easyrider Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 ... malo "pozno" :rolleyes: , pa vendar ... ... hvala vsem, ki ste se nama tistega dne na tistem mestu pridružili ... ... upam, da ste bili zadovoljni (beri: siti in odžejani) ... ... in upam, da bomo kmalu zopet doživeli kakšno reprizo ... kandidatov je bilo menda kar nekaj ... :D :P ... imejte se MAX dobro ...
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Malenkost Easy, malenkost, nam je bilo lepo, ti si pa švicou. Bo pa zato tebi naslednjič lepše, ko bodo drugi švicali ;) B) :rolleyes: :lol:
pupa Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Se popolnoma strinjam z Lojzijem - mi smo samo uživali, sploh riž nam je bila velika zabava!! Jaz mam še trajni spominek na to......... drugič bomo pa drugi švicali....... :o :D ;)
vragica Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Maaaaaaaaaaaaaa EASY mi te mamo tak RADI.... ;) :D
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Jaz mam še trajni spominek na to......... drugič bomo pa drugi švicali....... :o :D ;) Uh Pupa, na tole tvoje švicanje pa ža mal dolg čakamo..... :blink: :wacko: :unsure:
klimbra Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Jaz mam še trajni spominek na to......... drugič bomo pa drugi švicali....... :o :D ;) Uh Pupa, na tole tvoje švicanje pa ža mal dolg čakamo..... :blink: :wacko: :unsure: In čakamo....in čakamo....in čakamo......... Madona.....še čakamo.......še čakamo........ ;) :rolleyes:
pupa Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 1. LETO IMAM, TAKO DA... NE GA SRATI!! :o ;) :lol: Če bo, ko bo - bo!!
Brrrm Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Eh, eno leto. To bo hitro naokoli, nekaj časa je pa že itak mimo, torej, nepolno leto :) :P B)
Gregs Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Easy, zdaj pa po pameti... okovje je nadeto.... :D B) ;)
Mačica Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Easy, zdaj pa po pameti... okovje je nadeto.... :D B) ;) he he he, gregsi. ti pa uživaj, dokler ga še nimaš. Pa valjda izi še na tem mestu ČESTITKE OBEMA.
Špilferderber Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 za nas neznalce: očitno imamo dva prstana več na rokah, zato iskrene čestitke ob svobodovzetju tudi z moje strani :P :D
Leon Objavljeno Februar 9, 2006 Opozori Objavljeno Februar 9, 2006 ... nekje tema Libija 2006, ki je bila v on /off the road in je sedaj ni več tam. (Noise, Bladzo, Tomozuki, Climber,...) Mi kdo prosim da link do nje. Hvala.
Gregs Objavljeno Februar 10, 2006 Opozori Objavljeno Februar 10, 2006 Leon, ni je. Čakamo odgovor, kam se je založila... ;) Bo potrebno počakati... :(
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se