Pervy Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 (popravljeno) torej jutri moram v LJ. vseeno kdaj, vendar če le gre ne pred 9. uro, lahko pa tudi prej. v LJ morem biti do 17.00 tako da je vse znotraj tega sprejemljivo. če je kdo na tej relaciji ga prosim, da me vzame sabo, pridem v MB ali če me pobere v slov. bistrici. hvala PS: pa ne zdaj nabit 1000 postov o tem da naj grem na vlak ali štop, to varianto dobro poznam in je zadnja možnost <_< Popravljeno Maj 27, 2003. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Noisu reč, naj en dan počaka na vaših koncih in te pelje jutri v LJ ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 (popravljeno) Jaz pa bom mogoče potrebovala prevoz Mb - LJ v četrtek popoldan......če bo kdo šel, naj me ima v mislih pliiiz ;) Popravljeno Maj 27, 2003. Popravil uti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Jaz pa bom mogoče potrebovala prevoz Mb - LJ v četrtek popoldan......če bo kdo šel, naj me ima v mislih pliiiz ;) Jaz in moj R4 gremo v cetrtek okoli 14.00 iz Mb v Lj. Pocasi, a ziher! :ph34r: Ce zelis it zraven, si nadvse dobrodosla! :) Urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 27, 2003 Deli Objavljeno Maj 27, 2003 Noisu reč, naj en dan počaka na vaših koncih in te pelje jutri v LJ ... :) SAj če bi bil Pervy ženska, bi se še ponudil... tako pa :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Maj 28, 2003 Deli Objavljeno Maj 28, 2003 Jaz pa bom mogoče potrebovala prevoz Mb - LJ v četrtek popoldan......če bo kdo šel, naj me ima v mislih pliiiz ;) Jaz in moj R4 gremo v cetrtek okoli 14.00 iz Mb v Lj. Pocasi, a ziher! :ph34r: Ce zelis it zraven, si nadvse dobrodosla! :) Urbi Izvem jutri, če bo treba it v LJ! Ti pošljem PM, če dobim pravočasno informacijo! Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2003 OK sem že porihtal! prošnja adminom: A lahko naslov teme spremenite v "Prevoz LJ - MB dopoldan v torek 3.6." namreč takrat bi spet rabil prevoz. ;) thanks!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2003 hmmmm torej to je jutri! anyone???????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Pervy, nekateri delamo veš..... :P ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Jaz pa bom mogoče potrebovala prevoz Mb - LJ v četrtek popoldan......če bo kdo šel, naj me ima v mislih pliiiz ;) Ce bi bilo v obratni smeri, sploh ne bi bilo panike... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Jaz sem že doma, tak da ne bo nič iz edinstvene priložnosti. Te bom kdaj drugič peljala, sej vem da komaj čakaš! :P :D B) lp, Teya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Jaz sem že doma, tak da ne bo nič iz edinstvene priložnosti. Te bom kdaj drugič peljala, sej vem da komaj čakaš! :P :D B) lp, Teya po taki ponudbi sem dolgo tuhtal in se odločil, da grem na štop ;) :P , saj ne da se nebi rad stiskal na zadnjem zicu ali da nebi zaupal tvoji vožnji, mislim pač da motor ne zdrži moje teže zato hvala vseeno :lol: :P :D ;) PS: zrelo za zaklep! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 klonk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave