Stroj Objavljeno Julij 20, 2006 Opozori Objavljeno Julij 20, 2006 Se strinjam. Jure dobr poštima, pa za pošteno ceno :yes:
t4d3j Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 :) lp zanima me kje je najbližje šentjerneju(med novi mestom in kostanjevico na krki) kakšen servis za skuterje, oz. kdo ki mi bi lahko zrihtal skuter. nujno!!!! hvala in lp
C4V4L13R Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 (popravljeno) a sploh je tam okol gdo? mislm da maš najbližje novo mesto, sm jeršin (yamaha center) je tko tko...js mam sicer nov motor, tko, da druzga kot rednih servisov ni blo (TRKAM NA LES), ampak, ko sm ga prašov za nastavitve fergija, pa nekej zadev v to smer, sploh ni dau niti občutka, da bi se hotu lott in zrihtat...tko da...za kašne take večje stvari priporočam koga druzga, redni servisi je pa tko...tistga ola ni problem zamenat, pa mau zajle pogledat, mi pa je računov okol 7 al 8k (tolarjev) reden servis...ne vem zdej, al je to velik al malo za 125cc 4T :doze: Popravljeno Februar 23, 2007. Popravil C4V4L13R
-baSe- Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 :) lp zanima me kje je najbližje šentjerneju(med novi mestom in kostanjevico na krki) kakšen servis za skuterje, oz. kdo ki mi bi lahko zrihtal skuter. nujno!!!! hvala in lp Kwa mas pa pokvarjn zkwa rabs servis???? Drgac pa kr sam orodje v roke pa gremo šravfat :D
Modri_ Objavljeno November 1, 2016 Opozori Objavljeno November 1, 2016 Lp Jaz imam pa zelo dobre izkušnje s serviserjem iz grosuplja. Dec je faca in se posveti motorju in zrihta tako kot je treba pa še drag ni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se