Pervy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 A lahko tudi s kartico plačuješ ? POS terminale majo tko vgrajene :lol1: lahko, vsaj v našem lokalnem kurnhausu. pa še ponudbo so končno izboljšali, zadnič je šla ena taka po cesti da smo jaz (in še 2 neimenovana MS-jevca) samo :eek: . blond dolga čupa, velik tatoo na roki, super postava in velikiiiii joški (verjetno fake ampak hey :blush: ). hja naslednjič se očitno ne bo noben obiskovalec pritoževal ko ga bom peljal tja :devil: anja37 1
nowfak Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 In kje točno se to nahaja :whistle: anja37 1
SiR Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 lahko, vsaj v našem lokalnem kurnhausu. pa še ponudbo so končno izboljšali, zadnič je šla ena taka po cesti da smo jaz (in še 2 neimenovana MS-jevca) samo :eek: . blond dolga čupa, velik tatoo na roki, super postava in velikiiiii joški (verjetno fake ampak hey :blush: ). hja naslednjič se očitno ne bo noben obiskovalec pritoževal ko ga bom peljal tja :devil: priznam, da sem bil eden jaz ... tretji se pa verjetno ne bo razkril :) anja37 1
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 lahko, vsaj v našem lokalnem kurnhausu. pa še ponudbo so končno izboljšali, zadnič je šla ena taka po cesti da smo jaz (in še 2 neimenovana MS-jevca) samo :eek: . blond dolga čupa, velik tatoo na roki, super postava in velikiiiii joški (verjetno fake ampak hey :blush: ). hja naslednjič se očitno ne bo noben obiskovalec pritoževal ko ga bom peljal tja :devil: Jebo vas šinter. Samo ste zijali, a? Da pa bi kateri fotkič vun potegnil in to pupiko tudi malo poslikal, to pa ne. anja37 1
Nagaya Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :devil: veš kakega hudiča bi šele potem mel doma... zaenkrat si je prislužil samo ribanje šteng s sirkovo krtačo..... :naughty: anja37 1
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Pa ne moreš tako delat z ubogim bolnikom. Gledanje lepih žensk spada k rehabilitaciji. anja37 1
Nagaya Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 lahko gleda...mene B) al' ti men' tlele neki, da nisem dovolj lepa :fight1: :fight2: anja37 1
Rude Boy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 priznam, da sem bil eden jaz ... tretji se pa verjetno ne bo razkril :) vemo mi za tretjega tudi ! .) a to ste k onemu za obzidje šli ob AC al je kaka nova lukacija ! :photo: anja37 1
SHERIFF Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :devil: veš kakega hudiča bi šele potem mel doma... zaenkrat si je prislužil samo ribanje šteng s sirkovo krtačo..... :naughty: And again! anja37 1
SiR Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 vemo mi za tretjega tudi ! .) a to ste k onemu za obzidje šli ob AC al je kaka nova lukacija ! :photo: samo to bon reko - ni pirrulz :) anja37 1
Nagaya Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 And again! :yawn: lame! anja37 1
SHERIFF Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :yawn: lame! Being handled or poping up the same pictures??? .) anja37 1
bmwslo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Jebo vas šinter. Samo ste zijali, a? Da pa bi kateri fotkič vun potegnil in to pupiko tudi malo poslikal, to pa ne. So se jim najbrž objektivi preveč zarosil. :lol1: anja37 1
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 al' ti men' tlele neki, da nisem dovolj lepa :fight1: :fight2: Niti pod razno nisem to mislil. anja37 1
Pervy Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 vemo mi za tretjega tudi ! .) a to ste k onemu za obzidje šli ob AC al je kaka nova lukacija ! :photo: ne ne čisto v centru, ob glavni cesti, ne se delat norega, saj se vedno mimo pelješ, boš rekel da nisi opazil rdečih luči pred vhodom :nono: anja37 1
SiR Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 ne ne čisto v centru, ob glavni cesti, ne se delat norega, saj se vedno mimo pelješ, boš rekel da nisi opazil rdečih luči pred vhodom :nono: saj veš,da ko stojiš pod podboji, ne vidiš, kaj ti nad glavo bingla :) anja37 in halls 2
Lobo Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 saj veš,da ko stojiš pod podboji, ne vidiš, kaj ti nad glavo bingla :) Mislim, da je še huje, če vidiš pupo, ki ji pod glavo bingla. Takrat si še bolj slep. halls in anja37 1 1
pajkica Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 kdo pa ni dons prostitutka? halls, soncnca in anja37 3
Steen Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 kdo pa ni dons prostitutka? Res je - vsi delamo za dnar, sam cene so razllične anja37 1
thumper Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Res je - vsi delamo za dnar, sam cene so razllične prostitutka ma vsaj kaj od tega .. majo solidno maržo... mi pa smo navadne kurbe napol zastonjske... trojan69, anja37, DESIM in 1 other 2 2
Guest Brumer Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Ko že govorimo o prostitutkah se vedno spomnim na vic,ko je Francelj vprašal sosedo. Ančka a mi boš dala? nakar mu Ančkaka odvrne:" kaj misliš,da srem kurba?" Nakar ji Francelj odgovori: "Saj ti nemislim plačat" halls, sesir, trebor in 13 others 9 7
anja37 Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Ko že govorimo o prostitutkah se vedno spomnim na vic,ko je Francelj vprašal sosedo. Ančka a mi boš dala? nakar mu Ančkaka odvrne:" kaj misliš,da srem kurba?" Nakar ji Francelj odgovori: "Saj ti nemislim plačat" Ta pa je dober...brumer bodi resen thumper, Alla, domina in 3 others 2 4
moto rider Objavljeno Februar 11, 2010 Opozori Objavljeno Februar 11, 2010 Al' pa tisti... Ko je Francelj češnje kradu, pa ga lastnica zaloti in mu reče: "Češnje kradeš baraba!!" Pa ji Franc odogvori: Počakaj, ko pridem dol, te bom pa nakrpelu'!!" Ko se naje, gre s češnje dol, mimo že nekoliko ostarele lastnice in odide... Ta pa nekaj časa gleda, nakar za njim zavpije: "Saj sem vedla. Kdor krade, ta tud' laže...!" V bistvu pa je tudi ta kurba, k' se je mislila za češnje tržit! :grim soncnca in anja37 1 1
thumper Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Al' pa tisti... Ko je Francelj češnje kradu, pa ga lastnica zaloti in mu reče: "Češnje kradeš baraba!!" Pa ji Franc odogvori: Počakaj, ko pridem dol, te bom pa nakrpelu'!!" Ko se naje, gre s češnje dol, mimo že nekoliko ostarele lastnice in odide... Ta pa nekaj časa gleda, nakar za njim zavpije: "Saj sem vedla. Kdor krade, ta tud' laže...!" V bistvu pa je tudi ta kurba, k' se je mislila za češnje tržit! :grim temu se reče blagovna menjava... češpa za češne... pajkica, bajkr88 in anja37 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se