Zok Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 ja mal sm se spilu (sm mel prevc casa - matura, pa to)... B) rezultati: jenny from the block 2.0 jenny from the block 2.1 in da club - kr neki :P :D :D :lol: djte ce kdo kj podobnega dela, nej tuki gor objavi!! ajde, folk! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 pejđ iz not avejlabl :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 nice, z katerim programom to delaš, jaz bi ga tudi mel (predvidevam da mp3-je mixaš). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2003 D.J., MP3 je to (poskusi s "save target as" - "shrani cilj kot"). uporabljam TRAKTOR Studio, full na izi programcek, simpl ko pasulj. tole troje je blo narjen v petih minutah (sj se vid kvaliteta :D :D ). ma pa 6 pa neki mega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 sem pogruntu pol :D jaz sem svoj cajt muzko delal v impulse trackerju, če poznaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se