gas gas Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 sej sem dobra duša, jo bom dal klonirat! :D No po ti pa bom povedu, če bom kšno najdu!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 sej sem dobra duša, jo bom dal klonirat! :D :D začni s proizvodnjo na veeeliiikooo pa prodajo :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 ja tale Stigy zmer zmedo nardi ;) NISAM BIO JA! Kako me lahko obtožiš ko me pa nisi zravn dobil- pa še takrat ne bi priznala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 ja tale Stigy zmer zmedo nardi ;) NISAM BIO JA! Kako me lahko obtožiš ko me pa nisi zravn dobil- pa še takrat ne bi priznala! tvoje priznanje ne igra nobene vloge draga Stigy tvoji posti govore za TE kjerkoli se pojaviš (mislim da si celo enkrat sama napisala) delaš zmedo to je očitno zato ker ti manjka F-vitamina ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) Nisem kriva če sem rojen lider- folk gre kr za mano - :D :P :D :P ;) :P :D Al pa so samo sugestibilni da se pustijo zmesti! To so vse psihološki testi, preizkušnje... :ph34r: Jaz delam undercover!!!! :ph34r: P.S. mislim da bi se dalo razglabljat o tem komu kaj manjka Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil stigmata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) P.S. mislim da bi se dalo razglabljat o tem komu kaj manjka ne bi tuki razglabljala da ne bo off t.. lahko se pa za debato o primankljajih dobiva spet v "ringu" samo predvidevam, da ne boš hotela da se ne odpro stare rane poraza ko si kar pobegnila in cel forum prikrajšala za obiloo zabave :D kaj praviš?? B) spet ena "debatka"?? :rolleyes: lp Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 NE! Če te pa zanima ozadje pobega pa javi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 NE! Če te pa zanima ozadje pobega pa javi! pm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Kocka je slaven!!! :lol: :lol: :lol: :lol: zanimivosti Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Kocka je slaven!!! :lol: :lol: :lol: :lol: zanimivosti Urbi To sam zarad mene!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) pa sem jo najdu! :D B) kdo je pa članek objavu?! upam samo da ne bo hotla da ji opremo kupim!! Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil kocka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 pa sem jo najdu! :D B) kdo je pa članek objavu?! upam samo da ne bo hotla da ji opremo kupim!! To pa ni taprava!! ta je samo za eno nočko po jo pa ni več!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) gas gas, zunanjost marsikdaj vara!! (sejvemdajetakapress) Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil kocka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 rdeca sreca... te bo ponesla med zvezde ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 rdeca sreca... te bo ponesla med zvezde ;) pol bo pa dol na trdaaa tla padu in to od zvezd kdorvisokoleteblablapress :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 bom pa najdu drugo! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 bom pa najdu drugo! B) dej išči, kocka, išči :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 za kocko,vse za poročit :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Js ti bom pomagu pri iskanju kocka! Če jo bom js najdu pred tabo mi jo boš zastonj klonirav!! :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 a se da zment da bi tri kolone naredu :D :D :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 a se da zment da bi tri kolone naredu :D :D :D B) Vpraš kocko! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Dragi Kocko, Ne zameri, meni je moj frend J posodil računalnik za nekaj časa. Tukaj čitam kako te bockajo, pa se ti ne sekiraj, ker te jaz spremljam ze lep čas tuki. Si mi simpatičen, pa če mi daš malo časa, se bova potem en dan zmenla za kšno kavico itn...Zivjo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Evo kocka pa si le eno najdu! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Najdražji Kocko, sem sodelavka od Manuele in ker nisem bva do zdej na motosvet forumu, mi je kar Manuela posodva mau tipkovnico, da ti napišem par besed... :rolleyes: Sam zdej ne vem, kaj nej ti napišem... mau mi je nerodn :unsure: Ampak vidm da si uredu desc, zato me kar kej poklič. se sodelavka ve mojo telefonsko, pa se bova kuj zmenva....prou? Lepo te pozdravljam, Agata :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 :angry: :angry: evo sem prišel nazaj in vidim kaj je ta baba nardila u tri p! Oprostite! Pa avatar podpis in ostala jajca! Bom zamenjal kmal, orkodio kaj ti znajo zakuhat zenske, ma ni res! Ti Kocka, ne se sekirat, je fajn punca, pride pol en dan pa vaju bom povezu! ime ji je Kristijana! Lp. J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se