Unknown Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Odkar sem vstavil mrezno kartico in priklopil adsl mi tole vse mal sumljivo dela. Ko pridem v windowse traja ene 5min da se mi sele pokaze povezava. ubistvu se mi sele takrat v taskbaru pokaze tista ikona za mrezno(dva racunalnika). Ko se mi enkrat pokaze ta ikona pa vse normalno zlaufa, to se prau da se mi se vsi ostali programi pozenejo in priklopi se mi na internet. se mogoce komu kaj sanja kaj je s tem?? :unsure:
igralec Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 da nimaš aprilia modema al pa kej :P
Unknown Objavljeno Junij 2, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 da nimaš aprilia modema al pa kej :P ma ne nimam, ves sem 3x preveru :D :D
SPIDI Objavljeno Junij 2, 2003 Opozori Objavljeno Junij 2, 2003 Pa za vsak slučaj imej še kakšno vedro vode pri računalniku. :rolleyes: :D :D
BC Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...21&t=2995&st=15 5. sporočilo...
McMatko Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 Probi tut firewall odklopt ce ga mas ukloplenga :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se