volk Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Prostitucija je dejstvo in čas bi bil, da se zakonsko regulira in legalizira. Ker kraščansko dvolično je, da če se o nečem ne govori in uzakoni potem tega tudi ni. Tudi Samoupravni socializem je uporabljal to taktiko. Se popolnoma strinjam RAN. Mislim, da storitve ne bodo dražje, vsaj meni ne, zaradi DDV-ja. (Meni je davčna osnova (nič) in če na to računaš DDV si na nuli.) Skratka, toliko jih rado da zastonj in zakaj bi potem plačevali. Tudi zato, ker sex ni samo parjenje, kvalitetnejšo "storitev" naredi tudi mal filinga, strasti, misterija...
Guest 1 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 (popravljeno) KURBE SO BLE, KURBE BOJO IN KURC JIH GLEDA! ANEDA! :lol: :lol: :lol: radikalnimarempress :D Popravljeno Maj 28, 2003. Popravil 1
AREA Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 in jim izpolnit želje In kaj je v tem slabega? :o Ti nimas rad ce se ti izpolnijo zelje? :rolleyes: :D
YZFgeorge Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Ti nimas rad ce se ti izpolnijo zelje? :rolleyes: :D Area, mislim da si razumel kaj sem hotel povedat. ------------------------- So pa zanimive izjave v stilu: "Prostitucija obstaja, je in tudi v naprej bo.....pa naj bo potem legalna" :huh: Pa morilo se je tudi nekoč, se še zmeraj in se bo tudi v bodoče. In naj bo zato legalno?? Pa droge, pa kraje,.... Ne trdim, da sem proti legalizaciji prostitucije......naj jo le legalizirajo. Samo vaša utemeljitev zakaj naj se legalizira je malo "mimo".
Guest 1 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 ...vaša utemeljitev zakaj naj se legalizira je malo "mimo". jasno, saj nismo profesionalke :D pa lahko samo ugibamo.. :rolleyes:
RAN Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Ti nimas rad ce se ti izpolnijo zelje? :rolleyes: :D Area, mislim da si razumel kaj sem hotel povedat. ------------------------- So pa zanimive izjave v stilu: "Prostitucija obstaja, je in tudi v naprej bo.....pa naj bo potem legalna" :huh: Pa morilo se je tudi nekoč, se še zmeraj in se bo tudi v bodoče. In naj bo zato legalno?? Pa droge, pa kraje,.... Ne trdim, da sem proti legalizaciji prostitucije......naj jo le legalizirajo. Samo vaša utemeljitev zakaj naj se legalizira je malo "mimo". Sej bo obstajala , tud če jo poskušiš drugače utemeljiti. Saj vse na svetu ni treba tako ali drugače utemeljiti da velja. Kakšenkrat je bolje posledice nečesa tako urediti da so za vse čim manj boleče. Če nekaj rečeš da ni in se delaš da tega ni,... Sicer pa vem, da veš za kaj gre. B)
Guest 1 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 ..Če nekaj rečeš da ni in se delaš da tega ni,... Sicer pa vem, da veš za kaj gre. B) :blink: :blink: :blink: :blink:
Pervy Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 tudi prostitucija je poklic! :ph34r: nekatere(i) pač raje to počnejo kot delajo v fabriki, pisarni, kelnarijo,...... če ti je tak posel všeč oziroma imaš "talent" za to je prostitucija dobra izbira. no alternativa je še politika ;) :P
Guest 1 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 (popravljeno) tudi prostitucija je poklic! :ph34r: če ..imaš "talent" za to je prostitucija dobra izbira. no alternativa je še politika ;) :P torej veš kaj takole poštene kurbe žalit politikante s kurbami primerjat.. :angry: vse ima svoje meje :angry: :D :D :D :D Popravljeno Maj 28, 2003. Popravil 1
stigmata Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 P5rostitucija je zmeraj bla in zmeraj bo! ;) kako pa si tako gotova? a imaš že obrtno dovoljenje? :rolleyes: To bi pa ti kot redn "odjemalec" z gotovinskim popustom moral vedet ... :rolleyes:
Guest 1 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 P5rostitucija je zmeraj bla in zmeraj bo! ;) kako pa si tako gotova? a imaš že obrtno dovoljenje? :rolleyes: To bi pa ti kot redn "odjemalec" z gotovinskim popustom moral vedet ... :rolleyes: a zdej naju boš pa tukej na forumu tkole neumn izdala :(
stigmata Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Nisi rekel da ne smem nikomur povedat :(
Guest 1 Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 (popravljeno) Nisi rekel da ne smem nikomur povedat :( če je tok delč pa še ceno z DDV povej :D daujo usi srečn :P Popravljeno Maj 28, 2003. Popravil 1
Max Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 tudi prostitucija je poklic! :ph34r: ... no alternativa je še politika ;) :P Upsssss... :blink: A ni to eno in isto sranje samo drugo pakovanje :huh: Politika = tv prostitutke Prostitutke = Ku*be Prostitutke = Politiki Politiki = :P :D
SiR Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 A ni to eno in isto sranje samo drugo pakovanje :huh: Politika = tv prostitutke Prostitutke = Ku*be Prostitutke = Politiki Politiki = :P :D Še ena iz maksovih nedvomnih globin... tokrat - o prostituciji in politiki .
Thundercat Objavljeno Maj 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Punce morajo pošteno garat na kolenih da zaslužijo za kruh... :P Kaj kdo ve oz. se mu sanja kakšne so tarife teh storitev(a gre na uro al količino)To je pomemben podatek.....ker če gre na količino pol lahko cel dan jebeš..... :D
stigmata Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 Sicer pa a ni bilo rečeno da bi se stvar naj dekriminalizirala in ne legalizirala? Jaz sem za- itak to že obstaja (najstarejši poklic človeštva), morda bo pa kaj več nadzora nad tem yeah right), podatkov... Morda bo pa thundercat lahko dobil celo cenik ;) 1- DDV je vključen v ceno in znaša zaenkrat 20% saj spada t.i. usluga med luxuzne storitve B)
Guest 1 Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 1- DDV je vključen v ceno in znaša zaenkrat 20% saj spada t.i. usluga med luxuzne storitve B) hojla Stigy :D to o daukh je jasn ..20% pa inclusive pa to.. ampak zdaj k snaju izdava punčara puredna zdej pa še ceno puvej da me nau DURS jahu ut ke tolk gnarja pa za takele, a ne... :D :D :D :D
Thundercat Objavljeno Maj 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 No....sej ne gledajo žene...dajmo korenjaki ...kdo je že bil in ve koliko je plačal...kakšna :D :D je tarifa.....
stigmata Objavljeno Maj 29, 2003 Opozori Objavljeno Maj 29, 2003 (popravljeno) Orala 10 čukov ;), pingvin 5 čukov ... in brez skrbi- gleda marsikdo!!! B) Popravljeno Maj 29, 2003. Popravil stigmata
Guest 1 Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 Orala 10 čukov ;), pingvin 5 čukov ... in brez skrbi- gleda marsikdo!!! B) :blink: :blink: kaj je: 1 orala? 2 pingvin? a je to u živalskem vrtu al kaj, da so še čuki zraven :blink: :blink: pa res nč več ne štekam
RAN Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 Pridi, pa vidi! ;) brez skrbi- gleda marsikdo!!! Kolk je pa sam za gledanje ? ;)
J Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 V Sydneyu sem imel sosedo, ki se je bavila z to obrtjo. Sva se sprijateljila in me je večkrat kam zategnila v svojem temno plavim Z3. Pička je bila čista 10ka, študirala filozofijo, zbirala stranke in si stem postiljala zivljenje za naprej brez nekih moralnih zadrzkov. Shit je bil, ker včasih nisem mogel zaspat, sem namreč stanoval v zelo lepi in mirni mestni četrti ob obali, in ko je ona imela pri sebi kakega John-a, se je slišalo daleč naokoli-matr sovrazim seksualne zvoke, ki jih delajo drugi! Ratam fovš.
RAN Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 V Sydneyu sem imel sosedo, ki se je bavila z to obrtjo. Sva se sprijateljila in me je večkrat kam zategnila v svojem temno plavim Z3. Pička je bila čista 10ka, študirala filozofijo, zbirala stranke in si stem postiljala zivljenje za naprej brez nekih moralnih zadrzkov. Shit je bil, ker včasih nisem mogel zaspat, sem namreč stanoval v zelo lepi in mirni mestni četrti ob obali, in ko je ona imela pri sebi kakega John-a, se je slišalo daleč naokoli-matr sovrazim seksualne zvoke, ki jih delajo drugi! Ratam fovš. Zakaj pa nisi prijateljstvo mal poglobil ? :rolleyes: :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se