DAN Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 Pozdrav vsem motosvetovcem in seveda Kojotom!To bo moj dom za naslednje tri mesece. Zelim vam veliko varnih kilometrov! DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndY1 Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 Pozdravi Bushman-a v našem imenu. Reči mu, da ga pozdravlja Michael Moore :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 30, 2003 Deli Objavljeno Maj 30, 2003 ne trkat na vrata tujih hiš, lahko te nekaznovano ustrelijo pod pretvezo, da si bil pijanec, ki je ogrožal družino ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Hvala za varne kilometre. Mi pa tebi varne milje. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 (popravljeno) Pozdrav vsem motosvetovcem in seveda Kojotom!To bo moj dom za naslednje tri mesece. Zelim vam veliko varnih kilometrov! DAN imaš edinstveno priliko, da na licu mesta prečekiraš ali je KuKluxKlan še aktiven in ali se po Evropi širi le antiameriška propaganda papazinasepress B) Popravljeno Maj 31, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Dan, vse dobro, srečno, veselo in ah in spljoh na Divjem zahodu. Madona, kaj iščeš Wyath Earp-a in Doc Holliday-a. Kakšna slikica tudi ne bo škodila. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Uf sem ti fouš. Kakšen dober T-bone steak udari namesto mene. Pred dobrima dvema letoma so bili v Hustonu fantastični. ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Lep pozdrav DAN! Hvala za pozdrave in želje. Doma je vse OK! (ženotipazijoprijateljipress) B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 sej tuki pri nas je tud en texas B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 31, 2003 Deli Objavljeno Maj 31, 2003 Zakon...jst bi tud šu v teksas......srečno v deželi kjer je voda dražja kot bencin :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 31, 2003 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2003 So farr so good,kaj bo pa dalje bomo pa se videli. Hvala vsem na zeljah,nasvetih,fausariji..... Je pa res,tile njihovi zakoni so za popizdit.....kr"neki. Uzivajte....... DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 1, 2003 Deli Objavljeno Junij 1, 2003 Ojla DAN!!! :P :P :P Lepo se mej, pa ne sekiri se, tud tebe bo na Brniku RKBO prčaku!!! :) :) Zakoni :P :P Je fajn, k ma vsaka ulca druge predpise ne!!! :D :D Oglasi se!!! ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Junij 2, 2003 Deli Objavljeno Junij 2, 2003 Pazi kje hodiš da ti ne pade kkšna steklenica na glavo :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Dan jest mislim da maš edinstveno priliko da nam motoristom omogočiš dostop do cenejšega bencina :D , najamemo tanker ali dva pa bomo ta glavni,....dej tko za rajc povej kok stane liter benza po mojih podatkih naj bi bil okoli 30 sit????????? BTW lepo se mej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Alo DAN?!? :huh: :angry: Kot kaze so te v Texasu vzel za steak!!! :P :P (napomolubolezennorihjanezovpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Dej........slikaj en VELIK šnicl, pa slikico sem prilepi, da bomo še mi mel kaj od tvojega Texasa.......vsaj sline bomo cedili...... :rolleyes: :D :D :D :D Uživaj....... B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Evo mene,se sem ziv! T-bone je OK,sam je tud drag ko pes,ravno obratno od bencina.Samo voznja tu ni nic kaj prijetna,same ravnine,pa zajebani serifi,ki te takoj v corko strpa,za najmanjso malenkost...se ni za zajebavat. Uzivajte se naprej.. DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 6, 2003 Deli Objavljeno Junij 6, 2003 Ma mislim da boš ti bolj užival od nas....pa pazi s šerifi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 9, 2003 Deli Objavljeno Junij 9, 2003 (popravljeno) Pozdrav DAN, žal imam slabo novico....včeraj se je ata Kojot ponesrečil pri Kostanjevici. :( Zamaknjen vrat in počeno 8 in 9 vretence :( :( :( Popravljeno Junij 9, 2003. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2003 Frips,skoda da slisim to,cimprej javi v kaksnem stanju je! Drzim pesti za cimprejsnje okrevanje!!!! DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 (popravljeno) Ne da se on, tkoj po padcu je motovilil po cesti in lovil bjondo pravnico :D :D Ok šalo na stran......zamaknjen vrat, napočeno 6 vretence ter počeno 8 in 9 vretence. Zgledal je veliko hujše....žal je za njega sezona za letos definitvno končana, sicer pa že počasi lovi medicinske sestre po bolnici :D :) :) Dobra stran tega pa je, da bo mel Smrk skom na kofe hodit :D :D :D lp Popravljeno Junij 10, 2003. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 10, 2003 Deli Objavljeno Junij 10, 2003 S tem da ga bomo preimenovali iz ata kojot v ATA PILOT!!! :P :P No, pocajtu se bo pa bo use ok!!! Ti pa pazi kaj počneš tam uprek luže, pa pošlji kakšno ploho k nam!!! (jevročezacrkntpress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2003 Hallo! Samo,da je ziv,to sezono bo ze potrpel brez motorja,pol bo pa Hondo kupil,pa bo! Uzivajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 12, 2003 Deli Objavljeno Junij 12, 2003 Ate je doma! Že mu grejo pizdarije po glavi heheh lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Junij 15, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2003 Koncno malo boljsa novica.Pozdravite ga v mojem imenu! Kaj je z motorjem? DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se