moni Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Vsak rad hvali svoj rep, resničnost pa je druga stvar! :P 10% resnicnosti in 90 % iluzij.......... :P Se mi je zdelo, da ne more bit res, ti pa je oprošečno. ker to priznaš ! :lol:
dave the wave Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Vsak rad hvali svoj rep, resničnost pa je druga stvar! :P 10% resnicnosti in 90 % iluzij.......... :P Se mi je zdelo, da ne more bit res, ti pa je oprošečno. ker to priznaš ! :lol: Kaj pa, ce se samo zajebavam na racun tistih, ki se tega ne zavedajo??? cmoka DTW :)
Blaž Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Še enkrat pa ne bom nasedu tej fori :D Le kdo zdaj ve v kolkem času mi pride :lol: LP Blaž
igralec Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 Ti si meni tud sumljiv... kdaj mas roj. dan????????? hehe, 11.10.1984 :P
moni Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Vsak rad hvali svoj rep, resničnost pa je druga stvar! :P 10% resnicnosti in 90 % iluzij.......... :P Se mi je zdelo, da ne more bit res, ti pa je oprošečno. ker to priznaš ! :lol: Kaj pa, ce se samo zajebavam na racun tistih, ki se tega ne zavedajo??? cmoka DTW :) Če je pa tako, srečnica ta tvoja ! ;)
stigmata Objavljeno Junij 9, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Vse kar lahko rečem je da imajo nekateti "polne roke dela" B)
udi Objavljeno Junij 9, 2003 Opozori Objavljeno Junij 9, 2003 Ej stigmata :o dej nam saj mal zaupi kako smo se odrezal ;) :D
volk Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Sem zmagal :D :) :D ! Mi je prišlo najhitreje :P . Ti si pa ne zmišjuju ker ne zastopiš niti besedice angleško... :rolleyes: A za sexat moraš znat angleško !? Se mi je zdelo, da nekje mora biti haklc. Kot Tarzan angleško, tako jaz ... Res,res
gas gas Objavljeno Junij 16, 2003 Opozori Objavljeno Junij 16, 2003 Do zdej še nism rabu angleščino v postli in jo tud ne mislm! :P
stigmata Objavljeno Junij 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Sem zmagal :D :) :D ! Mi je prišlo najhitreje :P . Ti si pa ne zmišjuju ker ne zastopiš niti besedice angleško... :rolleyes: A za sexat moraš znat angleško !? Se mi je zdelo, da nekje mora biti haklc. Kot Tarzan angleško, tako jaz ... Res,res :blink: Mislim da veš... zakaj gre če ne pa tud prav :blink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se