Black Knight Objavljeno Junij 27, 2003 Opozori Objavljeno Junij 27, 2003 Če si samska(ali ne) in če si podobna bejbi na mojem avatarju ter pribljižno njenih let mi pošlji PM... :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Junij 27, 2003 Opozori Objavljeno Junij 27, 2003 Ajgor the Mad Dog je isti kot bejba na tvojem avatarju. Pljunuti! B) Ampak je sramežljiv. Pošlji mu PM!!!! :P
bauca Objavljeno Junij 27, 2003 Opozori Objavljeno Junij 27, 2003 Če si samska(ali ne) in če si podobna bejbi na mojem avatarju ter pribljižno njenih let .... .... lahko bi nadaljeval tako : .... potrebuješ plastično operacijo .... :lol: :lol: :D :) :rolleyes: B)
devilish Objavljeno Junij 27, 2003 Opozori Objavljeno Junij 27, 2003 Če si samska(ali ne) in če si podobna bejbi na mojem avatarju ter pribljižno njenih let .... .... lahko bi nadaljeval tako : .... potrebuješ plastično operacijo .... :lol: :lol: :D :) :rolleyes: B) e ja :D
bauca Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 Če si samska(ali ne) in če si podobna bejbi na mojem avatarju ter pribljižno njenih let .... .... lahko bi nadaljeval tako : .... potrebuješ plastično operacijo .... :lol: :lol: :D :) :rolleyes: B) e ja :D Kaj maš kako pripombo ? :rolleyes: Ti je slučajno AVRIL ´všeč´ ? <_< Lp :ph34r:
bauca Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 ...men je luštna :rolleyes: Bleh <_<
Alla Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 No, a ste že uspel koga sparit? ;) :D B) Alla B)
igralec Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 Žal se nobena noče z menoj sparit :lol: :P :rolleyes:
Alla Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 Žal se nobena noče z menoj sparit :lol: :P :rolleyes: Pa že nisi dost potrpežljiv................. :rolleyes: ;) :P Alla B) (pasempridelalatisočkopress.... :P )
igralec Objavljeno Junij 28, 2003 Opozori Objavljeno Junij 28, 2003 Hehe, bolj potrpežljivega fanteta od mene je težko najti :) Čakam in čakam... pa nič ne dočakam :D čestitke za 1000 :) mi je v čast, da je tvoj tisoči post namenjen meni :P
gas gas Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Mene tud nobena noče!! :huh: :huh: :(
bobek Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Ej sej tkole je lepo pisati da se rabi ženšče, vendar ste pripravljeni svoje besede podkrepiti z FOTKO. Če so bile ženske fotke prlimane, pa prlimite še svoje!!!!! Ali je pol res da smo tipi veliko bol sremežljkivi kot dame :D :) :D
igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 http://mitja.oberc.com/r6_99.jpg to sem jest http://mitja.oberc.com/mitja_mrc.jpg to je pa yamahca al je ravno obratno :lol:
Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Mene tud nobena noče!! :huh: :huh: :( ne ga srt, butl - 25 jh je zihr, sam tispreveč zberčn kdorzberazberkdubipress :D :D :D :D Oberč: pitanje kr tko is ferbca a si u surodu z Dušanom Oberč-em (prej firma Yucca) ?
gas gas Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Js se bom poj tud gor fotko vrgu k se bom posliku! :P :D
igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 ne ga srt, butl - 25 jh je zihr, sam tispreveč zberčn kdorzberazberkdubipress :D :D :D :D Oberč: pitanje kr tko is ferbca a si u surodu z Dušanom Oberč-em (prej firma Yucca) ? Jest sm zbirčen :P Nisem v sorodu z njim... Vsaj ne da bi vedel :D
bauca Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 http://mitja.oberc.com/r6_99.jpg to sem jest http://mitja.oberc.com/mitja_mrc.jpg to je pa yamahca al je ravno obratno :lol: A zato si igrauc .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 zakaj? :P Ma ni važno :D :wub: no Igralec a si vidu??? hiiitr pm-je bauci hiiitr!!!! poslušsvetstaremodresoveizgozdainnašlabostasrečopress
igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Hehe :D mogoče se je zmotila pri smeškotu :P Mene nobena ne mara :)
Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Hehe :D mogoče se je zmotila pri smeškotu :P Mene nobena ne mara :) ma niiiiiiiiiiiiii poglej kje spet tastar avatar gor dala vidš qa ti delaš z "angelci" malvečsamozavestiprosmpabošlopress :D :D :D :D :D
igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Hehe :D Najbrž imate prav, starešina :)
Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Hehe :D Najbrž imate prav, starešina :) mam, sine :D lastneiskušnepress :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se