stigmata Objavljeno Junij 3, 2003 Opozori Objavljeno Junij 3, 2003 No čekirajte link: TEST naj vas rezultati ne presenetijo preveč. B)
Zok Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 ...hehe, sn ze 1x resu tole ko mi je en drug dal link... ...rezultati so me ZELOOO presenetl... ;) :D :D
king4ever Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Se vedno nisem dobil rezultata na e-mail, zgleda da res ne dela.
Nearrain Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 ...DELA !! !! !!...seveda dela...ampak samo unmu kermu ste poslal svoj mail, da vas bo lahko spam-u z mail-i... ..................................................................... :rolleyes: .......................................................................................
stigmata Objavljeno Junij 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 (popravljeno) Ja, ja Zok men dela :D B) hehehehehe Popravljeno Junij 5, 2003. Popravil stigmata
Furioso Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Ja, ja Zok men dela :D B) hehehehehe Kaj ti dela? :ph34r: :blink: :ph34r:
stigmata Objavljeno Junij 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Kaj pa je zdaj tukaj sumljivo???????
king4ever Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 ...DELA !! !! !!...seveda dela...ampak samo unmu kermu ste poslal svoj mail, da vas bo lahko spam-u z mail-i... ..................................................................... :rolleyes: ....................................................................................... Hehe,zato pa mamo eni en majl samo za take bedarije! :D :D
igralec Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Kaj pa je zdaj tukaj sumljivo??????? vse je sumljivo :lol: :P
stigmata Objavljeno Junij 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Ti si meni tud sumljiv... kdaj mas roj. dan?????????
Nearrain Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 ...DELA !! !! !!...seveda dela...ampak samo unmu kermu ste poslal svoj mail, da vas bo lahko spam-u z mail-i... ..................................................................... :rolleyes: ....................................................................................... Hehe,zato pa mamo eni en majl samo za take bedarije! :D :D ...zvit si mi ti, zvit...kt od prašiča rep... B)
bobek Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 STIGMATA - in kaj če se osebek na tej strani laže :o in odgovarja kakšen bi mogu biti in ne kakšen je :D :D Mislim da bo razočaranje veliko
volk Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Sem zmagal :D :) :D ! Mi je prišlo najhitreje :P .
dave the wave Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Jaz neja rabim testa :P . Mi je ta zadnja rekla, da sn najboljsi, da pa si lahko med drugo in tretjo rundo, ko se gre ona ohladit pod tus, brez skrbi odpocijem in naj neja natepavam v prazno :huh: lp DTW :P
stigmata Objavljeno Junij 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Sem zmagal :D :) :D ! Mi je prišlo najhitreje :P . Ti si pa ne zmišjuju ker ne zastopiš niti besedice angleško... :rolleyes:
moni Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Vsak rad hvali svoj rep, resničnost pa je druga stvar! :P
Moji Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Sem zmagal :D :) :D ! Mi je prišlo najhitreje :P . Jaz se s tem ne bi hvalila! :P :D ;)
dave the wave Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Vsak rad hvali svoj rep, resničnost pa je druga stvar! :P 10% resnicnosti in 90 % iluzij.......... :P
Klo Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 čudn da se noben (še) ne jezi ... glede na to da svoje rezultate pošiljate drugim :D :lol: :D :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se