Skoči na vsebino

Igre

king4ever

Priporočene objave

je še kdo z blinka potegnil dol motogp 07 za PC. meni javlja pokvarjen rar vsi drugi pa pišejo da jim dela??????

ne ne sej dela ;)

jst sm si s tam potegnu pa gladko dela...odpri winrar pa še 1x probaj odpret...men dela..ene parim tud :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bna

cas gp proga brez vseh pomoči

2.17...

z vsemi pomagali 2.15...

js pa glih brez pomoči bolš odpelem.. sam ABS mam ukloplen, pa traction control na level 1 :)

fantje, tist špil LFS je pa res krneki. saj men :) res čudn špilat to.. saj men.. miljon enih tipk :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

js pa glih brez pomoči bolš odpelem.. sam ABS mam ukloplen, pa traction control na level 1 :)

fantje, tist špil LFS je pa res krneki. saj men :) res čudn špilat to.. saj men.. miljon enih tipk :)

Krneki je zato k ne znaš...

JE pa ful realistična zadeva... Spremeniš neki v nastavitvah in se ogromno pozna...

tipk pa nimaš nč miljon. Jest mam manual menjalnik, torej A in Y, zraven tega moraš nujno met recimo na Q še tipko za hitro zavijanje, ker če ne je prepočasi in se ne da popravljat, tisto pač cel čas držiš...

Je pa res treba dost dkrat ta špil da ti pride v kri...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Krneki je zato k ne znaš...

JE pa ful realistična zadeva... Spremeniš neki v nastavitvah in se ogromno pozna...

tipk pa nimaš nč miljon. Jest mam manual menjalnik, torej A in Y, zraven tega moraš nujno met recimo na Q še tipko za hitro zavijanje, ker če ne je prepočasi in se ne da popravljat, tisto pač cel čas držiš...

Je pa res treba dost dkrat ta špil da ti pride v kri...

glih ta hitr zavijanje ne obvladam.. morm mal prenaštimat tipke :) poj pa mal drkat špilo :P

gre kdo BMW M3, al pa MotoGP online? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

je še kdo z blinka potegnil dol motogp 07 za PC. meni javlja pokvarjen rar vsi drugi pa pišejo da jim dela??????

zdaj gre OK, winrar je rešil zadevo z 7-zip pa ni šlo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

motogp07 - BEDA OD BEDE!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS

hvala bogu za piratstvo, celih 10 min je bila inštalirana in letela dol. če bi si jo kupil bi si dal šus v glavo ali pa prodajalcu. čista arkadna igra pa še to bedno. nastavit ne moreš niti komand OK, kaj šele da bi mogoče lahko nastavljal kaj na motorju itd.

prideš, zbereš voznika in gremo miško vozi sezono. pri bramzanju sploh ne opaziš razlike med sprednjo in zadnjo zavoro, motor pa je težek ko klada.

skratka odsvetujem, mogoče bo na PS ali xbox bolj vodljiva, na PC-ju je za :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

motogp07 - BEDA OD BEDE!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS

hvala bogu za piratstvo, celih 10 min je bila inštalirana in letela dol. če bi si jo kupil bi si dal šus v glavo ali pa prodajalcu. čista arkadna igra pa še to bedno. nastavit ne moreš niti komand OK, kaj šele da bi mogoče lahko nastavljal kaj na motorju itd.

prideš, zbereš voznika in gremo miško vozi sezono. pri bramzanju sploh ne opaziš razlike med sprednjo in zadnjo zavoro, motor pa je težek ko klada.

skratka odsvetujem, mogoče bo na PS ali xbox bolj vodljiva, na PC-ju je za :SS

? a to mislš tipke.. sj se jih da nastavit.

drgač je moje mnenje da je še vedno najbolši motogp na PS2 :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

karkol :)

Jst igram PES6(pro evolution soccer) s še slabšim računalnikom(1,33GHz ; 512Mb ram) na najboljšo grafiko naštimano(sicer jst mam 9600pro 256mb). PES ti je trenutno najboljša špila fuzbala(fifa nima za pleskavico).

Drgač pa kolk ma pr igrcah procesor al pa ram? A je kej drgač če maš 512Mb al pa 1Gb rama če ga itak rabš sam 300Mb. Kolk je pomembna frekvenca rama?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja več rama pride v poštev samo če ga je premalo, če ga je preveč ne bo nič bolše, oziroma če ga je resss preveč je lahko še slabše (teoretično).

Hitrost rama se pozna od najpočasnejšega do ultra maratonca tam mogoče za max 5%, lahko pa s hitrostjo rama dviguješ še kaj drugega itd, tak pa pridobiš kaj več :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja več rama pride v poštev samo če ga je premalo, če ga je preveč ne bo nič bolše, oziroma če ga je resss preveč je lahko še slabše (teoretično).

Hitrost rama se pozna od najpočasnejšega do ultra maratonca tam mogoče za max 5%, lahko pa s hitrostjo rama dviguješ še kaj drugega itd, tak pa pridobiš kaj več :)

Kar velja za grafikulje, več RAM-a pr računalniku je samo prednost. Pa še pr grafah je blo sam pr določenih grafah, pr določenih špilah... Tko da more is better(almost always)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oi,

če ima kdo od prisotnih Seitek R440 volan, bi prosil, če mi lahko napiše, kako so povezani kabli v RJ45 konektor, ki gre iz pedalov v volan, ker si moram kabel naredit na novo (malemu terierju je bilo dolgčas press :rolleyes: ).

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oi,

če ima kdo od prisotnih Seitek R440 volan, bi prosil, če mi lahko napiše, kako so povezani kabli v RJ45 konektor, ki gre iz pedalov v volan, ker si moram kabel naredit na novo (malemu terierju je bilo dolgčas press :rolleyes: ).

D.

Lahko ti jaz prodam mojega Formula Force GP s pedali (force feedback), ker sem si ga kupil in nič uporabljal. Kupil sem ga namreč za TDU, nakar sem ugotovil, da je s tipkovnico lažje vozit. Prodam ga za 25€.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko ti jaz prodam mojega Formula Force GP s pedali (force feedback), ker sem si ga kupil in nič uporabljal. Kupil sem ga namreč za TDU, nakar sem ugotovil, da je s tipkovnico lažje vozit. Prodam ga za 25€.

pa si ga ti v TDUju pravilno nastavil? ali si morda vozil z vklopljenimi pomočmi, da se ti je vožnja s tipkovnico zdela lažja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo vprašanje.. a mogoče veste kje bi se dal dobit razne stare igre kot so

rally 2001

nba 2001

fifa 2001

motocross madness 2

uglavnm use te športne okoli leta 2000-2002...bi rabu za enga mlajšega kolega k ma revež star komp :D hvala :winkiss:

sm pogledu že po večini trackerjev...pa nč ni :( prosm pomagite :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo vprašanje.. a mogoče veste kje bi se dal dobit razne stare igre kot so

rally 2001

nba 2001

fifa 2001

motocross madness 2

uglavnm use te športne okoli leta 2000-2002...bi rabu za enga mlajšega kolega k ma revež star komp :D hvala :winkiss:

sm pogledu že po večini trackerjev...pa nč ni :( prosm pomagite :P

maš na mininova.org :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst iscem eno fulll staro igro (sm jo igrau ko sm biu majhn okol 8 let al neki takga), ko igras nekega ludeka pa si na nekem otoku. Neki se zgodba odvija da mors pridet na drug otok ki je poleg tega na katerem si. Tja ne mores plavat, ker ce probas plavat te nek šark al pa neka vlka riba poje pac ne :rolleyes: . Zej ce pa si hotu na drug otok pridet na katerem je neka ladja al neki ko te pol resi da pac prides dol s teh otokov, rabis pa letet tja, ce pa hoces letet tja, pol pa rabis neki pobirat... ( ka sm tole doug govoriu :worship: )

ce kdo ve, naj prosimmmm pove!!!! full bi rad zvedu

sam imena igre se ne spomnem ko to je tak doug nazaj....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa si ga ti v TDUju pravilno nastavil? ali si morda vozil z vklopljenimi pomočmi, da se ti je vožnja s tipkovnico zdela lažja?

Vse možne kombinacije sem sprobal, ampak TDU mi z volanom ne potegne. Razlogi:

1. s tipkovnico sem bolj precizen in lažje ohranjam smer vožnje

2. če me zanese, se lažje vlovim s tipkovnico

3. driftanje skozi ovinke je s tipkovnico mnogo lažje (vsaj ročne ne rabim imeti na volanu)

4. naj mi že nekdo vgradi tipkovnico v Mondea :naughty: :lol:

Je pa res, da zgoraj napisano ne velja za ostale dirkačine. NFS-ji so prav lepo šli na volan. Tudi Toca.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst iscem eno fulll staro igro (sm jo igrau ko sm biu majhn okol 8 let al neki takga), ko igras nekega ludeka pa si na nekem otoku. Neki se zgodba odvija da mors pridet na drug otok ki je poleg tega na katerem si. Tja ne mores plavat, ker ce probas plavat te nek šark al pa neka vlka riba poje pac ne :rolleyes: . Zej ce pa si hotu na drug otok pridet na katerem je neka ladja al neki ko te pol resi da pac prides dol s teh otokov, rabis pa letet tja, ce pa hoces letet tja, pol pa rabis neki pobirat... ( ka sm tole doug govoriu :worship: )

ce kdo ve, naj prosimmmm pove!!!! full bi rad zvedu

sam imena igre se ne spomnem ko to je tak doug nazaj....

Hm, LBA ali Little Big Advanture? Kako je pa izgledal ta "ludek"?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hvala, ampak sem že našel pinout in zadevo tudi popravil... ;)

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Torej nekej novosti ki sm jih jst dobu

Half life 2 - episode 2

(nesprobanoše)

heroes of might and magic V tribes at war :worship: :worship: :worship: / 5

stronghold legends :worship: :worship: :worship: /5

FAHRENHEIT :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: /5 noro dobr špil... sicer psiho varianta ampak res odtrgano dobr :D

vse sa da dobit na partis.si

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm, LBA ali Little Big Advanture? Kako je pa izgledal ta "ludek"?

ne spomnem se tega, sam se mi zdi da si v 3ji osebi, ampak se mi zdi da ni bil clovek, nwem pac neko bitje

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja no gledas ga v hrbet v 3ji osebi, sj wem da vrjetno nebom nikol zvedu kira igra je to bla..

wem pa zagotovo: da si gledu ta lik v hrbet, da si mogo iz enga otoka na drug otok pridet, mogo si letet tja, plavat nisi mogo ker te je pojedu shark al neka riba ka pa wem, ce si hotu letet tja si mogo neki pobirat dans sm se spomnu da neke takšne "ikonce" ko si ble rdece, rumene in modre. Rumene so mnda ble za letet ja, pa si jih mnda mogu 100 zbrat al neki takga. Tam na unem otoku je bla pa neka ladja al nekaj podobnega ki te je pol reslo...

aja pa pr LBA, ki si ga prej omenil si tak vecinoma u nekem prostoru ne, tuki pr tej igri pa si skos uzun na otoku...

Ta igra je ze full stara ne, tak prb.:1996-2003 (neki med tem more bit narjena)

alo Tomozuki hvala za odgovor od prej :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!