majaCRX Objavljeno Maj 21, 2003 Deli Objavljeno Maj 21, 2003 Evo vam eno šolo vožnje: http://www2.omnitel.net/smirlis/tmp/schule.html hehe...kaj vse se ti lahko zgodi, če voziš po pravilih!!! vanucci 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 22, 2003 Deli Objavljeno Maj 22, 2003 Zdaj sem pa res čist zmeden. Kako naj delam :blink: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2003 Zdaj sem pa res čist zmeden. Kako naj delam :blink: :rolleyes: hehehe Saj vidiš kakšen je rezultat, če ubogaš pravila... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Treba si je svoja pravila omislit!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 23, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Treba si je svoja pravila omislit!!! :D Hej, res bi lahko napisali pravila (in posredujemo RS ali LPPju) :P Pa verjemite, da bi bilo marsikaj bolj pametno sestavljeno, kot je sedaj (homologacije, a testi...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Treba si je svoja pravila omislit!!! :D Hej, res bi lahko napisali pravila (in posredujemo RS ali LPPju) :P Pa verjemite, da bi bilo marsikaj bolj pametno sestavljeno, kot je sedaj (homologacije, a testi...) Oni bi nam pa nazaj poslali: Hvala lepa za vaš trud. Vaši predlogi sedaj visijo na steni in vsi se jim smejimo. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Maj 23, 2003 Deli Objavljeno Maj 23, 2003 Treba si je svoja pravila omislit!!! :D Hej, res bi lahko napisali pravila (in posredujemo RS ali LPPju) :P Pa verjemite, da bi bilo marsikaj bolj pametno sestavljeno, kot je sedaj (homologacije, a testi...) Oni bi nam pa nazaj poslali: Hvala lepa za vaš trud. Vaši predlogi sedaj visijo na steni in vsi se jim smejimo. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: par policajov poka vice o motosvetovcoh :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Evo vam eno šolo vožnje: ....hehe...kaj vse se ti lahko zgodi, če voziš po pravilih!!! Se dobro, da je samo ena, od vec moznih sol... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Maj 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2003 (popravljeno) Ta šola je pač za ljudi s smislom za šalo in humor.... Če pa je to vzel kdo resno, je pa njegov problem :rolleyes: Popravljeno Maj 26, 2003. Popravil majaCRX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Najbolj všeč mi je ona, ko se mu avto pokvari pa nese trikotnik 50m stran, medtem mu pa dva avto odpeljeta :) Kako, če je pa pokvarjen? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Najbolj všeč mi je ona, ko se mu avto pokvari pa nese trikotnik 50m stran, medtem mu pa dva avto odpeljeta :) Kako, če je pa pokvarjen? :D Eden ga porine pol se pa verjetno po hribu odpeljeta :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
supero Objavljeno Februar 14, 2013 Deli Objavljeno Februar 14, 2013 Najbolj všeč mi je ona, ko se mu avto pokvari pa nese trikotnik 50m stran, medtem mu pa dva avto odpeljeta Kako, če je pa pokvarjen? Tukaj sem našel še par iger na temo šola vožnje - dirka,voznik povratnik, cpp in pa motokros. Men osebno je najboljš motokros. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kasti Objavljeno Oktober 14, 2013 Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 Tkole... žena se je odločila da ne bo sedela samo na zadnjem sedežu in se je odločila, da naredi izpit A. Na priporočilo kolega, se je odločila da to neredi v avtošoli Šmarca. 8.10.2013 Pri vaji nenadnega zaviranja na poligunu ji je blokiralo prednje kolo (brez ABS-a), posledica je vidna na sliki. Zdrobljeno, polomljeno vse živo okrog narta... Motor ji je padel na stopalo in ja, imela je obute motoristične škornje. Če nebi operirali takoj, bi lahko po besedah zdravnika ostala brez stopala, ker bi ji vezi od silnega pritiska lahko odmrle. Rehabilitacija od 6 do 12 mesecev... seveda stopalo nebo nikoli več tako kot je bilo. Dejstva: - v avtošoli Šmarca se obnašajo kakor da se je samo malo popraskala (do sedaj se še niso na kakršenkoli način pozanimali kako je z njo) - ko sem direktorja/inštruktorja vprašal kako to da nimajo urejenega zavarovanja AO+ pa mi je hladnokrvno odgovoril, da je to strošek in da varčujejo Skratka, glede na obnašanje in način varčevanja avtošole Šmarca jih ODSVETUJEM!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Demon Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 (popravljeno) Tkole... žena se je odločila da ne bo sedela samo na zadnjem sedežu in se je odločila, da naredi izpit A. Na priporočilo kolega, se je odločila da to neredi v avtošoli Šmarca. 8.10.2013 Pri vaji nenadnega zaviranja na poligunu ji je blokiralo prednje kolo (brez ABS-a), posledica je vidna na sliki. Zdrobljeno, polomljeno vse živo okrog narta... Motor ji je padel na stopalo in ja, imela je obute motoristične škornje. Če nebi operirali takoj, bi lahko po besedah zdravnika ostala brez stopala, ker bi ji vezi od silnega pritiska lahko odmrle. Rehabilitacija od 6 do 12 mesecev... seveda stopalo nebo nikoli več tako kot je bilo. Dejstva: - v avtošoli Šmarca se obnašajo kakor da se je samo malo popraskala (do sedaj se še niso na kakršenkoli način pozanimali kako je z njo) - ko sem direktorja/inštruktorja vprašal kako to da nimajo urejenega zavarovanja AO+ pa mi je hladnokrvno odgovoril, da je to strošek in da varčujejo Skratka, glede na obnašanje in način varčevanja avtošole Šmarca jih ODSVETUJEM!!!! Za ta del, pa obstajajo odvetniki. Kolikor jaz vem, SO PO ZAKONU DOLŽNI IMETI ZAVAROVANE VOZNIKE AO+, TOREJ KANDIDATE ZA IZPIT! Če pa ne, pa bo pač iz svojega arogantnega žepa HLADNOKRVNO kihnil par 10k eurov za odškodnino poškodbe, pa naj pač potem spet varčuje! Popravljeno Oktober 17, 2013. Popravil Demon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se