Skoči na vsebino

giannelli vs. leo vince

poggy

78 članov je glasovalo

1. 1. giannelli vs. leo vince

• giannelli
      17
    • leo vince
      40
    • drugi
      9

Priporočene objave

Nisem še slišal za nobenga 'dvojnega' ki bi bil VSEJ dober. Ne ti od ixila, ninje, itd. Baje so vsi v kurcu oz tko k je en reku, šminka...

Če češ met dober oz najboljši izpuh si kupiš polini evo 70

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na prejšnjih straneh sem prebrav o blokadah v ZX-u.

Zanima me če blokiran ZX tut kej zbolša performanse, in kaj in kolko izboljša?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me če blokiran ZX tut kej zbolša performanse, in kaj in kolko izboljša?

Sej more bit 'zaprt'..mislim da je t.i. blokada notr sam steklena volna v demferju da se ne dere tok zelo...da lohk dajo homologacijo, da ni prehrupen..tist bi mogu dat ven, pa se bo bojl drlo, pa bolj šlo...

Drgač pa zx itak izboljša perf. tko na oko ziher 10kmh končne, nekaj pospeški, pa boljše v hrib vleče, itd. čist odvisno od motorja...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me če  blokiran ZX tut kej zbolša performanse, in kaj in kolko izboljša?

Sej more bit 'zaprt'..mislim da je t.i. blokada notr sam steklena volna v demferju da se ne dere tok zelo...da lohk dajo homologacijo, da ni prehrupen..tist bi mogu dat ven, pa se bo bojl drlo, pa bolj šlo...

Drgač pa zx itak izboljša perf. tko na oko ziher 10kmh končne, nekaj pospeški, pa boljše v hrib vleče, itd. čist odvisno od motorja...

ja od kot pa tebi to da če daš stekleno volno vun da bo več šo??? :blink:

torej ko sn se jas vozo brez demferja na zx-u mi je potem šlo več al kaj, misliš?? :huh:

malo si se zmoto :D

blokada je tam ko se auspuh začne, in sicer neke takiga ki zmanjša premer lukne, tisto se mora vun vzet ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me če  blokiran ZX tut kej zbolša performanse, in kaj in kolko izboljša?

ja od kot pa tebi to da če daš stekleno volno vun da bo več šo??? :blink:

torej ko sn se jas vozo brez demferja na zx-u mi je potem šlo več al kaj, misliš?? :huh:

malo si se zmoto :D

blokada je tam ko se auspuh začne, in sicer neke takiga ki zmanjša premer lukne, tisto se mora vun vzet ;)

Tisto koleno mislim da ni na nobene športnem izpuhu več rajt..jest sm ga mel na orginalnem, pa sm tisti eno luknjco zram zašvasal in je šlo cca 70kmh po števcu + ena blokada še notr..

Drgač pa kokr vem, bi mogu brez volne bolj it, pa tut bolj dret bi se mogu...če si se pa vozu brez celega demferja pa itak ni moglo nikamor it..pri skuterjih je važno da ima izpuh velik 'kolenov' al kk nej rečem, da je dostkrat prepognjen..to baje izboljša perf...baje..

tule vidiš tam kjer je izpuh švasan..če čist spodaj pogledaš..taki 'kolobarčki', kjer se vidi da so deli skup švasani..naj bi blo nekak tko, več k je tega boljše je..ne bom pa reku da je to res, ker sm to samo 'slišal'...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zx-spacc.jpg

no tam poglej ko se auspuh začne, je notri v cevi še ena cev ki gre od zelo široke do manj široke, tak se zvija :)

se bi dal sliko sem, samo me neke računalnik zabava :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Brez volne v zadnhjem dusilcu nebo motor nikol bol sel samo drl se bo ko svija k vecjemu lahko gre se majn.Ce hoces volno ven vzet da ti bi res bol sel pa se se vedno tak zmerno drl ga mores vrezat narazen tako sn jaz naredo :D :D

norm_avspuh_1.jpg

norm_avspuh_2.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je tudi možnost, samo prvo moraš dat tisto vun ki je na začetku auspuha :D

roba, ke pravi ke golob kak mu gre zaj ko ma vrezanega vinčija?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cuj navor ma fajni pospesek tudi edino neka mala lukna je med 40-55 ampak pol se spet zalaufa.....Gre mu mislim da okol 90 z njegovo maso :D :D Bom ga vpraso pol ko pride do mene :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cuj navor ma fajni pospesek tudi edino neka mala lukna je med 40-55 ampak pol se spet zalaufa.....Gre mu mislim da okol 90 z njegovo maso :D :D Bom ga vpraso pol ko pride do mene :D

90 ujoj, meni gre 90 ko ga tišim 5km po ravnini pa še to more bit brez vetra :(

pa kej nima on oniga ringa notri zaradi vničene kurnvele??? če bi dal to vun te bi mu itaq 100 leto :D :D

resno razmišlam če bi še meni tvoj stric to vrezo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Manijak:

"Sportn" auspuh nj bi se dau gor pr 1k km, tolk da se bat lepo ulavfa, ce mas pa teflonca tko kot jst pa rabs sam 300km prevozt pol pa gasa..

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

90 ujoj, meni gre 90 ko ga tišim 5km po ravnini pa še to more bit brez vetra :(

pa kej nima on oniga ringa notri zaradi vničene kurnvele??? če bi dal to vun te bi mu itaq 100 leto :D :D

resno razmišlam če bi še meni tvoj stric to vrezo :D

Pa nena rabi 5 Km da se zalaufa dol po zrkovcih dobi pune noter :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Neka mi samo povejte. Ko se tkole mente kok kirem leti. To se mente po števcu al realna hitrost? Da mam nekak bl predstavo pol :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

koko pa si dobu to realno hitrost? maš kolesarsk števc? te je edn z avto meru? sam predvidevaš? :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj orginalni digitalni stevec sn mel,od bicikla stevec pa se moj pratranec mi je polek z avtom mero....Pa smo to vec krat naredla pa je avto stevec pa moj isto kazo edino oni od bicikla je za 2km/h premalo kazo.Tak da vem da mi realno kaze in ne laze tako DiTechom al pa kakim Fire Fox-om......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jaz mam za bicikl stevec gor. Danes sem se 108 pelo. to je te ko je dobro vreme pa to:) drugace pa okoli 105,106. ce je pa mocan veter pa 100, 102...al pa s to ne:)). to je itak normalno, hehe.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 let pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!