B) ..... zadnji del motorja (guma, ketna, zobniki, REGISTRACIJA....) je tak in tak od sopotnice........, če se hoče vozit :P !
bobek Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Hm Fantje - da ne boste prehitro motorja za 2 rihtali!!!!!!! Punca ima svoj motor, in mislim, da jo na zadni sedež ne boste spravili <_< <_< <_<
greenninja Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 JAZ SEM Z VAMI OPRAVILA! LP VSEM, GUGO, TI SI PA KAK HOBI NAJD. LP, X MS GREENNINJA.
greenninja Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 AJA: PA DA NE BOSTE PO OVINKIH ZVEDLI: GREENNINJA MOTOR PRODAJA. - uradna informacija.
Pravokotar Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 JAZ SEM Z VAMI OPRAVILA! LP VSEM, GUGO, TI SI PA KAK HOBI NAJD. LP, X MS GREENNINJA. :( :( Pa ravno smo jo vzljubili...po pravici, če smem dodat Ninđica, ne bit taka :(
Zok Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Go, Hector!!! :lol: :lol: :D :D :D @ninja: pa nje, no... :( :( :unsure: :blink: :ph34r: :huh: :(
igralec Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Jest mam SS moped :lol: Skupne vožnje bi pa znale bit problem :D Sam važno da sem ekstremno lep :P opica !! :D :lol: Nisem nigr :P :lol: , sem pa samski :P Iščem SS motor, 600+ ccm, za resno zvezo :lol:
greenninja Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 evo, mam popolno kandidatko zate. skontaktiraj me na pm. :) lp.. p.s.: ja samska, zelene barve, vajena khm čistoče,.. ( za motor gre Gugo)
Dejans Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 evo, mam popolno kandidatko zate. skontaktiraj me na pm. :) lp.. p.s.: ja samska, zelene barve, vajena khm čistoče,.. ( za motor gre Gugo) Jest pa uno drugo vzamem... B)
master 007 Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 A kombinezon, pa celado, pa skornje, pa rokavice. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P B)
bobek Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Jaz bom pa še malo trača dodal!!!!!!! Da ni to mogoče zaradi kazni od zadnič. HM to je sedaj vprašanje :ph34r: :ph34r: (LPBOBOZCHATAPRESS)
Sam dePihlja Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 evo, mam popolno kandidatko zate. skontaktiraj me na pm. :) lp.. p.s.: ja samska, zelene barve, vajena khm čistoče,.. ( za motor gre Gugo) Jest pa uno drugo vzamem... B) A kombinezon, pa celado, pa skornje, pa rokavice. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P B) She has everything :P :D - me tooooo!
Dejans Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 evo, mam popolno kandidatko zate. skontaktiraj me na pm. :) lp.. p.s.: ja samska, zelene barve, vajena khm čistoče,.. ( za motor gre Gugo) Jest pa uno drugo vzamem... B) A kombinezon, pa celado, pa skornje, pa rokavice. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P B) Da ti mal namignem.... ;) ma dve noge, dve roke, 2 ušesa, 7 lukn... pa ni biljard miza :D
master 007 Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Khhhhmmm. Bilijard miza ma 6 lukenj. :P :P :P :P :P Si bolj mal bilijard spilu? Al si samo žepnega igral? :P ;) :lol: B)
Dejans Objavljeno Junij 26, 2003 Opozori Objavljeno Junij 26, 2003 Khhhhmmm. Bilijard miza ma 6 lukenj. :P :P :P :P :P Si bolj mal bilijard spilu? Al si samo žepnega igral? :P ;) :lol: B) Pipi... kaj je to bilijard? :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se