ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 mogoče kdo pozna koga, ki prodaja čistokrvne ROTTWEILER-je mladičke. Pa če ga, bi prosila za kakšno kontaktno številko, al pa naslov... Je pa nujno, k je za en rojstni dan, konec meseca junija :rolleyes: Suitoinsetuet 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 mogoče kdo pozna koga, ki prodaja čistokrvne ROTTWEILER-je mladičke. Pa če ga, bi prosila za kakšno kontaktno številko, al pa naslov... Je pa nujno, k je za en rojstni dan, konec meseca junija :rolleyes: Psa za darilo, če se obdarovancem niste natančno dogovorili, je nespametno početje. Drugače pa poglej tole: http://www.mojpes.net/cgi-bin//YaBB.pl?boa...&num=1053292585 Če ni več na voljo, ti lahko oni dajo kakšen nasvet, ker se vzreditelji poznajo med seboj. Suitoinsetuet 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 mogoče kdo pozna koga, ki prodaja čistokrvne ROTTWEILER-je mladičke. Pa če ga, bi prosila za kakšno kontaktno številko, al pa naslov... Je pa nujno, k je za en rojstni dan, konec meseca junija :rolleyes: Pokliči : 041/391-141 Reči :"veza Miran gre za rotweilerja" da bo tip vedel za kaj gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 mogoče kdo pozna koga, ki prodaja čistokrvne ROTTWEILER-je mladičke. Pa če ga, bi prosila za kakšno kontaktno številko, al pa naslov... Je pa nujno, k je za en rojstni dan, konec meseca junija :rolleyes: Psa za darilo, če se obdarovancem niste natančno dogovorili, je nespametno početje. Drugače pa poglej tole: http://www.mojpes.net/cgi-bin//YaBB.pl?boa...&num=1053292585 Če ni več na voljo, ti lahko oni dajo kakšen nasvet, ker se vzreditelji poznajo med seboj. hehe :D ta bi bla pa dobra, ja, če si lastnik NE BI želel takšnega psa...hehe :D :D :blink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 hehe :D ta bi bla pa dobra, ja, če si lastnik NE BI želel takšnega psa...hehe :D :D :blink: :D Napisala sem le kot opozorilo, ker veliko psov, ki konča na cesti, so ljudje dobili v dar pa si ga niso želeli. Lepo pa je, da ste se z obdarovancem dogovorili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Rotweiler rabi Gospodarja. Drugače zagospodari sam. Zato je tehtno premislit kdo je za takšnega psa ! Pes ni obleka, ki sledi modi in jo potem odvržeš ! Tipični primer je posledica filma 101 Dalmatinec.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 hehe :D ta bi bla pa dobra, ja, če si lastnik NE BI želel takšnega psa...hehe :D :D :blink: :D Napisala sem le kot opozorilo, ker veliko psov, ki konča na cesti, so ljudje dobili v dar pa si ga niso želeli. Lepo pa je, da ste se z obdarovancem dogovorili. Ja, sem vidla že preveč teh bogih psičkov in ostalih štirinožcev na cestah, da bi naredila kej tazga. K so res bogi no. Ne vem, kaj folk misl, k jih vzame oz. k jih tko zapusti :unsure: :( Slavljenec pa ( po vseh namigovanjih in pogovorih teži za tem, da bi ga res rad imel...Bodoči lastnik je dost star, odgovoren, pes bo v dobrih rokah (khm...seveda tudi malce v mojih, če bo lastnik dovolil :rolleyes: :) - upam... ;) ) in v dobrem okolju (beri veliko zelenja, blata, hribčkov, rožic, marjetic, ....skratka ne bo v 20m2 velikem stanovanju, ampak v "ornk" hiši z "ornk" okolico. Se pravi prava idila za ljubljenčka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Vidm, da mate (nekateri) predsodke pred tem, da bi kupila rottweilerja... No, par stvari sm napisala že v zadnjem postu, pa bom še enkrat poudarila - PO TEHTNEM PREMISLEKU, SMO PRIŠLI DO ZAKLJUČKA- kupili bomo rottwailerja :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Lepo in domiselno darilo. Najprej pomisli, da je to zahtevna pasma, ki ni za vsakega. To pomeni, potrpljenje, nezna obenem čvrsta roka in relativno pozno začet z osnovami ubogljivosti! Poglej v Revija Moj Pes, tam sem jaz dobil oglas psarne za moja dva terierja! Sit ubu sit! WOOF!, good dog! Lp. J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Vem da s tem pokvariš presenečenje, a glede na resnost stvari bi jaz tipa prašal če bi mu tako darilo ugajalo, kajti veliko ljudi govori da bi imelo psa pa ga nikoli ne vzame, ker ne rabijo dodatne odgovornosti. Imam kolega, ki je stalno govoril kako bi imel psa, drug kolega pa je imel brejo pričko, ko je bil pa čas za prevzem psa, pa so se pojavili razlogi zakaj ne,... tko da moj nasve je .......PRAŠAJ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 mogoče kdo pozna koga, ki prodaja čistokrvne ROTTWEILER-je mladičke. Pa če ga, bi prosila za kakšno kontaktno številko, al pa naslov... Je pa nujno, k je za en rojstni dan, konec meseca junija :rolleyes: Pokliči : 041/391-141 Reči :"veza Miran gre za rotweilerja" da bo tip vedel za kaj gre. Kontakt vzpostavljen :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Lepo in domiselno darilo. Najprej pomisli, da je to zahtevna pasma, ki ni za vsakega. To pomeni, potrpljenje, nezna obenem čvrsta roka in relativno pozno začet z osnovami ubogljivosti! Poglej v Revija Moj Pes, tam sem jaz dobil oglas psarne za moja dva terierja! Sit ubu sit! WOOF!, good dog! Lp. J Maš res, vendar to ne pomeni pozno začeti z vzgojo! Ta se začne prvi trenutek, ko psa prevzamemo! Ne pozabit! Marsikdo zamenjuje vzgojo in šolanje, potem je pa pri npr. 6ih mesecih križ, ker je pes že totalno razvajen in zrasel vsem čez glavo. Če je to malo ščene, je lahko veliko smeha, če pa je to mrcina je pa ponavadi vzrok mnogih resnih problemov. Sorry, samo toliko malo za vmes, rotyja pa kar kupite, je superca doggy, samo res ga lepo zrihtat, please! LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Crkn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 "Relativno pozno" sem rekel! Vzgoja pa itak prec takoj! Priporočljivo pa en osnovni tečaj poslušnosti. Lahko tudi sam ti in pes, čeprav je boljše organizirano skupaj zaradi socializacije psa z drugimi psi in ljudi. Z Dobermanom sva hodila na en tak osnovni tečajček v Portoroz in se mi je to kasneje izkazala kot pametna odločitev. Dobija sem peljal pri 6 mesecih, Rotija bi recimo pri 9-tih!Ta dva, ki imam zdaj, sta pa tako prijazna in dojemljiva, da sem jih kar sam brez vodstva vzgojil!- samo moje mnenje, in ne kategorično "jaz mam prav!" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Crkn! kaj ti pa je a si na glavo padu??????? :blink: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
corser Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Sori sori!!! Popravljam: za crknt! Brez zamere prosim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 He, he, J, te tvoje terierčke moraš enkrat prpelat pokazat! Vidim, da si čisto pravi pesjanar. :D :D :D LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 Sori sori!!! Popravljam: za crknt! Brez zamere prosim! Too late, sem že naladal! ;) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 "Relativno pozno" sem rekel! Vzgoja pa itak prec takoj! Priporočljivo pa en osnovni tečaj poslušnosti. Lahko tudi sam ti in pes, čeprav je boljše organizirano skupaj zaradi socializacije psa z drugimi psi in ljudi. Z Dobermanom sva hodila na en tak osnovni tečajček v Portoroz in se mi je to kasneje izkazala kot pametna odločitev. Dobija sem peljal pri 6 mesecih, Rotija bi recimo pri 9-tih!Ta dva, ki imam zdaj, sta pa tako prijazna in dojemljiva, da sem jih kar sam brez vodstva vzgojil!- samo moje mnenje, in ne kategorično "jaz mam prav!" Kje se pa pozanimam za te tečaje, oz. kdaj (v katerem mesecu starosti) se lahko začne kužota "trenirat" ? Verjetno najboljš pri kakšnem bližnjem kinološkem društvu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 ;) http://www.kin-drustvo-lj.si/indexx.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 (popravljeno) Verjetno najboljš pri kakšnem bližnjem kinološkem društvu? Nisem neki expert. Mislim, da je najboljš, da greš v knjigarno ali knjiznico in si vzameš knjigo posvečeno pasmi. Za tečaje pa bi po mojem morala vedet psarna kjer nameravaš kupit kuzota, tudi za literaturo bi moral vedet! - prva roka! ooops, sorry! tam gor je link, kjer vse piše! Čau, Popravljeno Junij 3, 2003. Popravil J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 MUUUUUU! krava ane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 A nebi kaj takega? Saj zgledajo čisto nedolzno, pa vseeno čuvajo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Junij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2003 oooo...uaaaa....kok so fletni joooj :rolleyes: ... med tem dvema slikcama, bi se (jaz) odločila, za spodnjo, ampak v črni dlaki :) , velikost L... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 3, 2003 Deli Objavljeno Junij 3, 2003 jjjjoooojjjjj kaki cukrčki........... Jst bi definitivno zbrala drugo slikico..... pa kar oba, k sta oba tko fletna :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se