Einherjar Objavljeno Maj 31, 2003 Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri.
Noise Objavljeno Maj 31, 2003 Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Love is in the air... everywhere you look around....
MARJA Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. A ti je ušla :rolleyes: :rolleyes:
Ervina Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 (popravljeno) Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. Smo opazili, da je bilo tebi zelo zabavno. Okolice sploh nisi zaznaval. :( PS Je temu pripomogel tisti listek zataknjen za krmilo? :P Popravljeno Junij 1, 2003. Popravil Ervina
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. A ti je ušla :rolleyes: :rolleyes: Ne, sporazumno sva se razsla pri Bavarcu :)) Hmm, a je bla to Greeninja?
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Love is in the air... everywhere you look around.... Pero ne zajebavaj, ker moja zraven sedi.. :D Tko da nic ne priznam :ph34r:
Einherjar Objavljeno Junij 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. Smo opazili, da je bilo tebi zelo zabavno. Okolice sploh nisi zaznaval. :( PS Je temu pripomogel tisti listek zataknjen za krmilo? :P Ce bi se mi vrgla na cesto bi te mogoce opazil :) Glede listka, pa tako ali tako nima veze, ker vem... JAZ sem car.
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 To bi lahko bila naša dolgonoga Neva,če je bila ta nova ninja 9,cerkniški grb.
master 007 Objavljeno Junij 1, 2003 Opozori Objavljeno Junij 1, 2003 (popravljeno) Tist je bla Greenninja, pa Ninjo 6 ma ne 9! B) Popravljeno Junij 1, 2003. Popravil master 007
Einherjar Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 To bi lahko bila naša dolgonoga Neva,če je bila ta nova ninja 9,cerkniški grb. Po moje je to res ona... Noge je mela dolge k ponedeljek po praznikih.
Einherjar Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 No ja en naj jo opomne, da ji pripada pijaca po zelji, samo naj me kontaktira.
LuCy Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ein, po moje bodo danes pošle vse zaloge zelenih nindž pri prodajalcih :D ;)
Einherjar Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ein, po moje bodo danes pošle vse zaloge zelenih nindž pri prodajalcih :D ;) Naj se ti besede v zlato spremenijo - kaj pijes...
lojzi Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ein, po moje bodo danes pošle vse zaloge zelenih nindž pri prodajalcih :D ;) Naj se ti besede v zlato spremenijo - kaj pijes... To bi pa ti lahko, kao vedu ;) B)
greenninja Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. A ti je ušla :rolleyes: :rolleyes: Ne, sporazumno sva se razsla pri Bavarcu :)) Hmm, a je bla to Greeninja? GREENNINJA ma samo 6-ko.. :(
Guest 1 Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. A ti je ušla :rolleyes: :rolleyes: Ne, sporazumno sva se razsla pri Bavarcu :)) Hmm, a je bla to Greeninja? GREENNINJA ma samo 6-ko.. :( zakaj :( a nisi :D ker jo sploh maš?
Einherjar Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Ker je bilo najino preganjanje od Logatca do Ljubljane, danes od petih naprej, tako zabavno bi se ji rad oddolzil za to zabavo z pijaco po njeni zelji v lokalu po njeni izbiri. A ti je ušla :rolleyes: :rolleyes: Ne, sporazumno sva se razsla pri Bavarcu :)) Hmm, a je bla to Greeninja? GREENNINJA ma samo 6-ko.. :( Ok, skoda ne?? pa bi dobila djabe pijaco :) :) tko al tko nisem nic videl zaradi celade :>
igralec Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 GREENNINJA ma samo 6-ko.. :( sej če je ne maraš, jo rade volje posvojim :P
Guest 1 Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 GREENNINJA ma samo 6-ko.. :( evo vidiš kako si ga polomila :( ne smeš vse prec povedat B) lp
Zarja Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 No ja en naj jo opomne, da ji pripada pijaca po zelji, samo naj me kontaktira. Eini,... ko vidim, da si tko zelo, zelo zelis,... en namig zate: BLEF 1 ;) B)
Einherjar Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 No ja en naj jo opomne, da ji pripada pijaca po zelji, samo naj me kontaktira. Eini,... ko vidim, da si tko zelo, zelo zelis,... en namig zate: BLEF 1 ;) B) Eh... bom kdaj sel "slucajno" mimo :)
Gone Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Kako sedaj??? Kakšen grb ima torej GreenNinja na 6-ki? :unsure: Lp
dave the wave Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 GREENNINJA ma samo 6-ko.. :( Saj bo zrastla v 12-ko,.......... pridno jo zalivaj :P :P :P :D lp DTW
greenninja Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 Kako sedaj??? Kakšen grb ima torej GreenNinja na 6-ki? :unsure: Lp GREENNINJA: MS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se