Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 :blink: :blink: :blink: Roby, zdaj pa nisem več prepričana, da bo bolje.... :blink: :blink: :( :unsure: :huh: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Manu........pr Đorđiju bo vedno tko..........to je zdaj že očitno ratal..........Nima smisla kar kol rečt na to....... <_< Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Boljš to, kot misli na kakšne neumnosti. Sej tist k noče, ga pač ne prebira. Pa kolk smo lahko napisali, da ni res. Da pa Georgij rad provocira, je že dostikrat dokazal. Mi pa kot muhe na d... Po moje se mu kar samo smeji B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Pa tko prijazen je bil, ko je bil še otrok..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Jaz ga mam še zmeri rada takega, kot sem ga spoznala. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Še vedno je fajn... B) . Vsak ma pač svoj mnenje in pika. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 ....ampak probleme si pa delate.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johan Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 ....ampak probleme si pa delate.... :rolleyes: Po nepotrebnem. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 (popravljeno) In kar se vas tiče: a je dandanašnja motoristična raja že res tako poneumljena, da mora brati črno kroniko, da dojame rizičnost svojega hobija? Odgovor je DA... Z menoj na prvem mestu. To potrebujem, pomaga mi obdržati v mislih tudi "tisti drugi" aspekt motorizma. Takrat, ko je najbolj fajn, ko bi še malo bolj položil ali pa še malo bolj zadriftal na šodru. Še bolj kot to mi pomaga pogovor, recimo, z Dave-om, ko se, pol v šali, pol zares pogovarjava o stvareh, ki so se zgodile, in smo skupaj veseli, da se ni zgodilo še kaj hujšega. Tistega, kar beremo vsi v Črnem forumu... kateri me vedno znova opozarja, zavira, sili, da dvakrat premislim vsako dejanje, bolje predvidevam in pametneje, predvsem pa varneje vozim svojo ropotuljo po naših cestah. LP Windsurf Popravljeno Junij 17, 2003. Popravil Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Mogoče bi bilo bolje če se to temo enostavno pozabi....zaklene drugače povedano...da se ne bo še več žalilo brez veze.... Za mrhovinarji še zmeraj stojim. Vlačite po zobeh tragedije in smrti drugih motoristov.......in to na način senzacijskega novinarstva......brezplačno! Kar se žalitev tiče......... 1) Nekoga, ki je mrhovinar ne moreš užalit, ker to dejansko je. 2) Nekoga, ki ni mrhovinar ne moreš užalit, saj se ne počuti ogovorjenega (nikogar nisem imenoval). 3) Napadenega - beri užaljenega - se lahko počuti samo nekdo, ki se vsaj delno identificira z tem, vendar mu to kar vidi ni všeč, ter se zato počuti ogroženega in kriči na vso grlo. Prosim povej mi, koga sem žalil? Ime! In prosim nikoli Thundercata za moderatorja, ker bo špilike pobral vsem, ki se bodo igrali drugače, kot si je on to zamislil. Kdaj imam občutek da kdo prihaja z drugega planeta.....ker ga enostavno ne razumem...in se z njim ne da komunicirat na Zemeljski ravni! Kdaj bi morali moderatorji tudi pri takih izjavah ukrepat.....če bi bil jst tvoj moderator dragi Georg...ajaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se