denZ Objavljeno Maj 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Aja pa se to: cena tega hussarja je 360k, medtem ko je cena typhoona, ki je bistveno boljsi-336k sit.. lp kje si ti vijo da je hussar 360k sit, pa typhon 336k sit? :blink: :blink: podatki iz motorista: hussar 50........332.100 sit typhon XR 50....338.348 sit zdej ko sem gledu cenik, sem vidu, da majo pri CPI-ju nek sport kit za 10k sit me prau zanima ka dobš za 10k sit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Maj 26, 2003 Deli Objavljeno Maj 26, 2003 Ok morm priznt da sm ga mal prevec ocenu, kolega ga je dobu po "znizani" ceni za 330k in iz izkusenj vem da mu ni za verjet,sm pac mal se dodal.. ;) No hard feelings, ok? :) Po izgledu je hussar resda mogoce lepsi od typhoona, ampak kar se kvalitete tice pa tukej spljoh ni primerjave.. Tomos jih dela pod imenom Blizzard+tomos stickers dobis zravn :) :) Sport kit za 10k a? :) kpa dobis za ta dnar? en litr etra? :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dave Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Zanimivo, nakaj novega. Nekaj o nem je blo že v Motoristu, če se ne motem. S tistimi velkimi kolesi pa ko je vse drugo tolk visok bi reku da je bolj za na teren mišlen. :blink: V bistvu izgleda kot da se kolesa priblizujejo normalni velikosti... na pa da so velika. Sumim, da so hotli mal izboljsat vozne lastnosti, ne pa narest offroad skuterja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Zanimivo, nakaj novega. Nekaj o nem je blo že v Motoristu, če se ne motem. S tistimi velkimi kolesi pa ko je vse drugo tolk visok bi reku da je bolj za na teren mišlen. :blink: V bistvu izgleda kot da se kolesa priblizujejo normalni velikosti... na pa da so velika. Sumim, da so hotli mal izboljsat vozne lastnosti, ne pa narest offroad skuterja. Tista kolesa so glede na kolesa drugih skuterjev velika. Sej vem de ni za offroad, samo tako zgleda... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 +cpi jajca od jajc kolegu je zaribov pr mn ko 1k km(z blokadm!!!!!!!) A je zj kj bl jasn? Te jajca pa drugac delajo v tomosu, bjzte pogledat na tomos fan page majo te jajca, za ta model se nism slisov, sam vem pa da so prejsni modeli u tomosu narjeni(let. 02), plastika mu komj skp stoji, katalizator se mu tko segreje da lahk cik przges gor, zadnja premza(boben) mu sploh ne more po asfaltu crte potegnt, lahk jo nastelas da jo nardi, sam pol kolo steka, original ma ze lft u vilcah, gume so take, k jih ma ma moj kolega po 5k kilometrov zalaganja(prvo), v obliki crke V... To sm zj opisov model cpi hussar, torej odlocitev je vasa :blink: ;) lp :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Dobro, da bom vedo. Če je kit za 10.000 sit, potem je prednja luč za Hussarja recimo okol 5.000 sit. Tu sicer ni nobene zveze, ampak v kolkor bom mel Runnerja, bom kupu enako cenejšo luč (sej je enaka, ne?). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 ja itak sport kit za 10K :lol: še za apn-a te več pride če ga mav predelaš :P ta sport kit varetn vsebuje eno skatlo z orodjem pa navodila po pa delaj sam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 Kej velik res ne more bit noter. Še orodje je draži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2003 no bom mogu enkrat poklicat pa vprašat kej je v tem kitu...me res zanima :P Dobro, da bom vedo. Če je kit za 10.000 sit, potem je prednja luč za Hussarja recimo okol 5.000 sit. Tu sicer ni nobene zveze, ampak v kolkor bom mel Runnerja, bom kupu enako cenejšo luč (sej je enaka, ne?). sej glede na to da je kopija runerja bi mogu met isto luč (vsej tko zgleda na sliki) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 tisti kit so verjetno kaksne sportne nalepke ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2003 tisti kit so verjetno kaksne sportne nalepke ;) niso... piše da kit delno izboljša performanse :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 yeah right. a bolse potegne al kaj. to se da nardit s toplejso svecko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 ta kit varetno vsebuje 1 liter bencina iz F1 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 Fuj kak ma grdo postavlene žmigovce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 Pa sj vam pravm da je jajc, sedi se tako kot na sonicu, belanco pa drzis ko pr runnerju, noge mas pa kao chopper varjanta, kje so mel pamet ko so ta jajca konstruiral?jao jao Waste of money&time.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 Kaki skuter eeej. Kuj kawasaki zelena barva :D Uuuuuuu moj naslednji bo tale. Kr proizvajalci se mi mal smilijo, ker smo ga tak grdo skurcali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 športni kit z nalepkami? :D Mislite da bi mi RSka letela 150, če bi mel od Rossija nalepke gor? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 29, 2003 Deli Objavljeno Maj 29, 2003 športni kit z nalepkami? :D Mislite da bi mi RSka letela 150, če bi mel od Rossija nalepke gor? :P ma kje 150 :P 170 a veš kok nalepke airodinamiko pobolšajo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se