igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 (popravljeno) Samo če pogledamo rojstne datume - a ni nič narobe? :D Pri meni načeloma ni ovir :) Popravljeno Junij 29, 2003. Popravil igralec
Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Samo če pogledamo rojstne datume - a ni nič narobe? :D Pri meni načeloma ni ovir :) qva pa r.d., not mešaš, sinko? ne razumm, res ne.. sej js ne luvim ribic tukile js sam pri ribolovu svetujm, učim :D :D :D :D :D svojoribicoujelpred13letipress & jonezamenamzanbenopress
igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Hehe, nekak imam rad legalnost :D drugače pa Jest sm rad ribon... rad vidim, da mi lovijo :) Občasno še ulovijo :D
Guest 1 Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 Hehe, nekak imam rad legalnost :D drugače pa Jest sm rad ribon... rad vidim, da mi lovijo :) Občasno še ulovijo :D yesss osnova umetnosti je: pustiti da te ribica ulovi namreč večina močnejšega spola je v svoji samozaljubljenosti prepričana da so RIBIČI - so pa dejansko ROBOKLNI (divjačina) & dejanski lovci so RIBICE ki v svoji neprecenljivi lovski spretnosti najenostavneje love tako, da butaste RIBOKLNE prepričujejo da so ribiči same pa se maskirajo v divjačino.. KO PA RIBOKL SPOZNA DEJANSKO SITUACIJO V LOVIŠČU JE ZMAGAL nad vsemi RIBIČKAMI maskiranimi v RIBICE POL PA ON DELA DAR-MAR V LOVIŠČU ubogejebeneribicepress :D :D :D
igralec Objavljeno Junij 29, 2003 Opozori Objavljeno Junij 29, 2003 zdaj samo še čakam na eno spretno ribico, ki me bo omrežila; nato pa bova oba srečno plavala v najinem malem ribniku, nad katerim bo sijala mesečina :D
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Hehe :D Najbrž imate prav, starešina :) mam, sine :D lastneiskušnepress :D :D :D :D NIMAŠ PRAV !! :P Jaz mam Zokeca :wub: :wub:
igralec Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Hehe, modra sova 1, mimo ste pihnili :D no jaz sem svoje že prej povedal... plavam v ribniku, ki ga osvetljuje mesečina :)
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Hehe, modra sova 1, mimo ste pihnili :D no jaz sem svoje že prej povedal... plavam v ribniku, ki ga osvetljuje mesečina :) če pa je tak pa bod ribica, ker so v ribniku ribice ... :)
igralec Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Hehe, jest sm v privat ribniku. Sem samo jest not :P
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Hehe, jest sm v privat ribniku. Sem samo jest not :P No pol pa tud prav ... :blink: ... vglavnem, enkrat sem jaz dala `oglas` da iščem nekega frajera, pa ne pomnim da bi se kdo oglasu - klub mojim prijetnim in neprijetnim značilnostim ... ah ja, priložnost zamujena, ne vrne se nobena :P :)
igralec Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Motiš se. Priložnost zamujena, za vogalom čaka še ena :P
Sam dePihlja Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 ... vglavnem, enkrat sem jaz dala `oglas` da iščem nekega frajera, pa ne pomnim da bi se kdo oglasu - klub mojim prijetnim in neprijetnim značilnostim ... ah ja, priložnost zamujena, ne vrne se nobena :P :) Porkaduš....pa mene glih takrat ni zraven, ko kera kaj išče :o , nujno se moram pritožit svojemu amorčku!
master 007 Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Hehe, jest sm v privat ribniku. Sem samo jest not :P No pol pa tud prav ... :blink: ... vglavnem, enkrat sem jaz dala `oglas` da iščem nekega frajera, pa ne pomnim da bi se kdo oglasu - klub mojim prijetnim in neprijetnim značilnostim ... ah ja, priložnost zamujena, ne vrne se nobena :P :) Škoda, ker si tako mlado dekle!! ;) B)
Pravokotar Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Škoda, ker si tako mlado dekle!! ;) B) Res je. B) Mi iščemo stare. Najraj mumificirane. :ph34r:
Špilferderber Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 mumificirane?! že vem zakaj.. najprej so jim možgane iz lobanje izpihal.. to te privlači, pokvarjenec :D B) :P
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 ... vglavnem, enkrat sem jaz dala `oglas` da iščem nekega frajera, pa ne pomnim da bi se kdo oglasu - klub mojim prijetnim in neprijetnim značilnostim ... ah ja, priložnost zamujena, ne vrne se nobena :P :) Porkaduš....pa mene glih takrat ni zraven, ko kera kaj išče :o , nujno se moram pritožit svojemu amorčku! Ja ne vem kaj ti delaš :) :D
Perla Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 ajajajaj, nakladaci ... tezki kurjaci nakladaci ;) :D :D :rolleyes: ce ne bi bla ravno mladih let - premlada, bi bla pa gotovo prestara etc. ... nikol ni dobr, ane?! :P
Sam dePihlja Objavljeno Junij 30, 2003 Opozori Objavljeno Junij 30, 2003 Ja ne vem kaj ti delaš :) :D Hebi ga.....zamujam :wacko:
taška Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 škoda ka ste vsi mal premladi zame... :mellow: drgac bi se pa javla bolj na prijateljsko (kolegionalno) posredovalnico. za kaksna potepanja :rolleyes: a je kdo za? lp N.
Ice Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 one: bauca in zok,odprita si nakladalnico in si tam izlivajta svoja spoznanja/tezave/whatever.po celem forumu tega ni potrebno poceti,res ne,verjemita. ;) two: taska,to pravis ti. three: lakota me spet preganja; samo to ne spada v to temo. :P :D
bauca Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 one: bauca in zok,odprita si nakladalnico in si tam izlivajta svoja spoznanja/tezave/whatever.po celem forumu tega ni potrebno poceti,res ne,verjemita. ;) Sej sma mela svojo temo ... a je ni več (HVALA BOGU) ... in ne pišema več povsot ... :D
king4ever Objavljeno Julij 2, 2003 Opozori Objavljeno Julij 2, 2003 one:Taska:premladi,hm,jah, zaj odvisno kaj je za tebe premlado oz. prestaro, malo definiraj ta pojem two:mi se nonstop z motori okoli potepamo, tak da ce mas mofo se nam b.p. lahko pridruzis three:Ice ti pa ce si lacen idi jest, pa ne smeti po temi :D :D :D :D :D
elbarto Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 Ojojoj...jaz sem tudi lačen...Kaj mi je storiti??? :ph34r:
SiR Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 Ojojoj...jaz sem tudi lačen...Kaj mi je storiti??? :ph34r: Ker smo glih v ženitni posredovalnici - daj oglas, zihr se bo kakšna nalimala... Pol pa prosto po kanibalskih zapovedih - dum po glavi, razkosat, ocvret... :) Lahko pa jo prej še dobro poseksaš :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se