jrk0 Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Zanima me kolko km izkusenj imate kaj za seboj... Jaz sem z mojim speedfightom nardil okoli 26.000 km. tocno ne vem, ker se je vmes stevec pokvaril, zdaj pa tudi ne dela, ampak si stejem kilometre s stevcom za kolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 sigurn dost (večinoma po makedamu) natančno nea morm povedat ker na nobenem mopedu ne dela števec za km(fora je v tem da ma sam števec za hitrost :D ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Jaz sem v 7 mesecih naredo 9-10k tu nekje ker mi je števec samo do 7k kazo pol pa crkno :angry: Aja pa v štirih dneh sma z kolegom naredla 1000Km zato da sma si lahko blokade ven vzela :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Jst sem naredu v nekako 8 mesecih 10k km.To pravi števec, jst nimam pojma. A izkušnje z kolesom tudi štejejo. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 še preden sem kupo motor za na cesto sn eno leto vozo atx-a samo po tereni vsak dan. zdej sn z atx-om naredo 5k km in se vozim bore malo in še vsako soboto sn po uro na kroserji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 s tem skuterjem v skoraj 3 letih samo 12000. ampak so to bol mestni kilometri z vec izkusenj ;) . pred tem pa nevem kolko z avtomatikom ki ni mel stevca. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Maj 24, 2003 Deli Objavljeno Maj 24, 2003 Nekaj čez 100.000. Števec dela bolj po obrokih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 jas mam skuterja 1 leto, no 1 leto bo čez 11 dni :D ko sn ga kupo je mel 2500 zaj pa ma 10970 jas se kar dosti vozim... deklina je od daleč, vsaki wikend 11km do tja, potem pa še nazaj, pa to večkrat.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 a z vsemi motorji dosedaj al tazadnjim? ce z zadnjim je odg. 29k , ce pa z vsemi pa preko 100k,......... riding is phun....... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 jas mam skuterja 1 leto, no 1 leto bo čez 11 dni :D ko sn ga kupo je mel 2500 zaj pa ma 10970 jas se kar dosti vozim... deklina je od daleč, vsaki wikend 11km do tja, potem pa še nazaj, pa to večkrat.... Uuuuuuu, kar enajst kilometrov daleč hodiš do dekline. In to celo vsak vikend. :rolleyes: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 jas mam skuterja 1 leto, no 1 leto bo čez 11 dni :D ko sn ga kupo je mel 2500 zaj pa ma 10970 jas se kar dosti vozim... deklina je od daleč, vsaki wikend 11km do tja, potem pa še nazaj, pa to večkrat.... Uuuuuuu, kar enajst kilometrov daleč hodiš do dekline. In to celo vsak vikend. :rolleyes: :D :D :D jao veš to je kar daleč, čeprav mam rekord to tja 12 minut in nekaj sekund :P mogo sn to povdarit ker mam res dosti kilometrov pa še plus tega ne hodim z skuterjem v šolo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 vse skup okol 30 megametrov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 25, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2003 hehe ja jaz mam pa 18km v solo vsak dan, s tem da so prvi 4je sami ovinki po bregu. rekord pa je 15 minut nekje:) v glavnem, pridem tja prej kot foter z avtom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 25, 2003 Deli Objavljeno Maj 25, 2003 Zanima me kolko km izkusenj imate kaj za seboj... Jaz sem z mojim speedfightom nardil okoli 26.000 km. tocno ne vem, ker se je vmes stevec pokvaril, zdaj pa tudi ne dela, ampak si stejem kilometre s stevcom za kolo. Malo več od tebe ;) Pa ne kaj dosti...zadnje leto se nisem nič skoraj vozo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 ko se bom jst vozu v šolo, bom naredil mal večji krog po okolici-če se pelam direktno do šole, je ene 8km, pol pa bo enih +20km :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Jest sem jih s svojim naredu v dveh sezonah 9.500. Želim pa novi lastnici, da bi ji uspelo več. Ampak ni vse v kvantiteti, kvaliteta je bila vedno na prvem mestu B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Jest sem jih s svojim naredu v dveh sezonah 9.500. Kaj pa maš ti za en model skuterja? :unsure: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Jest sem jih s svojim naredu v dveh sezonah 9.500. Kaj pa maš ti za en model skuterja? :unsure: :P :D Lojz' od kdaj pa to a si motor za skutera zameno?! :P :P ;) Ehhh napačna sekcija, pa ne tuki ljudi strašit z 9500 km. :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Jest sem jih s svojim naredu v dveh sezonah 9.500. Kaj pa maš ti za en model skuterja? :unsure: :P :D Lojz' od kdaj pa to a si motor za skutera zameno?! :P :P ;) Ehhh napačna sekcija, pa ne tuki ljudi strašit z 9500 km. :lol: B) Od 15 avgusta 2001 do 24.5.2003. Torej ena sezona in par dni B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Ja Lojzi, sam kategorija te pa še zmeri mal j*** :D :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Ja Lojzi, sam kategorija te pa še zmeri mal j*** :D :P ;) Šit, pa res. U starem forumu so se neprebrani posti sortirali po kategorijah, in scooterjev niti bral nisem. Tuki pa spregledou. Ja, jebat ga, mal rozika, mal EMŠO, vsega po malem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Sploh pa piše dvokolesnikom, ne skuterjem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Sploh pa piše dvokolesnikom, ne skuterjem.... Ja, sam ta veliki fantki in punčke smo o tem pisali klele :P :D : Koliko KM v eni sezoni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 27, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2003 jaz sem v povprecju nardil 9k na leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 jst jih mam pa celih 200. Nimam še izpita pa se nism velik vozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se