Thomas Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Hard enduro motor Honda CRM 250 R mi ne vžge kadar je mrzel. Poskusil sem s start sprejem, pa je vžgal a le za par sekund, nato je "vžgal" nazaj skozi izpuh in crknil. Kadar se spustim po klancu mi tudi najprej dvakrat vžge skozi izpuh nato pa dela. Pri vročem motorju problemov z vžigom ni. Ali me zaj.. bencin ali mi kje vleše "fovš" zrak.
motomanijak Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Akumulator maš v redu? Imel sem podobne probleme pa sem samo akumulator zamenjal ;)
Thomas Objavljeno Junij 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Akumulator maš v redu? Imel sem podobne probleme pa sem samo akumulator zamenjal ;) Motor imam šele dva tedna, pa še nisem vse pregledal. Malo me moti to, ker seka na izpuh, ko je mrzu.
Zok Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 men je neki podobnega delal na elektroniku (sam skoz auspuhu ni tak na vlk sekal vn), pa sn dal gor airbox (home made, firma ZokTech, spešl edišn, serie oro B) :D ), pa je popolnoma hladen vzgal na dveh metrih (kurbla ni mel), pa pol je tud vleku zverinsko. drugac pa ni mel pol z vziganjem nobenih problemov vec, ceprav je masina po moje ze zdihana ('79, nova kurblvela, bat mora bit star enih 5 let, L 48 mm, drugac v masini vse original). ;)
k69mj Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 Verjetno bi moral kaj vplinjač nastavit (vijak za regulacijo mešanice pri prostem teku)
klemn Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Na avto.netu sed prodajajo honda crm 250 ter aprilia rx250, kaj priporočate? LP
jacko Objavljeno Marec 21, 2006 Opozori Objavljeno Marec 21, 2006 CRM 250 R je en specialen motor v dolocenih pogojih deluje brez iskre nekako med 10 in 50% obremenitve v tem rezimu z ispusnim ventilom zadrzi toliko izpusnih plinov v valju da pride do (kontroliranega) spontanega vziga to je edini motor na svetu ki ima tak princip delovanja mislim da zaradi tega tudi noro vlece pri nizkih obratih zadnja verzija je mela 40Nm i skor cist polozno krivuljo navora mogoce sm pa mislu CRM 250 AR? :(
krosilja Objavljeno Marec 22, 2006 Opozori Objavljeno Marec 22, 2006 moj prjatu je meu podobne probleme s hondo cr 250. ko je bla mrzla se je trmala za uzgat ko se je pa ugrela pa je normalno uzgala. pri njemu je bil problem užig .)
Priporočene objave