Skoči na vsebino

Motosvetova sreda

40 članov je glasovalo

1. 1. Motosvetova sreda

• Old London Pub (OLP)
      4
    • Sax pub
      0
    • Zlata ladjica
      3
    • BTC
      5
    • 3M
      5
    • Franci na balanci
      1
    • drugo
      7

Priporočene objave

<_< Jaz sem za varianto 3M>OTP>OLP, čeprav me na drugi postojanki redko srečate.

A so na 3M ze kaksne mize zunaj ?

(PS: meni se v sredo po koncanem sihtu ne da dodatno "gonit" do OLP. i just want to sit back and enjoy my drink)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

<_<  Jaz sem za varianto 3M>OTP>OLP, čeprav me na drugi postojanki redko srečate.

A so na 3M ze kaksne mize zunaj ?

(PS: meni se v sredo po koncanem sihtu ne da dodatno "gonit" do OLP. i just want to sit back and enjoy my drink)

Meni je tudi 3M izven poti ... mislim, da večina ljudi kljub vsemu ne živi in/ali dela v centru.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ZAKAJ JE TREBA SPREMINJATI LOKACIJO?

ker verjetno nisem edini, ki mu trenutna lokacija "ne pase"

Ampak je tistih, ki jim "ne paše", manj, kot onih, ki "jih ne moti". :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po mojem tu ni dovolj manevrskega prostora za neko revolucijo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj pa Horse's Pub za Bezigrad - velik parking zraven lokala, ogromen vrt, precej blizu centra - je pa res da ko si enkrat na motorju, je vseen ce nardis se tistih par kilometrov do OLP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OLP ostane pa je.

O tem smo že govorili. :P ;) B)

Tako je.

Enkrat na stopetdeset let, ko pridem, bi rada šla TOČNO TJA :D B)

p.s.

(TastarimormoskupdržatPRESS)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja Postojna je tud kr super,da še vi ljubljančani in ostali skurte mal benza,do zdej smo ga mi zdej ga dejte pa vi;)Skratka predlagala bi SLADOLEDNI VRT v centru PO.Pa še ride so vmes

EVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO točno v PO se preselimo... imajo DOBER sladoled!!!!!!!!!!!!!!

:huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ZAKAJ JE TREBA SPREMINJATI LOKACIJO?

ker verjetno nisem edini, ki mu trenutna lokacija "ne pase"

opa....... <_< :angry: ... NIET .... 3x si prišel v OLP in ker ti po 3 obiskih lokal / lokacija ne ustreza, moramo zamenjat lokal... helooooo... moja kolegica bi rekla: KAKO PA KEJ ZDRAVJE?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vsi iz naših krajev (postojna+-20 km) se dobivamo na Ridah vsako sredo ob pol šestih...če nas je par ali več se pa pol v Ljubljano odpravmo! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)
... helooooo...

> pvtmsg

bah.

ende. EOD.

OLP then.........

glede na to kako trmasti ste...upam da ste tudi v Maksi vclanjeni ? taksne bi rabili...

Popravljeno . Popravil niet
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK... propravljam svoj POST... Niet je bil v OLP več kot 3x (Niet se opravičujem za svojo nevednost ;) )... in ker se mu za 5 km ne da kurblat motorja bi zamenjal lokacijo :blink: ... tudi meni se ga ne da kurblat za borih 13 km, pa raje pridem z avtom ;) ... al' vas 'mam tolk rada... :wub:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... tudi meni se ga ne da kurblat za borih 13 km, pa raje pridem z avtom ;) ... al' vas 'mam tolk rada... :wub:

men tuuuuut ... še kdo ? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O tem smo že govorili.

OLP ostane, pa je (Končno smo se tam ustalili, Alja, Pero in ostali nas že komaj čakajo, zdej pa že spet drugam??)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!