Skoči na vsebino

Amerika...

Noise

Priporočene objave

quote:

quote:

Klimbra, indukcija ti pa deluje (če ti že matematika ne ).

Mogoče imaš pa celo prav... ampak za srečo moraš vseeno tudi nekaj narediti. recimo biti dober človek...

gregs zadetek v polno

ljudje se sploh ne zavedajo da so za svoja dejanja nagrajeni ali pa kaznovani

dr.looney

Če ne v tem življenju...pa kasneje,.....samo ljudje čistega srca....

Klimbra....DAZED AND CONFUSED

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

evo tuki mate

www.fuckusama.com/pics

www.programiranje.com/osama.mp3

pa lepo se mejte

---------------------------------------------------------------

one thing, I dont know why,

It doesnt realy matter how hard you try,

keep that in mind...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja, damnit

ta spodna povezava ne dela

bom našu novo

LP

MOD

in the end

it doesnt even matter

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

aja, damnit

bom našu novo

LP

MOD

in the end

it doesnt even matter

res ne dela ...

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

aja, damnit

bom našu novo

LP

MOD

in the end

it doesnt even matter

res ne dela ...

Lp

Ja ej stari, ti si pa legenda ej...

Dej pojasn mi, kok ti je to uspel ugotovit?

LP

MOD

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja, damnit

bom našu novo

LP

MOD

res ne dela ...

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...
  • 3 tedne pozneje...

To je pa višek pokvarjenosti. :x :(

Nekatere večje in pomembnejše ameriške medijske hiše začenjajo medijsko kampanijo za bojkot izdelkov iz Nemčije in Francije. Poznano je kako so potrošniki tam zelo dostopni za medijsko manipuliranje. Sedaj imamo ponovno priložnost opazovati kakšna je njihova kultura in način razmišljanja. Manj kot bo bojkot uspešen, večje bo moje zaupanje v ljudi onstran Atlantika. Kako lepo se ob krizah pokaže ozadje globalizacije trga; da, ko je za nas ugodno in ne, ko ni. Oz. politika je kurba. Kurbe nad kurbami pa so nekateri ameriški senatorji, ki s tako podlimi prijemi lobirajo v svojo korist (s tistim nasmeškom, ko pokažejo bele umetne zobe).

Bljak, bljak, fej in fuj. :x :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To je pa višek pokvarjenosti. :x :(

Nekatere večje in pomembnejše ameriške medijske hiše začenjajo medijsko kampanijo za bojkot izdelkov iz Nemčije in Francije. Poznano je kako so potrošniki tam zelo dostopni za medijsko manipuliranje. Sedaj imamo ponovno priložnost opazovati kakšna je njihova kultura in način razmišljanja. Manj kot bo bojkot uspešen, večje bo moje zaupanje v ljudi onstran Atlantika. Kako lepo se ob krizah pokaže ozadje globalizacije trga; da, ko je za nas ugodno in ne, ko ni. Oz. politika je kurba. Kurbe nad kurbami pa so nekateri ameriški senatorji, ki s tako podlimi prijemi lobirajo v svojo korist (s tistim nasmeškom, ko pokažejo bele umetne zobe).

Bljak, bljak, fej in fuj. :x :cry:

Ja, a nisi enkrat napisal axiom, da je politika kurba.

Če ne moreš drugače, tedaj po LEDENEM :

zapoved 1.

T R P I

:D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

RAN saj trpim in se po svojih močeh trudim, da Janez Drnovšek, Dimitrij Rupel, Janez Janša, Bajuk, Brejc, Anderlič, Rupar, Bandelj, ... čimprej postanejo zgodovina kot opomin prihodnjim rodovom Slovencev. Hkrati pa si prizadevam za podporo Nemčiji, Franciji in Belgiji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe :) Cisto nic manj BMWjev, Porschejev in Mercedesov se ne bo prodalo ... Ne morejo brez tega ... po mojem embargo niti slucajno ne bo funkcioniral.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehehe :) Cisto nic manj BMWjev, Porschejev in Mercedesov se ne bo prodalo ... Ne morejo brez tega ... po mojem embargo niti slucajno ne bo funkcioniral.

Tudi to lahko s spretno medijsko kampanjo na "nacionalnem nivoju" hitro skenslajo... ZDA so pač profesorji propagande v vseh pogledih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spomnimo se bojkota slo. izdelkov v Srbiji, izpred dobrega desetletja. In Američani lahko to še potencirajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

AMERICA = Miss DOLLY klonirana ovca

Sem videl eno oddajo o klonirani ovci Dolly, in si nisem mogel, da ne

vidim majhno vzporednico. Pa tako perfektna je bla, pa brez genetskih

pomanjkljivosti, pa čisto ista kot una zraven samo boljša, najbolj vazno pa,

da ni rabila dolgo časa za dozoret,pa........BOOM TRESK ZVIZ in je padla

na hrbet in vse štiri navpično v zrak!?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A si kdo predstavlja da bi Busha klonirali.... :) pa v vsako državo enga busha za ambasadorja :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To, ti bojkoti, to ni nič novega. EU tudi ne kupuje ameriške genetizirane soje, pa amerikanci že nekaj časa ne marajo evropskega jekla (se mi zdi) in še nekaj takih artiklov na obeh straneh je.

Gospe in gospodje, to je pač dvojna morala. In večina se vas zgraža, če zapišem, da sem pristaš dvojne morale, če sem le na pravi strani. Vendar, dvojna morala poganja svet. Že nekaj časa. Precej časa.

Po Evropi so se pred prihodom homota sapiensa potikali krapinski ljudeki in ostali neandertalci. Kaj mislite, zakaj so izumrli, ker jim je podnebje škodilo? V dvojni morali se temu reče razvoj vrst, homoti sapiensi smo pa temu razvoju malo pospeška dali (po sistemu vsi enaki, vsi enakopravni).

Da se ne bi kdo čudil, da dvojna morala obstaja šele od tega trenutka dalje. :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

tole sem "nasel" na www.strangecosmos.com :

OK America! Here's the Plan!!!

1) The US will apologize to the world for our "interference" in their affairs, past & present. You know; Hitler, Mussolini and the rest of them good old boys'. We will never "interfere" again.

2) We will withdraw our troops from all over the world, starting with Germany, South Korea and the Philippines. They don't want us there.

We would station troops at our borders. No more sneaking through holes in the fence.

3) All illegal aliens have 90 days to get their affairs together and leave. We'll give them a free trip home. After 90 days the remainder will be gathered up and deported immediately, regardless of who or where they are. France would welcome them.

4) All future visitors will be thoroughly checked and limited t! o 90 days unless given a special permit. No one from a terrorist nation would be allowed in. If you don't like it there, change it yourself, don't hide here. Asylum would not ever be available to anyone. We don't need any more cab drivers.

5) No "students" over age 21. The older ones are the bombers. If they don't attend classes, they get a "D" and it's back home baby.

6) The US will make a strong effort to become self sufficient energy wise. This will include developing non polluting sources of energy but will require a temporary drilling of oil in the Alaskan wilderness. The caribou will have to cope for a while.

7) Offer Saudi Arabia and other oil producing countries $10 a barrel for their oil. If they don't like it, we go someplace else.

8) If there is a famine or other natural catastrophe in the world, we will not "interfere". They can pray to Allah or whomeve! r, for seeds, rain, cement or whatever they need. Besides' most of what we give them is stolen or given to the army. The people who need it most get very little, if any anyway.

9) Ship the UN Headquarters to an island some place. We don't need the spies and fair weather friends here. Besides, it would make a good homeless shelter or lockup for illegal aliens.

10) All Americans must go to charm and beauty school. That way, no one can call us "Ugly Americans" any longer.

Now, ain't that a winner of a plan!

If you agree, pass it on. If not....well..."If you're not with us, you're with them!"

Submitted by our Pal Steve H.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, pa gremo lepo po vrsti (TRPI!!! press :) ):

1) The US will apologize to the world for our "interference" in their affairs, past & present. You know; Hitler, Mussolini and the rest of them good old boys'. We will never "interfere" again.

Lepo, hvala. Zlati ste.

2) We will withdraw our troops from all over the world, starting with Germany, South Korea and the Philippines. They don't want us there.

We would station troops at our borders. No more sneaking through holes in the fence.

Lepo. Sam pazite tut, da vam kdo iz ZDA ne uide.

3) All illegal aliens have 90 days to get their affairs together and leave. We'll give them a free trip home. After 90 days the remainder will be gathered up and deported immediately, regardless of who or where they are. France would welcome them.

Nice -

4) All future visitors will be thoroughly checked and limited t! o 90 days unless given a special permit. No one from a terrorist nation would be allowed in. If you don't like it there, change it yourself, don't hide here. Asylum would not ever be available to anyone. We don't need any more cab drivers.

Torej ZDA ne bodo nikoli več rabile indijskih inženirjev in programerjev, kitajskih fizikalcev, italijanskih picopekov in podobno. Dabest. Druge države bodo zacvetele s poceni in inteligentno delovno silo.

5) No "students" over age 21. The older ones are the bombers. If they don't attend classes, they get a "D" and it's back home baby.

tenks - we needed that!

7) Offer Saudi Arabia and other oil producing countries $10 a barrel for their oil. If they don't like it, we go someplace else.

Go ahead. Then EU buys cheap oil and everybody's happy :)

8) If there is a famine or other natural catastrophe in the world, we will not "interfere". They can pray to Allah or whomeve! r, for seeds, rain, cement or whatever they need. Besides' most of what we give them is stolen or given to the army. The people who need it most get very little, if any anyway.

Hvala - ne bodo več dotrajane robe, ki je itak za v smeti, ali ne ustreza "standardom" v ZDA, pošiljali v Bosno in drugam. Po domače, brutalno - smeti bodo morali zmetati kar pri sebi, ne bodo jih izvažali v tretji svet.

9) Ship the UN Headquarters to an island some place. We don't need the spies and fair weather friends here. Besides, it would make a good homeless shelter or lockup for illegal aliens.

Super- tudi vpliv ZDA na UN se bo zmanjšal, kar bi bilo mostlywarmlywelcomed...

10) All Americans must go to charm and beauty school. That way, no one can call us "Ugly Americans" any longer.

At least you can try... :)

P.S: No USA residents welcome/allowed in EU, Asia, Africa... Bybye safari, European holiday, Asian sex-tourism etc... Go predend you are big at home...

PS2: Byebye cheaper labour force, on which you base your profit margins and stock index rising...

Basically - say byebye to $$$ . Which is good. $$$ - or €€€ - stays in EU, Asia, Africa... All's well...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem močno pod vplivom filma Bowling za Columbine. Žalosten, jezen in zaskrbljen. To bi morali na POP, A ali nacionalki ob 20h pokazat. Potem pa poročila napr. kako nas bodo Hrvati pojedli, ker nekaj ribičev tam iz muhe slona dela, ker se jim to dovoljuje, ker je to našim in njihovim politikom po godu, da lahko manipulirajo z nami, da potem lahko dosežejo svoje. Pa Nato, ....

Najbolj me pa jezi dejstvo, da se ne morem sprijazniti z RAN-ovo izjavo, da se svet deli na 25% »bogatih« in 75% revnih, kar razumem kot bolje, da smo med »bogatimi«, ker so reveži tako ali tako manj vredni, da je naš cilj biti del tovrstno »bogatih«. Je res? Moj ne. Ni vse zlato, kar se sveti. Tu je RAN naveden le kot predstavnik tovrstnega mišljenja. Bogati v navednicah so »bogati« po nekih trenutnih merilih sprijenega sveta, ki smo mu priča in, ki si jemlje veliko preveč pravic.

P.S.: Komaj že čakam dokumentarec o zalivski vojni '91 in kaj vse je G. Bush senior od spektakla potegnil zase.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Leon:

Če boš na tak način nadaljeval s pisanjem in mojimi mnenji, bo izpadlo da sem "uržeh" za tovrstna svetovna neskladja.

Dragi Leon, hotel sem ti samo povedat da :

Jaz, mozaik ki sestavlja ta svet, z vsemi radostmi pa tudi tegobami in težavami, lahko spremenim, zgolj v enem kamenčku.

Recimo, da si ti bolj spreten, nadarjen in bolje znaš, boš v ta mozaik prispeval več kamenčkov in to na tisto stran zaradi katerih bo svet lepši.

Celoten mozaik so revolucionarji čez noč spreminjali pa jim je na koncu vedno zmazek ratal, ponavadi še mnogo slabši kot prej.

In ko enkrat to spoznaš in se znaš umestiti v v vlogo zrnca na neskončni plaži, postane vse bolj jasno in transparentno in ugotoviš, da nisi popek sveta.

In se veseliš vsega, ki ti trenutno govori v prid, pa čeprav je na oni strani 75 % tako ali drugače zapostavljenega in izkoriščanega sveta.

Če ti bo lažje, lahko temu rečeš tudi da sem oportunist.

Sem pa nedvomno za evolucijo. Bog nas obvarji, takih in drugačnih prekucij.

8)

(nekateri me bodo zaradi sklicevanja na boga zopet za vernika proglasili) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma RAN car si. Res, izkušnje so te naredile modrega.

Leta so tista, ki mi ne dovoljujejo plavati s tokom reke, ki vztrajno presiha, ker vem, da vzporedno teče druga reka, katere vode bi bilo vedno več, če bi kapljice iz naše reke pronicale v ono drugo. Želim si v ono drugo.

Problem 75/25 je prisoten tudi lokalno, v SLO. Novopečeni bogataši in VIP govna živijo v svojem svetu in ostali jih velikokrat oviramo že s tem ker živimo. Od zagovornika 75/25 pričakujem, da spremeni svoja načela in način življenja v trenutku, ko se mu pokaže prilika za vstop v 25. Narod takšnim pravi, da jih je denar pokvaril. To so nesrečniki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!