brane2 Objavljeno Junij 5, 2003 Opozori Objavljeno Junij 5, 2003 Imam Panasonic DV NV DS 8 kamero, ki pa je za DV IN zaklenjena ( mislim) Z PC t.j. kartico Pinaclle studio 8, izdelka ( obdelanega filma ) ne morem posneti nazaj na kamero in nato na VHS.............. Kje in kako to storiti oz. kje pridobiti softwear..................... ker motoristi vemo veliko, verjamem v odgovore z rezultati...............
miki Objavljeno Junij 6, 2003 Opozori Objavljeno Junij 6, 2003 mam jaz na zalogi linke in programe za odklep panasonicovih kamer. Samo moram priti do svojega računalnika. lp
brane2 Objavljeno Junij 7, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 7, 2003 Miki.........si kot od neba poslan. Prosim povej kako in kdaj se slisiva in po moznosti dobiva, da izvedemo to operacijo. Lepo prosim...lahko me poklices na 041 757 434, prides na dolenjsko na klobaso in cvicek ter ,, lon,, lahko pa obratno ce je to mozno. Sam tega se nisem pocel zato bi mi pomoc prav prisla, pa se moto furca v lepe kraje ni odvec LP BMW in cvicek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se