Furioso Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 "dva" se tuki ne morta najt - ne bit tolk naivn to je tolk vrjetn kt to da bom ys pu luni hodu ;) Mr. Gorsky comes to my mind... ;) ;)
marijan Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 no zdaj je pa dvogovora konec, škoda lepo vaju je bilo brati :D marijan, kolk si pa ti star???? :o :huh: :blink: me je začel mal skrbet, ker če si nad 40 se ne bom več pogovarjala s tabo :rolleyes: :P :D B) no pa sem padel v nemilost pri tebi manu, res ju je bilo prijetno brati, pol pa naenkrat velika praznina, sem bil skoraj že odvisen pol pa tema, moral sem napisati neko vzpodbudo, da nadaljujeta :D
marijan Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Manuela .... Marjan pa je model 1963 no bavca zdaj se pa manu ne bo hotela več pogovarjat z menoj, pa tako sem skrival leta :D :D
Ice Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 A zame bi se tud kera našla? objavi svoje mere (kosmatost....ups,lepotni faktor.....stanje na TR......IQ; sem se kaj pozabil?!) .....pa da vidimo. ;) :D
Gallus Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 A zame bi se tud kera našla? objavi svoje mere (kosmatost....ups,lepotni faktor.....stanje na TR......IQ; sem se kaj pozabil?!) .....pa da vidimo. ;) :D - stanje TR ....... OK - stanje IQ ....... misija nemogoče :P :D :P :D :P - pozabil: ..... nikoli ne objavi svoje prave slike :P ;) :P :P
king4ever Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 A zame bi se tud kera našla? objavi svoje mere (kosmatost....ups,lepotni faktor.....stanje na TR......IQ; sem se kaj pozabil?!) .....pa da vidimo. ;) :D Dandanes je pri nekaterih zenskah pomembno samo stanje na TR, za IQ pa jim je vseeno :D :D
Manu Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 (popravljeno) Dandanes je pri nekaterih zenskah pomembno samo stanje na TR, za IQ pa jim je vseeno :D :D Normalno. :) B) A si mogoče že odkril kak motošop, kjer se da motor in opremo plačat z IQjem????? :P :D :lol: Popravljeno Junij 11, 2003. Popravil Manuela
Manu Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Manuela .... Marjan pa je model 1963 Bauca... :blink: :blink: :blink: MA NEEEEEEE????!!!!! :( :( :( :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Guest 1 Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 (popravljeno) A zame bi se tud kera našla? objavi svoje mere (kosmatost....ups,lepotni faktor.....stanje na TR......IQ; sem se kaj pozabil?!) .....pa da vidimo. ;) :D :( js sm tko naredu.. moj r.d. mojaaa naaajeeepša fotka v avatarju pa.. eto :unsure: efektjedefektpress :D :D :D :D :D :D ps: TR&IQ podatki spadajo med tiste kakosežereče.. no pumagite.. k'se nesmejo puvedat.. kolohka drugi manjv. kumplexe dubijo pusebi na DURS-u ;) Popravljeno Junij 11, 2003. Popravil 1
top cat Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Dandanes je pri nekaterih zenskah pomembno samo stanje na TR, za IQ pa jim je vseeno :D :D Normalno. :) B) A si mogoče že odkril kak motošop, kjer se da motor in opremo plačat z IQjem????? :P :D :lol: Manjši IQ ima ženska v betici več ima vakuma ---- bolj VLEČE! :o :P
Manu Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Zanimiva formulacija, teza, razmišljanje, skratka - no ja, doktorska dizertacija...... :rolleyes: A pa se da kje na kakšni operaciji zmanjšat IQ????? :rolleyes: Seveda, vse zaradi tega, da boste(bodo) najpametnejša bitja na svetu (beri - moški) zadovoljni in potešeni... :angry: :ph34r:
Guest 1 Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 A pa se da kje na kakšni operaciji zmanjšat IQ????? :rolleyes: šur da se da kdrčš za mjhn dnar B) granitnakocka&macolapress :wacko:
moni Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Sicer je pa sploh znano, da manjši IQ ki ga ženska boljše je za moške, saj je njihova narava taka, da ne trpijo pametnih žensk. ;) Je pa vedno več takih žensk, ki se moškim ne postijo (mo) in smo vedno bolj samozavestne ! :P
Guest 1 Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Sicer je pa sploh znano, da manjši IQ ki ga ženska boljše je za moške, saj je njihova narava taka, da ne trpijo pametnih žensk. ;) .... :blink: pametnih.. kaaaj? a dej no.. ke pa je k'kšna?? a so jo že najdl??? ne, nemogoče.. toso iznajdl... huuh kuko gre dons use naprej.. pa znanost pa genetika.. a pametne prauš?? a ženske... no kej tazzga... :rolleyes: hecmorabitjerekudejzcpaje..press :D :D :D :D :D :D :D
top cat Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Sicer je pa sploh znano, da manjši IQ ki ga ženska boljše je za moške, saj je njihova narava taka, da ne trpijo pametnih žensk. ;) Je pa vedno več takih žensk, ki se moškim ne postijo (mo) in smo vedno bolj samozavestne ! :P Pametnih - jezikavih.... jeznih na cel svet :angry: Ostale pustijo se kolkr jim paše.... pa še potešene so..... :P Samozavestne so samo same s svojo zavestjo... :(
moni Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Dragi moji moški, če bi imeli res tako gnilo mnenje o ženskah, mislim da se ne bi družli z nami ! B) Ali pa se tudi sami ponižate na tako raven !! Sicer pa je to že druga tema in ni v nobeni zvezi z protnim namenom te teme !! Če pa se dva najdeta na ta način - zakaj pa ne ? :rolleyes: Jaz jima privoščim, vse ostale naj pa fovšerija žre !
top cat Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Dragi moji moški, če bi imeli res tako gnilo mnenje o ženskah, mislim da se ne bi družli z nami ! B) Ali pa se tudi sami ponižate na tako raven !! Sicer pa je to že druga tema in ni v nobeni zvezi z protnim namenom te teme !! Če pa se dva najdeta na ta način - zakaj pa ne ? :rolleyes: Jaz jima privoščim, vse ostale naj pa fovšerija žre ! Govoriš v množini...... zanimivo..... :huh: poniževanje......???????? :blink: gnilo je agregatno stanje dama........ privoščiti - osebno voščilo nekemu osebku, da mu gre kot bi si ti osebno želela zase (glej egoizem v več izvedbah) da bi to sama počela pa nimaš s kom.... je pa druga zgodba :D
bauca Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Use si narobe razumu....prvo.....ta tema je namenena da se ...khm.....kaksni najdejo med sabo....ne pa da dva poste nabijata.... drugo....jst se lahk z bibiko tud tko...u zivo pogovarja :P :P :P :P :P ane bibi ;) LP Gugo B) Ja gugo, ja ...
bauca Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Manuela .... Marjan pa je model 1963 no bavca zdaj se pa manu ne bo hotela več pogovarjat z menoj, pa tako sem skrival leta :D :D Ja jaz nisem `oblikovala` tvojga profila ... :D
bmw Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Sicer je pa sploh znano, da manjši IQ ki ga ženska boljše je za moške, saj je njihova narava taka, da ne trpijo pametnih žensk. ;) Je pa vedno več takih žensk, ki se moškim ne postijo (mo) in smo vedno bolj samozavestne ! :P ne bi glih stavu na to tezo........smo tudi taki, katerim so pametne in samostojne (da ne napišem glih samozavestne) všeč, pametnjakovičk pa ne maramo....priznam...
Guest 1 Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Sicer je pa sploh znano, da manjši IQ ki ga ženska boljše je za moške, saj je njihova narava taka, da ne trpijo pametnih žensk. ;) Je pa vedno več takih žensk, ki se moškim ne postijo (mo) in smo vedno bolj samozavestne ! :P ne bi glih stavu na to tezo........smo tudi taki, katerim so pametne in samostojne (da ne napišem glih samozavestne) všeč, pametnjakovičk pa ne maramo....priznam... yess eni maste radi "domine" :D :D :D :D ampak to nima z IQ nbene veze usnje&gumapress :D :D :D :D :D :D
marijan Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Manuela .... Marjan pa je model 1963 no bavca zdaj se pa manu ne bo hotela več pogovarjat z menoj, pa tako sem skrival leta :D :D Ja jaz nisem `oblikovala` tvojga profila ... :D ma to sta verjetno oblikovala pokojna mama in oče davnega 62 leta :D
Ice Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Sicer je pa sploh znano, da manjši IQ ki ga ženska boljše je za moške, saj je njihova narava taka, da ne trpijo pametnih žensk. ;) Je pa vedno več takih žensk, ki se moškim ne postijo (mo) in smo vedno bolj samozavestne ! :P ne bi glih stavu na to tezo........smo tudi taki, katerim so pametne in samostojne (da ne napišem glih samozavestne) všeč, pametnjakovičk pa ne maramo....priznam... gimme five,bmw. B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se