bauca Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 http://www.planetsmilies.com/files/love.swf HAHA ... PRIMER KAKO SE NE OSVAJA ŽENSK ... :D :lol: B)
igralec Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 če bi ona malo več popila, bi blo vse ql :lol: :P
Alla Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 če bi ona malo več popila, bi blo vse ql :lol: :P Hm.....a ti moraš žensko najprej napit, da kaj rata? :blink: :blink: Alla B)
Pervy Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 če bi ona malo več popila, bi blo vse ql :lol: :P Hm.....a ti moraš žensko najprej napit, da kaj rata? :blink: :blink: Alla B) NE...................................................................pomaga pa ;) :P prijateljeva bivša (zakaj le!?!?!?! :o ) linija: "HEJ MALA SI GREVA ORGANE LIZAT?" <_< :blink: :unsure: :D
igralec Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Hm.....a ti moraš žensko najprej napit, da kaj rata? :blink: :blink: Alla B) Ne ne, men že po naravi rata :P Oh ja, ko bi se mi vsaj lohk kera uprla :rolleyes: :P :P :P
Alla Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 Hm.....a ti moraš žensko najprej napit, da kaj rata? :blink: :blink: Alla B) Ne ne, men že po naravi rata :P Oh ja, ko bi se mi vsaj lohk kera uprla :rolleyes: :P :P :P
igralec Objavljeno Junij 11, 2003 Opozori Objavljeno Junij 11, 2003 hehe, tudi sam sebe sem nasmejal s tema izjavama :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se