Perla Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 hehehe, Enka, kaksen lustkan kuza tale tvoj Čistokrvni Trebelan - Piki! B) Klapa, tukaj je tema o Robyjevem Skajcku ... o drugih ljubljenckih nadaljujete na: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...ubljenci&st=105 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 Sorry robi, pač pride s časom, tako kot marsikaj drugega, lepega, pa tudi kej malo manj. Čistokrvni mešanci rulez. Do sedaj imam samo dobre izkušnje z njimi. Jest bi tut enga.... sam ne še prec. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 hehehe, Enka, kaksen lustkan kuza tale tvoj Čistokrvni Trebelan - Piki! B) Klapa, tukaj je tema o Robyjevem Skajcku ... o drugih ljubljenckih nadaljujete na: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...ubljenci&st=105 no saj vemo - na ta način sem ga hotel le potolažiti, a ne? upam, da je razumel tako, kot je mišljeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Maj 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2003 Razumel, razumel, 1... :) Pogrešam pa ga. Sej imamo še muca Fjodorčka pa kuža Nika, Skajček 2 pa pride čez dva tedna... B) Kumi čakam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Razumel, razumel, 1... :) Pogrešam pa ga. Sej imamo še muca Fjodorčka pa kuža Nika, Skajček 2 pa pride čez dva tedna... B) Kumi čakam! :D :D :D glej da objaviš fotke v temi "nov začetek" :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Nevem kam bi še napisala .... pa bom kr sem .... ALI VE KDO KJE BI LAHKO DOBILA MALEGA (KUŽEKA) CEZARJA ? Če se komu prebliskne, da ve kje je kakšen naj prosim napiše sem ali na PM .... HVALA! B) Rabi Bobek družbo??? BTW, hlače so se ti vtrgale na riti...si verjetno čez kak žičnat plot skakala, ha? El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Ej 1, a so bullterierji prijazni do ljudi tko na splosno. Jaz mam zdej dobermanko pa sta mi obe pasmi ful vsec. A je cist pes? A si ga imel noter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Ej 1, a so bullterierji prijazni do ljudi tko na splosno. Jaz mam zdej dobermanko pa sta mi obe pasmi ful vsec. A je cist pes? A si ga imel noter? torej bullterier, če je dobro vzgojen je ena najboljših pasem na svetu :) :) :) - moj je prišel iz ful poscanga podstrešja (higiena mladičev = bla 0) - vseskozi čist v 3 nočeh - samo takrat sem ga skopal (kot sedaj pikija) enostavno ni smrdel ali se umazal - predvidevam da dlaka izloča neke vrste vosek po 2 dneh je začel DIŠATI po mleku in kopal sem ga samo če je zašel (zeloo redko) v kako packarijo po nesreči - blazno prijazni do ljudi (napadalnost privzgojena !!!) in neverjetni igralci družinskega nogometa, nori ljubitelji otrok v igri (ne za MALCO :D ) - ravno prave velikosti za v avto - ne bruha, ne slini se - in potem ne rabiš zaklepati več avta - na svoje oči sem videl, ko sta 2 lumpa videla ključ v ključavnici avta, se hotela vsesti noter in eden zatuli "pazi bullterier!!" - in črtaaa :D :D :D - renčanje je nooroo - noben harley nima takega glasu.. odrasel doberman, ki je hotel piti iz njegove skodelice, se je ob tem zvoku usranodostojanstveno umaknil, ko je mali imel 4 (!!) mesece - sposoben se je braniti pred veliko večjimi cucki - pred napadom je edno opozorilo rep raven kot avto antena :D yesss bulterieristhebestpress slabo: riziko da se stepe z drugim psom v mladosti ali ga obrca odrasel človek ali ga dražijo sosedovi otroci fak če napade otroka - ga ubije v nekaj sekundah videl na svoje oči kako je bullterierka ubila odraslega volčjaka: v parih sekunda je imel pes čreva na travi (napadel je njenega mladiča) - groza, lastnik ni imel časa reagirati - BT napadajo v trebuh ne v vrat NE PRIPOROČAM ČE NIMAŠ RES VELIKO IZKUŠENJ S PSI IN PASJO DRESURO, IN ČE SI LE MINIMALNO AGRESIVAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Nevem kam bi še napisala .... pa bom kr sem .... ALI VE KDO KJE BI LAHKO DOBILA MALEGA (KUŽEKA) CEZARJA ? Če se komu prebliskne, da ve kje je kakšen naj prosim napiše sem ali na PM .... HVALA! B) Rabi Bobek družbo??? BTW, hlače so se ti vtrgale na riti...si verjetno čez kak žičnat plot skakala, ha? El B. Ne ni zame .... moja frendlica bi rada cezarja pa ga nikjer ne najde ! :P kake hlače ? kaj spet bluziš ? :angry: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Nevem kam bi še napisala .... pa bom kr sem .... ALI VE KDO KJE BI LAHKO DOBILA MALEGA (KUŽEKA) CEZARJA ? Če se komu prebliskne, da ve kje je kakšen naj prosim napiše sem ali na PM .... HVALA! B) Rabi Bobek družbo??? BTW, hlače so se ti vtrgale na riti...si verjetno čez kak žičnat plot skakala, ha? El B. Ne ni zame .... moja frendlica bi rada cezarja pa ga nikjer ne najde ! :P kake hlače ? kaj spet bluziš ? :angry: :blink: nč ne bluzi - bauca - tojo slikco gleda pa se mu sline cedijo - pa ne ve kako bi načel tematiko, heheheeheee :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Vedno, ko slišim, da je nekdo ostal brez svojega ljubljenca, me zvije, ker vem, da tudi mene to čaka. Kdaj? Ne vem, vem pa, da ne bo več zelo dolgo. Sedaj je naša Ondi stara že 11 let. Morda nam bosta podarjeni še 2, 3, 4 leta, kaj več pa verjetno ne. Zatrdno pa sem odločena, da ko bo prišel njen čas, bom mislila nanjo in ne na svoje želje in ji bom skušala skrajšati muke, ko bo to potrebno. Vem, da mi od takrat dalje nihče ne bo izkazal tako prisrčne dobrodošlice, ko se bom vračala domov, kot mi jo zna le ona. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Vedno, ko slišim, da je nekdo ostal brez svojega ljubljenca, me zvije, ker vem, ..... Dada ne bit v naprej žalostna bo brez tega dovolj hudo edino kar človeku res pomaga v tem težkem obdobju je drug mladiček imel sem modrega soseda, ki je imel rad volčjake ok, ne? .. pač to pasmo, drugi pa druge ko je bil njegov Aro že star in so videli, da ne bo več dolgo je kupil novega mladička Runčka Runček je rasel ob staremu Arotu in obema je bilo lepo Aro je Runčka naučil vse potrebno (na našo žalost je bil lajavec in tudi tega se je Rubček navzel - lajati nepretrgoma celo popoldne) :( Nekega dne Aro ni prišel več nazaj iz mesta kamor ga je odpeljala gospodarica - 2letni Runček pa je do popolnosti prevzel njegovo vlogo.. na vrtu se je igral z otroci in vprašanje če je sploh vedel.. vsem je bilo veliko lažje lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2003 Tko. Mam novga leopardka oz. njo. Lunca. B) B) B) Kok je lepa. Pa moja. B) Sam tolk, lep pozdrav še od mucke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2003 Pa seveda je tut od moje NfR. B) Sam je res tok lušna mucka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 A jo loh pridemo pogledat, pa pobožat, pa pocrkljat? Kar vsi naenkrat! :D :) ;) Mejte se radi. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 Pa seveda je tut od moje NfR. B) Sam je res tok lušna mucka... Glede na to, da nisi opisoval z epsko širino, - ali lahko pričakujemo kakšno fotko? :) :blink: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Junij 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Bom poskusil dat fotko gor B) Nism lih vešč u tem... Oziroma bom vprašow koga , kak to gre. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se