Leteči Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 A kje v Ljubljani ali v MB obstaja kaka trgovina kjer prodajajo čevlje številk 50 in več.Sem iskal po netu sam nisem nič najdu LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vesna Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Ma ti mislš te čevlje zate kupt? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 A kje v Ljubljani ali v MB obstaja kaka trgovina kjer prodajajo čevlje številk 50 in več.Sem iskal po netu sam nisem nič najdu LP Leteči Uf, ti pa na veliki nogi živiš :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Junij 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Ma ne ni to zame saj ne rabim čolna. Od moje punce brat ima nenormalno velike šape pa je problem dobit čevlje.Sem slišal da v LJ obstaja ena taka trgovina sam ne vem kje niti kako se imenuje. LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Prodajalne Peko-ta imajo dostikrat kakšne večje številke...ne vem, do katere številke! Po mojem je najboljše, d akar zaviješ v kakšno prodajalno s čevlji in poprosiš prodajalko, da ti svetuje, kje nabaviti! Dostikrat jih tovarne delajo, niso pa v prosti prodaji...jih je treba naročiti! Vso srečo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Junij 4, 2003 Deli Objavljeno Junij 4, 2003 Ce rabis za motor .... kolega je ze pred leti hodil na odpad od ameriske vojske v nemcijo/avstrijo .... tam je dobil zastonj vsako leto vojaske cevlje st. 51 + niso bili tako oguljeni ker nima veliko ljudi to cifro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 A kje v Ljubljani ali v MB obstaja kaka trgovina kjer prodajajo čevlje številk 50 in več.Sem iskal po netu sam nisem nič najdu LP Leteči Čisto resen nasvet: pokliči v košarkarski klub Olimpija in vprašaj za nasvet! Fantje so vsi giganti in imajo 100% takšne težave! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Ta pa ziher ne rabi plavutk,hihi :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Junij 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Ne ce vzame sabo na morje čevlje ma še čoln zraven. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 vem da so v thomas sportu v Sparu prodajal superge cifra 56 :) kaj več žal ne ,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 utimater, kwa je pa tt jedu ko je biu mejhn... :D :D :D drugace si mi pa tista ideja z basketasi ne zdi slaba! ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Junij 5, 2003 Deli Objavljeno Junij 5, 2003 Ti pa verjetno že mal čutiš, da je zemlja okrogla... ;) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se