Climberka Objavljeno Maj 27, 2003 Objavljeno Maj 27, 2003 Pozdravljeni, ker vem, da se vam že cedijo sline :D vas vabiva v sredo ob 21h v OLP na : ŠTRUDELJ PARTY Jaz in še Nekdo :blink: (ha,ha,haferbci)
marem Objavljeno Maj 27, 2003 Objavljeno Maj 27, 2003 Pozdravljeni, ker vem, da se vam že cedijo sline :D vas vabiva v sredo ob 21h v OLP na : ŠTRUDELJ PARTY Jaz in še Nekdo :blink: (ha,ha,haferbci) hmmm sliši se slastno,....... :P
Mačica Objavljeno Maj 27, 2003 Objavljeno Maj 27, 2003 Pozdravljeni, ker vem, da se vam že cedijo sline :D vas vabiva v sredo ob 21h v OLP na : ŠTRUDELJ PARTY Jaz in še Nekdo :blink: (ha,ha,haferbci) hmmm sliši se slastno,....... :P Sploh še ne veš kako
Alla Objavljeno Maj 27, 2003 Objavljeno Maj 27, 2003 A je že sreda, a je že sreda????? LAČNA!!!! Alla
Noise Objavljeno Maj 28, 2003 Objavljeno Maj 28, 2003 Dobro je bilo :D Hvala Climberka.,.. Tudi DREK REJS je bil med Runnerjem in Scarabeom... :D
SPIDI Objavljeno Maj 29, 2003 Objavljeno Maj 29, 2003 In runner je zasedel prvo mesto! Sej sem vedu da bi moral kufer dol vzet, pol bi pa ........ :blink: :ph34r:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se